Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011

0 Λάθος πληροφόρηση ή σκοπιμότητα:

Αναφερόμαστε στο "24ωρο εκκλησιαστικό πρακτορείο ειδήσεων Ρομφαία" το οποίο δημοσίευσε ένα πλήρες ρεπορτάζ για την χθεσινή μας συγκέντρωση και στο οποίο παραπληροφορεί το κοινό του γράφοντας ότι "Χιλιάδες λαού ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα των youtubers".

Θα συμφωνούσαμε αν αυτή η εκτίμηση αφοροπύσε ένα μέρος απο τους δεκάδες χιλιάδες συγκεντρωμένους διότι όπως θα όφειλε να γνωρίζει η "Ρομφαία" ο έτερος συνδιοργανωτής της χθεσινής συγκέντρωσης δηλαδή η ΠΡ.Α.Ο.Σ , μόνο με το κάλεσμα συλλογής υπογραφών εναντίον της Κ.Τ.Π έχει προσελκύσει μέχρι στιγμής 50.000 συμπολίτες μας.Εμείς δεν μπορούμε να πούμε πόσοι ανταποκρίθηκαν στο δικό μας κάλεσμα και πόσοι στο κάλεσμα των ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΤΩΝ youtubers και δεν θεωρούμε ότι αυτό είναι το ζητούμενο αυτήςτης κινητοποίησης.
Όμως τα πράγματα πρέπει να λέγονται όπως είναι και όχι όπως επιθυμούν για τους δικούς τους λόγους μερικοί της εκκλησιαστικής ή της πολιτικής δημοσιογραφίας.
O π. Σαράντης και η "Πρωτοβουλία Αντιρρησιών Ορθόδοξης Συνείδησης " , έμαθαν γαι τους "Έλληνες youtubers" λίγο καιρό πρίν την προηγούμενη συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την κάρτα του πολίτη την οποία και είχαν διοργανώσει.
Μετά την συγκέντρωση του προηγουμένου Δεκεμβρίου συναντηθήκαμε και αποφασίσαμε να ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΣΟΥΜΕ μαζί τους την χθεσινή μεγαλειώδη απο κάθε άποψη συγκέντρωση.
Αυτό που μας κάνει εντύπωση είναι το γεγονός ότι η "Ρομφαία" , που συνήθως είναι άριστα πληροφορημένη , παραπληροφορεί το κοινό της δημιουργώντας την λανθασμένη εντύπωση ότι οι youtubers ήταν εκείνοι που διοργάνωσαν την χθεσινή συγκέντρωση.
Λυπούμεθα για αυτό το άτόπημα της Ρομφαίας και περιμένουμε απο τους ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ της χθεσινής συγκέντρωσης "Έλληνες youtubers" να ενημερώσουν και εκείνοι το εκκλησιαστικό αυτό πρακτορείο για το "λάθος " τους.

Πηγή   orthodox-watch.blogspot.com

Σχόλιο Ελλήνων ΥouΤuber:
Θέλουμε να δηλώσουμε ότι συμφωνούμε απόλυτα με την παραπάνω δημοσίευση του Ορθόδοξου Παρατηρητηρίου ότι ο κόσμος που έδωσε το παρόν στην 2η συγκέντρωση δεν ανταποκρίθηκε μόνο στο κάλεσμα των Ελλήνων YouTubers, αλλά και στο κάλεσμα του Ορθ. ...Παρατηρητηρίου και ιδιαίτερα στο κάλεσμα του π. Σαράντη. Ωστόσο θέλουμε να συμπληρώσουμε στην παραπάνω δημοσίευση ότι ο κόσμος δεν ήταν εκεί μόνο προς ανταπόκριση οποιουδήποτε καλέσματος, αλλά γιατί θέλησε να εκφράσει ένα ηχηρό ΟΧΙ απέναντι στην ηλεκτρονική διακυβέρνηση. Η ανακοίνωση αυτή λοιπόν της Ρομφαίας προφανώς είχε κάποιο στόχο, τον οποίο δε μπορούμε να γνωρίζουμε.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου