Παρασκευή 11 Ιουλίου 2014

0 Υπουργείο Παιδείας τι κάνεις ;; Κουκιά σπέρνω;; Λοβέρδο τι κάνεις ;;;

Λάβαμε και δημοσιεύουμε την παρακάτω επιστολή (κρατώντας πάντα τις αποστάσεις μας). 



Υπουργείο Παιδείας τι κάνεις ;; Κουκιά σπέρνω;; Λοβέρδο τι κάνεις ;;;
Ένας παππούς και μια γιαγιά, στην προσπάθεια τους να δουν τον εγγονό τους για λίγο έξω από τα κάγκελα του σχολειού και να του δώσουν χαρτζιλίκι , δέχτηκαν την απαγόρευση της Διευθύντριας του σχολείου με την αιτιολογία ότι υπάρχει νόμος. Ρωτηθείσα η Διευθύντρια, ποιος είναι ο εν λόγω νόμος που επικαλείται, τους ανταπάντησε να προβούν σε έγγραφη αναφορά και θα τους ενημερώσει σε ποιο νόμο αναφέρεται.
Την έγγραφη αναφορά τελικώς δεν αποδέχτηκε να την παραλάβει κατά παράβαση του άρθρου 10 του Ελληνικού Συντάγματος και ο παππούς και η γιαγιά ως μη υποταγμένοι στην ΝΕΑ ΤΑΞΗ αναφέρθηκαν στις Προϊστάμενες Αρχές της Διευθύντριας, με αποτέλεσμα να διαταχτεί Προκαταρκτική Εξέταση.
Το πόρισμα της Προκαταρκτικής Εξέτασης ήταν ότι κακώς δεν την παρέλαβε και για αυτό θα έπρεπε να ελεγχτεί πειθαρχικώς.
Εδώ όμως αρχίζει το περίεργο της υπόθεσης και διαφαίνεται ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ. ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΘΑ ΑΘΩΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΕΧΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΕΧΟΝΤΕΣ, ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΓΙΑ ΝΟΜΙΜΟ .
Η Διευθύντρια του Δημοτικού Σχολείου δεν τιμωρήθηκε, παρότι είχε παραβιάσει το Θεμελιώδη άρθρο 10 του Ελληνικού Συντάγματος.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΤΕ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΤΙΜΩΡΗΘΗΚΕ:
«Ασκήθηκε κατ’ αρχήν πειθαρχική δίωξη στην Διευθύντρια του σχολείου για άρνηση παραλαβής αίτησής σας, πλην όμως επειδή δεν αποδείχτηκε η μη παραλαβή αίτησής σας από την ίδια, έστω και από τα κάγκελα του σχολείου και καθώς δεν αποδείχτηκε, επίσης ότι κρατούσατε στα χέρια σας κάποιο έντυπο – έγγραφο προς κατάθεση, προκειμένου να το παραλάβει και να το διεκπεραιώσει, απαλλάχτηκε από την κατηγορία που αρχικώς αποδώσαμε».
ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙΣ ;;;;; ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΡΕΛΑΒΕ ΠΩΣ ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΤΑΝ;;;; ΕΣΥ ΕΛΛΗΝΑ ΑΚΟΥΣ; ΟΤΑΝ ΞΑΝΑΠΑΣ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ, ΝΑ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ... ΣΗΜΑΙΑ, ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΠΗΓΕΣ.
Στο ερώτημα για το εάν υπάρχει νόμος για την μη προσέλευση ενός παππού έξω από τα κάγκελα του σχολείου για να δει για λίγο τα εγγόνια του, του απάντησαν ...ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΑΓΑΠΙΟΜΑΣΤΕ. Δηλαδή τον ενημέρωσαν ότι απαγορεύετε να προσέρχεται εντός του σχολείου κατά τη λειτουργία του.
Τα παραπάνω αποκτάνε μεγαλύτερη σημασία, γιατί εάν προσέξετε το επώνυμο της γιαγιάς και του παππού, θα καταλάβετε ότι είναι από τις οικογένειες που έχουν διωχθεί μέλη της πολιτικά από τους μνημονιακούς, με παραβίαση των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων τους που πλέον έφτασαν στο σημείο να παραβιάζουν και την Διεθνή Σύμβαση για τα Δικαιώματα του Παιδιού (εγγονών τους ) , στην προσπάθεια τους να αποτελειώσουν την οικογένεια που τόλμησε να σηκώσει το ανάστημα της, στην λαίλαπα των καιρών.
ΕΑΝ ΑΚΟΥΕΙ ΑΚΟΜΑ Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ, ΑΣ ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ. ΕΣΥ ΛΟΒΕΡΔΟ, ΞΕΡΟΥΜΕ ……….ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ , ΑΛΛΑ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ(ΕΓΓΡΑΦΑ), ΠΙΟ ΚΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ και τους παρατρεχάμενους του ……… ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ…….


Η ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΔΙΩΞΗ
ΘΕΜΑ : Ενημέρωση για Προκαταρκτική Έρευνα





Σας ενημερώνουμε ότι με το αρ. πρωτ. :ΕΠ 39/18-02-2014 έγγραφο μας με συνημμένες τις από 03-02-2014 δυο (2) αναφορές σας, διατάχθηκε η διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας προκειμένου να διερευνηθούν τα καταγγελλόμενα και στη συνέχεια διαβιβάστηκαν στον αρμόδιο για την Προκαταρκτική Έρευνα, προκειμένου να συσχετιστούν και να αξιολογηθούν και οι από 24-02-2014 «μηνυτήριες» αναφορές σας.
Μετά την υποβολή στην υπηρεσία μας της από 08-04-2014 Έκθεσης -Πορίσματος της διενεργηθείσας Προκαταρκτικής Έρευνας και την ολοκλήρωση της πειθαρχικής διαδικασίας, σας ενημερώνουμε για τα εξής:
Ασκήθηκε κατ' αρχήν πειθαρχική δίωξη στη Διευθύντρια του σχολείου για άρνηση παραλαβής αίτησης σας, πλην όμως επειδή δεν αποδείχτηκε η μη παραλαβή αίτησης σας από την ίδια έστω και από τα κάγκελα του σχολείου και καθώς δεν αποδείχτηκε, επίσης, ότι κρατούσατε στα χέρια σας κάποιο έντυπο-έγγραφο προς κατάθεση, προκειμένου να το παραλάβει και να το διεκπεραιώσει, απαλλάχθηκε από την κατηγορία που αρχικώς της αποδώσαμε.
Η λειτουργία του σχολείου ως προς τους ενδιαφερόμενους πολίτες και γονείς ρυθμίζεται σύμφωνα με τα οριζόμενα στις αρ. Φ.3/533/Γ1/561/16-06-1999, 2368/Γ2/09-01-2007 και Φ.3/915/93640/Γ1/03-08-2009 εγκυκλίους του ΥΠΕΠΘ, σύμφωνα με τις οποίες κατά τη διάρκεια της λειτουργίας του σχολείου και για λόγους ασφάλειας των μαθητών, δεν επιτρέπεται η είσοδος και η παραμονή κανενός ατόμου πλην των εκπαιδευτικών, παρά μόνο μετά από άδεια του Διευθυντή του σχολείου. Ο τρόπος των έκτακτων επισκέψεων στο σχολείο των ενδιαφερομένων πολιτών και γονέων ρυθμίζεται από το Διευθυντή και με ευθύνη του οι θύρες οφείλουν να είναι ασφαλισμένες.
Περαιτέρω, θεωρήσαμε την υπόθεση περαιωμένη και θέσαμε τον σχηματισθέντα φάκελο στο αρχείο της υπηρεσίας μας.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου