Παρασκευή 21 Απριλίου 2017

1 Η ηλεκτρονική σκλαβιά και το φακέλωμα με την κάρτα του πολίτη.Τα πάντα θα πρέπει να τα δικαιολογείς.

Μέσα σε ένα κράτος που έχασε τα πάντα, είναι για κάποιους «απαραίτητο» να πάρουμε ηλεκτρ. κάρτα του πολίτη.
 Αυτό μας μάρανε τωρα. Όπως επίσης και παρα την μείωση των δρομολογίων στα ΜΜΜ και την ελλειπή συντηρηση και μείωση προσωπικού, ως εκ θαυματος βρέθηκαν χρήματα για νεα ηλεκτρονικά μηχανήματα και κάμερες παντού.



 Οποτε αν εισαι φτωχος πηγαινε με τα ποδια. Τώρα με την κάρτα του πολίτη (που μελλοντικα θα ενοποιηθεί με τις πιστωτικές & ΑΤΜ) θα καταγράφεται το πότε, πως και σε ποιο λεοφορείο μπήκες και σε ποιο σημείο της διαδρομής είσαι (ΟΑΣΑ telematics). Με την κάρτα πολίτη που επιβάλλεται σύντομα, θα καταγράφεται σε ποιο κατάστημα πήγες και τι αγόρασες.
Εάν ο φτωχος σου εργοδότης που πληρώνει ΤΕΒΕ, ΕΝΦΙΑ, λαδωνει την πολεοδομια για να μην φαει προστιμο μεγαλυτερο και πρεπει να εχει συστημα πυροσβεσης για να μην του κανει το ιδιο η Πυροσβεστικη, σου πει να δουλεψεις μαυρα, δεν θα είναι πλεον εφικτο διότι θα φαίνονται ολες σου οι αγορες στην βάση δεδομένων και θα πρεπει να τις δικαιολογησεις.

 Όταν θα πας για συνέντευξη οντας άνεργος (με τα ποδια) ο εργοδοτης με τον νέο κωδικο που θα σου αντιστοιχει θα δεί ό,τι προβλημα υγείας έχεις, τι φαρμακα παίρνεις, εάν τα πτυχια σου και οι εργοδότες αληθεύουν στο βιογραφικό σου. Φυσικα θα είναι εμφανες το ποινικο μητρώο όπως και πολλές «άλλες πληροφοριες» που μπορει να εχουν βάλει καποιοι στον φακελο σου.

Όταν μελλοντικα η καρτα πολιτη ενοποιηθει με τις καρτες ΑΤΜ το συστημα θα γνωριζει το ποσό των χρηματων μας και φυσικα κανεις δεν θα κρυβεται από την Εφορία. Εάν γινει κουρεμα καταθεσεων την συνεχεια την ξέρετε. Εάν εισαι σερβιτόρος δεν θα ξαναπαρεις φιλοδώρημα και εάν θες να δώσεις το ευρω σου στον αστεγο δεν θα είναι εφικτό καθως δεν θα υπάρχουν μετρητά.

Να την πάρετε, είναι μοντέρνα.


Δείτε τους κινδύνους των ηλεκτρονικών ταυτοτήτων παρακολούθησης του πολίτη.Από την τηλεοπτική εκπομπή Φυγόκεντρος μέσω balanthsberoia duo.

Πηγή

1 σχόλια:

Βίντεο Ορθοδοξίας είπε...

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΑΥΤΗ ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ....!!!

Σημεία των Καιρών - Αποθήκευση ψηφιακών δεδομένων στο DNA και η νέα ηλεκτρονική ταυτότητα
https://www.youtube.com/watch?v=P8J1m6-uSlU

Σημεία των Καιρών (2) - Αποθήκευση ψηφιακών δεδομένων στο DNA και η νέα ηλεκτρονική ταυτότητα
https://www.youtube.com/watch?v=Oj-wCVBxa7c

Δημοσίευση σχολίου