Σάββατο 8 Απριλίου 2017

0 Τα χέρια των Συριζαίων στάζουν αίμα



Σε δράση Αντιιμπεριαλιστικού χαρακτήρα και αλληλεγγύης προς τον Παλαιστινιακό λαό προχωρήσαμε σήμερα, με αφορμή την αμυντική συμμαχία ανάμεσα σε Ελλάδα και Ισραήλ και την κοινή Άσκηση Ηνίοχος 2017. 

Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ αφού πρώτα συνθηκολόγησε με τους κατακτητές και μετέτρεψε το ηχηρό όχι του ελληνικού λαού σε «ναι στην υποταγή», προχώρησε στην ενίσχυση της Ιμπεριαλιστική συμμαχίας που έχει δημιουργηθεί στην Μεσόγειο και αποτελείται από τον άξονα «Ελλάδα-Κύπρος-Ισραήλ».
 
 
Η συνεργασία των δύο χωρών όμως δεν μένει μόνο σε αυτό το κομμάτι. Η Ελλάδα μαζί με την Ιταλία, την Κύπρο και το Ισραήλ έχουν προχωρήσει στην δημιουργία του «Αγωγού της Ανατολικής Μεσογείου» με την μεταφορά του Φυσικού Αερίου από την Παλαιστίνη στην Ευρώπη.

Δηλαδή μιλάμε για την διευκόλυνση και την συνειδητή ΚΛΟΠΗ ΤΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ των Παλαιστίνιων!! 

Όλα αυτά σε μία περίοδο που ο ελληνικός λαός στην πλειοψηφία του είναι αποχαυνωμένος και σε μαζική ύπνωση και σε μία περίοδο που η μόνη παρηγοριά του είναι ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα.
Το ενεργό κομμάτι αυτού του λαού όμως δεν επαναπαύεται. Είναι εδώ και αρνείται να δεχτεί αυτή την προδοσία, αρνείται να δεχτεί πως η ξεπουλημένη ελληνική κυβέρνηση του, αντικατοπτρίζει την θέληση του.
Τις διαχρονικές σχέσεις αυτού του λαού με αυτόν της Παλαιστίνης δεν μπορεί κανένας να τις σαμποτάρει και αυτός ο λαός, ο λαός που αγωνίζεται και αντιστέκεται, μένει σταθερά στο πλευρό των αγωνιζόμενων Παλαιστινίων. Αυτός ο λαός δεν υποκύπτει και δεν υιοθετεί τις πολιτικές εξόντωσης των Δυτικών Κέντρων εξουσίας. Δεν υιοθετεί καμία επέμβαση στα εσωτερικά καμίας ξένης χώρας.

Ακριβώς για αυτόν τον λόγο προχωρήσαμε σε αυτήν την πράξη στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ Ιλίου.Ένα κόμμα που χρησιμοποίησε και τα φιλοπαλαιστινιακά αισθήματα του Ελληνικού λαού για να βγει Κυβέρνηση. Να βγει Κυβέρνηση και να βοηθήσει ώστε να βάλει ταφόπλακα στην Παλαιστίνη

ΈΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ!

Χριστόφορος Τριαντάφυλλος

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου