Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011

2 ΙΣΧΥΣ ΔΙΑ ΤΗΣ ΓΝΩΣΕΩΣ, "Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΝΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΣ ΝΕΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ"

Ο  ΠΑΤΕΡΑΣ ΝΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΣ ΝΕΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ....
ΓΡΑΦΕΙ Ο ΜΑΝΟΥΗΛ ΑΓΓΕΛΟΣ

Με έκπληξη είδα στο διαδίκτυο τον μοναχό από το Άγιο Όρος πατέρα Νίκων να μιλά για την κάρτα του πολίτη....

Αυτό που μου έκανε τρομερή εντύπωση ήταν ότι ο γέροντας είπε ότι δεν υπάρχει θέμα θρησκευτικής πίστεως σχετικά με την παραλαβή της κάρτας του πολίτη.

Μπορούμε να την παραλάβουμε ακόμα και αν έχει τον αριθμό 666,δεν υπάρχει πρόβλημα είπε ο γέροντας, δεν μας ζητούν να απαρνηθούμε την πίστη μας δεν είναι η κάρτα αυτή το χάραγμα.

Στο σημείο αυτό διαφωνώ κάθετα με τον μοναχό Νίκων διότι η Αποκάλυψη του Ιωάννη είναι ξεκάθαρη επάνω σε αυτό το θέμα και δεν αναφέρει πουθενά αυτό που ισχυρίζεται ο μοναχός ότι θα ερωτηθούμε εάν προτιμάμε τον Χριστό η τον αντίχριστο.

Ο Ιωάννης μιλά σαφέστατα για εξαναγκασμό παραλαβής του χαράγματος του αντίχριστου, μέσω οικονομικού και κοινωνικού αποκλεισμού για όποιον δεν πάρει το χάραγμα.

Κανένας δεν θα μπορεί να αγοράσει η να πουλήσει εάν δεν έχει το χάραγμα στο δεξί χέρι είτε στο μέτωπο αναφέρει ο Ιωάννης.
Αυτό ακριβώς συμβαίνει αυτή την στιγμή με την υποχρεωτική παραλαβή της κάρτας του πολίτη καθώς όποιος δεν την παραλάβει δεν θα μπορεί να εργαστεί, να αγοράσει, να πουλήσει, να νοσηλευτεί, να πληρώσει, και να πληρωθεί, είτε σε συναλλαγές με το δημόσιο είτε στον ιδιωτικό τομέα με δυο λόγια σβήνει από την ζωή όποιος δεν υπακούσει στους νεοταξίτες.

Φυσικά γέροντα όπως βλέπεις κανείς δεν μας ρώτησε εάν θέλουμε να πάρουμε ή όχι την κάρτα του αντίχριστου(κάρτα πολίτη).

Επίσης για τον αριθμό 666 ο Ιωάννης είναι και πάλι σαφέστατος στην Αποκάλυψη, λέγοντας ότι ο αριθμός του θηρίου (αντίχριστος) είναι το 666 και ότι αυτός που το γνωρίζει δεν θα παραλάβει το χάραγμα.

Ακόμα θα πρέπει να γνωρίζεις γέροντα ότι στο εξωτερικό ήδη εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι ίσως και εκατομμύρια αυτή την στιγμή έχουν μέσα στο δεξί τους χέρι ή στο μέτωπο ένα μικροτσίπ για ταυτότητα το οποίο ηλεκτρονικό τσιπ έχει κωδικό ηλεκτρονικό αριθμό το 666.

Εδώ μιλάμε για μια ακόμη δικαίωση των ορθοδόξων προφητειών και εσύ γέροντα μας λες ότι δεν είναι εποχή του χαράγματος, όταν δια της βίας και με άλλους ύπουλους πλάγιους τρόπους μας επιβάλουν να αρνηθούμε τον Τριαδικό θεό.

Γιατί άραγε δεν μας πειράζει ο αριθμός 666 πατέρα Νίκων όταν όλα αυτά τα έγραψε ο μαθητής του χριστού με εντολή Θεού για να μας προειδοποιήσει το τι θα αντιμετωπίσουμε. Ο Ιωάννης εκτελούσε ιερή αποστολή Θεού όταν έγραψε την Αποκάλυψη δεν πήγε για τουρισμό στην Πάτμο.
Γιατί μας λες να πάρουμε την κάρτα και να απαρνηθούμε τον Θεό και την ελευθερία που ο ίδιος μας έδωσε?

Στο μόνο που συμφωνούμε γέροντα, είναι ότι η κάρτα αφαιρει την ελευθερία των ανθρώπων, καθώς εύχομαι το λάθος παρερμηνείας της Αποκάλυψης να είναι τυχαίο, και όχι σκόπιμο για να εξαπατηθούν για μια ακόμα φορά οι αγράμματοι χριστιανοί ,καθώς και αυτοί που δεν γνωρίζουν, είτε αυτοί που δεν διάβασαν ποτέ την Αποκάλυψη.
Τώρα που είμαστε στο χείλος του γκρεμού σαν Έλληνες ορθόδοξοι χριστιανοί δεν επιτρέπονται τέτοια ολέθρια λάθη που αποπροσανατολίζουν και εφησυχάζουν τους
προδομένους Έλληνες.

Από όλα αυτά που ισχυρίζεται ο καλόγερος του αγίου όρους ούτε λίγο ούτε πολύ μας λέει ότι ο ήρωας της χριστιανικής πίστεως Δημήτρης Ανδρεάκος και οι άλλοι αστυνομικοί που εγκατέλειψαν την αστυνομία μετά από τόσα χρόνια καριέρας ήταν κορόιδα καθώς και όλοι εμείς οι ορθόδοξοι χριστιανοί που βλέπουμε όλα αυτά που έγραψε ο Ιωάννης στην Αποκάλυψη να πραγματοποιούνται κατά γράμμα.

Η μεγαλύτερη αντίφαση σε αυτά που είπε ο μοναχός Νίκων ειναι ότι ενώ δέχεται ότι με την κάρτα του πολίτη χάνεις την ελευθερία σου, και πρέπει να πολεμήσεις μέχρι θανάτου για αυτήν δεν δέχεται τα προαναφερόμενα. Όταν χάσει κάποιος την Ελευθερία του, αυτομάτως χάνει και την θρησκευτική του ελευθερία και σαν σκλάβος πλέον που θα ειναι θα αναγκαστεί να απαρνηθεί τον Χριστό η να πεθάνει.


ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥΣ, ΤΟΥΣ "ΘΕΟΥΣ" ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ
ΑΛΛΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΠΙΟ ΤΙΜΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΑΓΙΟ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ
Σωκράτης


2 σχόλια:

Unknown είπε...

Παίδες Ελλήνων! Οι αρχαίοι έλεγαν:
Μη σπεύδης εις κρίσιν!
Δεν ακούσατε όλα όσα ήθελε να πει ο γέροντας. Προσέξτε, από το 21ο λεπτό και μετά λέει:
(για την Κάρτα του Πολίτη)
"μην το περιορίζετε στο χώρο της Εκκλησίας την Κάρτα του Πολίτη. Εάν είναι κακό, είναι για όλους. Εαν είναι κακό, ούτε οι μουσουλμάνοι θα πρέπει να τη δεχτούνε ούτε οι βουδιστές ούτε οι ιεχωβάδες ούτε κανένας! (...)
Το θέμα είναι πως ό,τι περιορίζει την ελευθερία μας, είναι από τον διάβολο(...) και για την ελευθερία μας θα πολεμήσουμε ώσπου να πεθάνουμε! Είναι απλά τα πράγματα. Όταν κάνανε οι κατακτητές επίθεση στην Ελλάδα, οι Ελληνες δεν είπανε 'θα περιμένουμε να κάνει συνεδρίαση η Ιερά Σύνοδος, να δούμε τί θα αποφασίσει και τί θα μας πούνε'. Γιατί; Περιμένανε από την Ιερά Σύνοδο να τους πει αν θα πάρουνε τα όπλα ή όχι; Πήρανε τα όπλα και πολεμήσανε! Ετσι θα γίνεται ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΙ που είναι εχθρικό προς την ελευθερία του ανθρώπου! Και για την ελευθερία του κάθε ανθρώπου θα αγωνιστούμε, όχι μόνο για τη δική μας (...)"
Νομίζω το μήνυμα του γέροντος είναι σαφές και δεν χωράνε παρερμηνείες. (Σημειώνω εδώ, ότι προσωπικά δεν τον γνωρίζω...)
ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΟ:
http://www.youtube.com/watch?v=B7fPsItHV9o&feature=player_embedded#at=141

Ανδρέας Μάστορας είπε...

Όλα τα δίκτυα θα συνδεθούν σε ένα απόλυτο διαδίκτυο το «INTERNET 7», και όλοι οι υπολογιστές θα αντικατασταθούν από έναν παγκόσμιο υπολογιστή τον «THERION».
Μέσω αυτής της κυβερνομηχανής που ονομάζεται «εικόνα του θηρίου» , η αναστημένη Ρωμαϊκη αυτοκρατορία (Ευρωπαϊκη Ενωση) θα έχει εικόνα και ήχο από κάθε σημείο του πλανήτη.
Ο αντίχριστος, (που θα προκυψει απο την ενωση των θρονων του παπα και του πατριαρχη), θα προγραμματίσει έτσι την κυβερνομηχανη ώστε να αντιλαμβάνεται ποιος δεν την προσκυνά και να τον εξοντώνει. Αυτό θα το καταφέρει επειδή θα εξαναγκάσει όλους ανεξαιρέτως να φέρουν πάνω στο δεξί χέρι η στο μέτωπο μια ραδιοετικέτα, που δεν είναι άλλο παρά η εξέλιξη του σημερινού κινητού, ας πούμε το κινητό έβδομης γενιάς, και μέσω του οποίου θα είναι σε συνεχή σύνδεση με τον παγκόσμιο υπολογιστή και έτσι μόνο να μπορούν να κάνουν και οποιαδήποτε συναλλαγή.
Η ραδιοετικέτα αυτή ονομάζεται χάραγμα και θα φέρει πάνω της τον προσωπικό αριθμό του συνδεδεμένου ατόμου σε μορφή γραμμωτού κωδικού, [Bar code], όπως ήδη φέρουν όλα τα προϊόντα.
Για να διαβάζονται οι γραμμωτοί κωδικοί από τα scanners του δικτύου περικλείονται πάντα από τρία εξάρια, και αυτό είναι το κοινό χαρακτηριστικό που περιέχει ο κάθε γραμμωτός κωδικός ώστε να «εισακούεται» από τον κεντρικό υπολογιστή-«THERION».
Για αυτό η ραδιοετικέτα εκτός από χάραγμα λέγεται και Όνομα η αριθμός του Ονόματος του θηρίου.
H κυβερνομηχανή θα είναι προγραμματισμένη να ανιχνεύει και να εξοντώνει όσους κυκλοφορούν χωρίς να έχουν πάρει την σύνδεση.
Όσοι συνδεθούν θα γίνονται τερματικά της κυβερνομηχανής και συνεπώς στόχοι προς εξολόθρευση στο PLAYSTATION-7 του αντίχριστου, ο οποίος εναντιονόμενος στο Είναι θα προσπαθήσει να εξαλείψει κάθε είναι.

http://www.youtube.com/user/AndrewMasto ... GKBmhf42l0

Δημοσίευση σχολίου