Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

0 ΙΣΧΥΣ ΔΙΑ ΤΗΣ ΓΝΩΣΕΩΣ, "Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΙ Ο ΧΟΡΟΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ".

Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΙ Ο ΧΟΡΟΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ!
Γράφει ο ΜΑΝΟΥΗΛ ΑΓΓΕΛΟΣ

Με αφορμή την πρεμιέρα της νέας τηλεοπτικής μουσικοχορευτικής σειράς από τηλεοπτικό κανάλι θα ήθελα να γνωρίζετε τι πίστευαν οι δυο κορυφαίοι επιστήμονες όλων των εποχών στον πλανήτη. 
Στα ιερά βιβλία Πολιτεία και Νόμοι τα οποία όλοι οι πραγματικοί Έλληνες θα πρέπει να έχουν διαβάσει όπως και την Αγία Γραφή, ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΛΑΤΩΝΑ ΜΑΣ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ότι η μουσική ειναι βασικότατο μάθημα διαπαιδαγώγησης μετά το μάθημα της γεωμετρίας που ειναι το σημαντικότερο όλων καθώς ειναι η επιστήμη του Θεού. 

Ο Σωκράτης με τον Πλάτωνα δίδασκαν πιο ήταν το κατάλληλο είδος μουσικής ώστε
τα παιδιά των αρχαίων Ελλήνων να γίνονται τίμιοι πολίτες και χρήσιμοι στην αρχαία Ελλάδα καθώς επίσης να μην ειναι ούτε πολύ σκληροί ούτε πολύ μαλθακοί σαν χαρακτήρες.

Για αυτό τον λόγο το μάθημα της μουσικής είχε εξέχουσα θέση στις αρχαίες Ελληνικές σχολές.

Οι σατανιστές όμως της λευκής αρχής που ήξεραν πόσο ωφελεί ψυχικά και ηθικά η αρχαία Ελληνική μουσική, την αντικατέστησαν στην σημερινή εποχή, από δικά τους είδη μουσικής καταργώντας παράλληλα την αρχαία Ελληνική μουσική και τα αρχαία Ελληνικά όργανα. Έχει σημασία μεγάλη αυτό πάρα πολύ μεγάλη που κατάργησαν τη μουσική μας.

Η μουσική των οπαδών του αντίχριστου ειναι ειδικά σχεδιασμένη για να σε κάνει όσο πιο πολύ την ακούς ανήθικο, χυδαίο σεξουαλικά, και βίαιο. Ακόμα μεγάλη βαρύτητα έδιναν ο Σωκράτης με τον Πλάτωνα στους χορούς και τις χορευτικές κινήσεις. Για κάθε ηλικία έπρεπε
να έχουμε διαφορετικοί μουσικοί και χορό. Οι χορευτικές κινήσεις έπρεπε να ειναι αρμονικές και συνετές για να διαπλάθουν με την σειρά τους τον κατάλληλο χαρακτήρα.

Σε αντίθεση με τους σημερινούς χορούς όπου οι περισσότεροι οδηγούν στην εξαθλίωση και
την πολύ χυδαία σεξουαλική συνεύρεση στην πιο ακραία της μορφή για αυτό δεν είναι καθόλου μα καθόλου τυχαίο που με αυτά τα είδη μουσικής κατάντησε η Ελλάδα να μην έχει σχεδόν καθόλου Έλληνες.

Όλοι λοιπόν οι πραγματικοί Έλληνες θα πρέπει από εδώ και στο εξής να ειναι πολύ προσεκτικοί με την μουσική που πρέπει να ακούν τα παιδιά τους για να μην γίνονται προδότες της πατρίδα τους και άθλια σκουπίδια της νέας τάξης. 

Επίσης θα πρέπει να γνωρίζετε ότι οι αρχαίοι είχαν ειδική μουσική σύνθεση με την οποία θεράπευαν πολλές ασθένειες καθώς ήταν άριστοι γνώστες της μουσικής αρμονίας και της μουσικής αρμονίας του σύμπαντος, στην σημερινή εποχή μέρος της γνώσης αυτής εφαρμόζεται στην Ρωσία.

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΗΣΜΟΝΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΑΡΡΩΣΤΗΣΕΙ Η ΨΥΧΗ ΑΡΡΩΣΤΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΑΝ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΙΡΑΖΟΤΑΝ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ . 

ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΑ ΛΟΓΟΥΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΧΥΔΑΙΑ ΕΙΔΗ ΜΟΥΣΙΚΗΣ. ΝΑ ΑΚΟΥΤΕ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ,ΝΗΣΙΩΤΙΚΑ, ΑΞΙΟΛΟΓΑ ΕΝΤΕΧΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ!!!

ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥΣ "ΘΕΟΥΣ" ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ, 
ΤΟ ΠΙΟ ΤΙΜΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΑΓΙΟ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ 
Σωκράτης

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου