Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011

2 Η "ομάδα Μπουτάρη" συνεχίζει το ανθελληνικό της έργο σε κάθε τομέα....Τώρα τους ενόχλησε δημοσιογράφος που μίλησε για "Βόρειο Ηπειρο"!!!

Δημοσιογράφος του Δημοτικού Ραδιοφώνου Θεσσαλονίκης, κλήθηκε σε απολογία γιατί χρησιμοποίησε τον όρο Βόρειος Ήπειρος και αναφέρθηκε στην ανάκληση του Πρόξενου Κορυτσάς

Η αντιπρόεδρος της ΔΕΠΘΕ Σοφία Ασλανίδου κάλεσε σε απολογία (!) τη δημοσιογράφο Δέσποινα Μηλιάδου γιατί σε εκπομπή της την 24-02-2011..... στον FM-100 χρησιμοποίησε τον όρο "Βόρειος Ήπειρος"!!!


Της είπε ότι το ρεπορτάζ της (που αφορούσε την δράση του προξένου ο οποίος ανακλήθηκε στην Αθήνα) ήταν μονόπλευρο και ότι η χρήση του όρου δεν είναι παραδεκτή γιατί προκαλεί!!! Πρόκειται αναμφισβήτητα για πρόκληση προς την δημοκρατική αλλά και εθνική ευαισθησία του.. δημοσιογραφικού κόσμου αλλά και του κοινού, που δεν πρόκειται να περάσει έτσι.

Η ομάδα Μπουτάρη δείχνει ότι θέλει να πάρει συγκεκριμένες κατευθύνσεις. Η ευαισθησία της φαίνεται ότι εξαντλείται στα δικαιώματα που βλέπει να έχουν οι ομοφυλόφιλοι, οι Τούρκοι και οι Εβραίοι στη Θεσσαλονίκη αλλά όχι στις εθνικές ευαισθησίες του ελληνικού λαού και ενός κομματιού του, που είναι ο προερχόμενος από τη Βόρειο Ήπειρο πληθυσμός! Είτε αρέσει είτε δεν αρέσει σε μερικούς...


Πηγή    koukfamily.blogspot.com

2 σχόλια:

Θαλασσινός είπε...

Ένας λόγος επιπλέον του παραπάνω Ανθέλληνα Μπουτάρη και της παρέας του για να πάμε όλοι μαζί στη Θεσσαλονίκη και να βρωντοφωνάξουμε ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ .. ΟΧΙ ΣΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ.. ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ...

Είναι μια ευκαιρία που θα πρέπει να εκμεταλευτούμε για να υποστηρίξουμε τα αδέλφια μας τους Θεσσαλονικείς ότι εμείς οι νότιοι είμαστε κοντά τους και συμπάσχουμε για την κατάντια της Θεσσαλονίκης.

Πρέπει να βρεθούμε όλοι εκεί στην Πανελλήνια συγκέντρωση για την κάρτα του πολίτη και να υποστηρίξουμε σθεναρά τα δικαιώματά μας.

Μαρίνος

Unknown είπε...

Συμφωνώ με τον κ.Μαρίνο είμαι Απο ΑΘΗΝΑ και θα έρθω εγώ και πολοί άλλοι μαζί μου.
Βασίλης

Δημοσίευση σχολίου