Κυριακή 13 Ιουλίου 2014

2 ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΔΟΞΟΥΣ ΕΡΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΒΟΥΛΗΣ : ΕΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΡΑΞΕΤΕ ΤΑ ΚΑΤΩΘΙ

Τα πράγματα είναι πολύ απλά και από τις πράξεις και όχι τα λόγια κρίνεται κάθε αντιπολιτευτικός λόγος κόμματος εντός και εκτός βουλής από τον ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ/ΚΚΕ/ΧΑ/ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ-ΔΗΜΑΡ έως εξωκοινοβουλυτικούς κομματικούς μηχανισμούς από ΕΠΑΜ μέχρι ΣΠΙΘΑ και όπως αλλιώς ονομάζεται οποιοσδήποτε έχει διεκδικήσει την ψήφο των Ελλήνων ή έχει δηλώσει την ικανότητα να ηγηθεί ως αρχηγός παλαιάς κοπής ενάντια σε αυτήν την λαίλαπα των φασιστών κυβερνητικών :

Εάν πραγματικά θέλετε να σταματήσετε την κυβέρνηση ή να την εξαναγκάσετε να κηρύξει επίσημα την αναστολή του Συντάγματος που επί της ουσίας έχει επιβάλει και επιβάλλει καθημερινά (ώστε να έχουμε άλλου είδους διεθνείς εξελίξεις με μια επίσημη αναστολή ενός Δημοκρατικού σε γενικές γραμμές Συντάγματος), δεδομένου ότι έχετε και διαθέτετε τα μέσα (νομικά τμήματα/συμβούλους, οικονομική δυνατότητα και πρόσβαση στα ΜΜΕ και για τους εντός Βουλής πρόσβαση σε κοινοβουλευτικούς θεσμούς και δυνατότητες) μπορείτε να την σταματήσετε ΑΥΡΙΟ, ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ, ΣΕ ΜΙΑ ΩΡΑ. Δηλαδή όποτε πραγματικά θέλετε.

Απλά πρέπει να κάνετε τα εξής :

1. Εφ' όσον παρ' όλο που μαζεύτηκαν πάνω από 120 υπογραφές και δεν έγινε Δημοψήφισμα ούτε καν συζήτηση για Δημοψήφισμα και έχετε κοινοβουλευτικό πραξικόπημα όπως καταγγέλλετε κάνετε πλέον νομικές κινήσεις :

Α. εντός 60 ημερών από την δημοσίευση στο ΦΕΚ του νόμου για την Μικρή ΔΕΗ τον προσβάλλετε στο ΣτΕ, με ασφαλιστικά μέτρα για αναστολή εφαρμογής του νόμου έως ότου αποφανθεί η ολομέλεια.
Μετά από πιθανή απόρριψη, προσβάλλετε την απόφαση του ΣτΕ στα δικαστήρια του εξωτερικού.

Β. ενημερώστε τον Λαό ποίοι είναι οι συμβαλλόμενοι επωφελούμενοι από την Μικρή ΔΕΗ και προσβάλλετε για προστασία του Δημοσίου και Εθνικού Συμφέροντος κάθε διαδικασία πώλησης της Μικρής ΔΕΗ κατά την απόπειρα των κυβερνητικών να εφαρμόσουν τον νόμο που ψήφισαν.

Γ. δημοσιεύστε στα πλαίσια της διαφάνειας και του Δικαιώματος των Πολιτών στην Ενημέρωση για όλα τα πόθεν έσχες και τις επαγγελματικές, συγγενικές και όποιες σχέσεις με τους κυβερνητικούς αυτών που θα ενδιαφερθούν για την Μικρή ΔΕΗ.

Δ. το ίδιο και για κάθε βουλευτή και μέλος της κυβέρνησης που έκανε νόμο του Κράτους την Μικρή ΔΕΗ όπως και για όποιον προπαγανδίζει υπέρ αυτής.


2. Εφ' όσον καταγγέλετε κοινοβουλευτικό πραξικόπημα όσοι είστε εντός Βουλής οφείλετε ΕΜΠΡΑΚΤΩΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΣΤΗΡΙΞΕΤΕ ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΟ ΠΟΛΕΜΗΣΕΤΕ ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ : όπως καλώς αποχωρήσατε από το Α΄ θερινό τμήμα της βουλής για να μην νομιμοποιήσετε την διαδικασία ΟΦΕΙΛΕΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΠΛΕΟΝ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΑΤΕ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ (ασχέτως προτάσεως) ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ Η ΒΟΥΛΗ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΠΛΕΟΝ ΤΩΝ 140 ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ, κάτι που θα εξαναγκάσει την αναστολή λειτουργίας της βουλής και την μη δυνατότητα της κυβέρνησης να την χρησιμοποιεί για νομιμοφάνεια, εξαναγκάζοντας τους κυβερνητικούς είτε να κυβερνήσουν ανοιχτά δικτατορικά είτε να πέσουν όπως επιζητεί ο Λαός πιεστικά και επανηλειμμένα.

Σε κάθε απόπειρα δημοσίευσης νόμου με πράξη νομοθετικού περιχομένου προσβολή του νόμου αυτού στο ΣτΕ.

Επίσης, μήνυση και καταγγελία της κυβέρνησης διεθνώς για κατάργηση του Κράτους Δικαίου και Δημοκρατίας και χρήση των Θεσμών για εγκληματικές ενέργειες ως εγκληματική συμμορία - σπείρα.
Δεν σας βάζω τα ... 'δύσκολα' της στήριξης και απαίτησης εκδίκασης όλων των μηνύσεων των Πολιτών που καταγγέλλουν κυβερνητικές πράξεις ή την στήριξη όλων των προσφυγών στο ΔΠΔ της Χάγης που οφείλατε να κάνετε ως αντιπολίτευση.

Δεν σας βάζω τα ... 'δύσκολα' της έγκλησης του προέδρου της δημοκρατίας Παπούλια που υπογράφει τα πάντα ακόμα και όταν υπάρχουν εκθέσεις από το Ελεγκτικό Συμβούλιο ή ακόμα και από το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους αντί να τα αναπέμψει ως όφειλε και να δικαιολογήσει τα εκατομμύρια που τον πληρώνουμε και που αυτός αυτή την στιγμή παρανόμως καρπώνεται αφού δεν λειτουργεί /δρα σύμφωνα με τον ρόλο του και τον Όρκο του αλλά απλά ως μία έμβια μηχανική και άβουλη επί πλέον σφραγίδα της κυβέρνησης και τίποτα άλλο.

Απλά σας προκαλώ (ιδίως τους εντός βουλής και τους οριακά εκτός) να χρησιμοποιήσετε τις παχυλές κρατικές αμοιβές/επιχορηγήσεις σας για τις νομικές κινήσεις που οι Πολίτες δεν έχουν τα χρήματα να κάνουν και σας προκαλώ να επιδείξετε τα κότσια έστω και την τελευταία στιγμή να προκαλέσετε εκλογές απλά για να παγώσει η κυβερνητική φασιστική καταστροφική δράση που καταγγέλετε.

Τέλος για τους άλλους επίδοξους πολιτικούς που ήδη κατεβήκατε σε εκλογές και αξιώνετε οικονομική ενίσχυση από τα μέλη σας όπως κάθε κομματικός μηχανισμός σας προκαλώ να χρησιμοποιήσετε αυτά τα κονδύλια για τις νομικές ασπίδες που εμείς οι απλοί μη κομματικοποιημένοι Πολίτες δεν έχουμε δυνατότητα και πρόσβαση να υψώσουμε (και πάλι με μέριμνα των κυβερνητικών).

Εαν αγνοήσετε τα ανωτέρω (όπως έκαναν το 2008 ο Καραμανλής και το 2009 ο ΓΑΠ και ο Παπούλιας συν των υπολοίπων συνεργών τους) θα αποδείξετε ότι παίζετε με τον πόνο, τον θάνατο και την επιβίωση των Πολιτών και της ίδιας της Χώρας μας για τα δικά σας παιχνιδάκια στις πριβέ παρτίδες εξουσίας των πολιτικών που καμμία ωφέλεια δεν επιφυλάσσουν στο καθολικό σύνολο των Πολιτών αλλά μόνο στις συγκεκριμένες συντεχνιακές ομάδες των εξουσιολάγνων.

Εξ άλλου, κανείς δεν μπορεί να πει ότι δεν καλύπτεσθε νομικά. Αντιθέτως, είστε εντελώς έκθετοι σε περίπτωση που αγνοήσετε την πιταγή του 120Σ που σας επιτάσσει να επαναφέρετε την νομιμότητα με κάθε τρόπο όταν το Σύνταγμα καθίσταται ανενεργό ή καταλύεται στην πράξη : αυτό ακριβώς που όλοι καταγγέλλετε, μέχρι στιγμής μόνο με λόγια.

Εαν αποδείξετε, για ακόμα μια φορά, ότι λέτε μόνο λόγια τότε θα έχετε αποδείξει την συνεργία σας με τους κυβερνητικούς, πουλώντας ελπίδα σε έναν Λαό κατ' εξοχήν φιλήσυχο που ελπίζει και περιμένει να λύσετε εσείς το ζήτημα ειρηνικά για να μην το κάνει ο ίδιος ο Λαός με την βία όπως απαιτείται.

Όλγα και Τάνυα Γεριτσίδου


Πηγή 

2 σχόλια:

tasos2222 είπε...

ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΕ , ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΑΦΥΠΝΗΣΗ . ΚΑΘΩς ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ (ΤΟ 99% ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ , ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΤΑ ΧΕΡΙΑΤΟΥς ΒΟΥΤΗΓΜΕΝΑ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΩΝ ΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ . ΔΕς. ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΠΕΙΕς ΤΗς ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΗς ΣΙΩΠΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΕΣΧΑΤΗς ΠΡΟΔΟΣΙΑς ΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ ΕΙς ΒΑΡΟς ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΔΕς κοινοποιήστε*!!!! διότι πλέον Προδότες και όργανα του εχθρού, δεν είναι μόνον οι δημοσιογράφοι οι πολιτικοί και οι Ιερωμένοι , αλλά είναι και
όσοι σάπιοι πολίτες συγκαλύπτουν την προδοσία και αποφεύγουν να πράξουν τα παρακάτω..... Και εκτός του οτι με την κακουργηματική των αυτή παράληψη παραδίδουν όλα τα δικαιώματά τους στους σιωνιστές (στον εχθρό) ,αυτοί οι συγκεκριμένοι πολίτες είναι επίσης προδότες, λιποτάχτες και εγκληματίες. Παράσιτα δηλαδή , που μόνον αν αυτοκτονήσουν θα κάνουν καλό στην πατρίδα και στο λαό .. Δες και κοινοποίησε.
Σε περιόδους κατάλυσης του συντάγματος όπως είναι ετούτη εδώ που διανύουμε τώρα, ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 40 ΠΚΔ, ΥΠΟΧΡΕΟΥΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΜΟ ΟΛΟΙ οι πολίτες, ενώπιον ανακριτικού υπαλλήλου , 1) ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΔΙΚΟΓΡΑΦΟ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 120 ,2) να ζητήσουμε ( γραπτώς και ενόρκως επίσης) τα όπλα και το εθνόσημο ΚΑΙ 3)ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΟΥΜΕ ώς κακούργημα και ως συνέργεια σε γενοκτονία, την παράληψη διώξεων για δικογραφία εσχάτης προδοσίας που ισχύει εις βάρος 173 βουλευτών -υπουργών , απ τις 24\11\2011 ,και 4)να πάρουμε (ο π ω σ δ ή π ο τ ε )επικυρωμένο αντίγραφο των όσων καταγγείλαμε- καταθέσαμε ).
ΚΑΘΩς ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 97 (ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥ 86 ΠΕΡΙ ΕΥΘΥΝΗΣ ΜΕΛΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ - ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΤΟΥ ΑΔΙΚΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΟΡΚΟΥ, ΟΠΩΣ ΑΥΤΟ ΟΡΙΖΕΤΑΙ ΣΑΦΩΣ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ 120 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, ΣΑΝ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΔΙΑΡΚΕΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΑΓΡΑΦΗ ).
ΠΡΟΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΣΑΣ, ΜΟΝΟΝ ΔΥΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΔΕΝ ΔΙΩΚΟΝΤΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 86 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ - ΠΕΡΙ ΕΥΘΥΝΗΣ ΥΠΟΥΡΓΩΝ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 97 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ Η ΑΔΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ: ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗΣ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗΣ !!!
ΤΕΛΟΣ, ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 40 ΠΚΔ, ΥΠΟΧΡΕΟΥΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΜΟ ΟΛΟΙ οι πολίτες, ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΔΙΚΟΓΡΑΦΟ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 120 ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΟΥΜΕ (ώς κακούργημα και ως συνέργεια σε γενοκτονία, την παράληψη διώξεων για δικογραφία εσχάτης προδοσίας που ισχύει εις βάρος 173 βουλευτών -υπουργών , απ τις 24\11\2011 ) ΣΕ ΑΝΑΚΡΙΤΙΚΌ ΥΠΆΛΛΗΛΟ.(και να πάρουμε επικυρωμένο αντίγραφο των όσων καταγγείλαμε). ενώ ,. όσοι πολιτες αποφευγουν να το πραξουν , εκτος του οτι παραδίδουν τα δικαιώματάτους στους σιωνιστές , ειναι επισης ,προδοτες λιποτάχτες και εγκληματίες .https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10200775518050203&set=a.1303244981119.2039806.1230303395&type=1&theater

ΕΥΦΟΡΊΩΝ είπε...

Η ΠΙΟ ΣΩΣΤΉ ΠΡΌΤΑΣΗ ΠΟΥ ΈΧΩ ΑΚΟΎΣΕΙ . ΕΔΏ ΣΑΣ ΘΈΛΩ ΚΎΡΙΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΊ ΚΑΙ ΜΗ ΤΑΓΟΊ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ ΚΥΡΙΕΣ ΓΕΡΙΤΣΙΔΟΥ. ΌΛΟΙ ΟΙ ΝΟΉΜΩΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΖΊ ΣΑΣ.ΜΕ ΕΚΤΊΜΗΣΗ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΌ.(ΕΥΦΟΡΊΩΝ)

Δημοσίευση σχολίου