Τρίτη 25 Απριλίου 2017

0 ΟΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ


ΟΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
του Αντώνη Ι. Γρυπαίου – Διεθνολόγος



Η Ιστορία επαναλαμβάνεται. Εκεί στο 480 π.χ. στη μάχη των Θερμοπυλών, έγινε μια από τις μεγαλύτερες προδοσίες στην Ιστορία της ανθρωπότητας. Προδοσία κατά του Ελληνισμού, όταν ο επονομαζόμενος ΕΦΙΑΛΤΗΣ οδήγησε τους εισβολείς Πέρσες, στα νώτα του Λεωνίδα, ηγέτη των 300 Σπαρτιατών και των 700 Θεσπιέων.

Σήμερα ζούμε μια άλλη μεγάλη προδοσία κατά του Ελληνισμού. Σήμερα ο Εφιάλτης είναι οι λεγόμενοι «Έλληνες» πολιτικοί, Δεξιάς & Αριστεράς, δημιουργήματα των Σιωνιστών, που οδήγησαν τον εχθρό, τη παγκόσμια Σιωνιστική Επικυριαρχία, στα νώτα του Ελληνισμού.
Οι νόμοι της πατρίδας του Λεωνίδα, απαγόρευαν την εγκατάλειψη του πεδίου της μάχης, και η γερουσία της Σπάρτης διέταξε τοv Λεωνίδα να μην επιστρέψει ηττημένος.
Σήμερα άλλα επιτάσσει το Σύνταγμα των Ελλήνων, άλλα πράττουν οι Εφιάλτες πολιτικοί. Πράττουν ακριβώς ότι τους ζητάει ο εχθρός.
Γι’αυτό τους αποκαλούμε νέους εφιάλτες.

Προσέρχονται στον εχθρό προσκυνούντες αυτόν, όπως ο αρχαίος Εφιάλτης προσκύνησε τους Πέρσες εισβολείς.
Στη μάχη των Θερμοπυλών ήταν μόνο οι 300, αλλά είχαν Αρχηγό γενναίο πατριώτη. Σήμερα είμαστε 8.000.000 αδέσποτα πρόβατα χωρίς τσοπάνη. Ο τσοπάνης Aρχηγός σήμερα είναι ένας γραφειοκράτης που διακινεί έγγραφα, πνιγμένος μέσα στη γραφειοκρατική χαρτούρα της Σιωνιστικής Ε.Ε. και υπάλληλος των εχθρών του Ελληνισμού,
δηλαδή των ηγετών της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας.
Οι Εφιάλτες πολιτικοί συνεργάζονται με τον εχθρό του Ελληνισμού, όπως συνεργάστηκε ο αρχαίος Εφιάλτης με τους εχθρούς εισβολείς.
Η παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία είναι οι σύγχρονοι εισβολείς της Ελλάδος. Σήμερα ο ένας (1) Εφιάλτης του Λεωνίδα, έγιναν 152 εφιάλτες του Ελληνισμού, αφού ψηφίζουν ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ όσα ζητούν οι εχθροί της Πατρίδος, που λέγονται Σιωνιστική Νέα Τάξη Πραγμάτων.

ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΛΕΜΕ ΕΦΙΑΛΤΕΣ;;;

Διότι χρεοκόπησαν τη χώρα με όλες τις γνωστές διεθνείς οικονομικές και χρηματιστηριακές μεθόδους, και όλα τα κόλπα οικονομικών σκανδάλων, κατόπιν εντολών των Μεγάλων Αφεντικών της Οικουμένης. Νομίζουν οι αφελείς και «λαμόγια» πολιτικοί, ότι έτσι προσφέρουν θετικό έργο στη πατρίδα, κάνοντας τον υπηρέτη στα Παγκόσμια Σιωνιστικά Αφεντικά. Ανέβασαν τις τιμές όλων των προϊόντων, και κατέβασαν μισθούς & συντάξεις, για να εξαθλιώσουν το Λαό, με σκοπό τα Γεωπολιτικά συμφέροντα των Παντοκρατόρων.
Τα χρήματα που συλλέγουν από το Λαό με τις βαριές φορολογίες και χαράτσια, τα πηγαίνουν όλα «πεσκέσι» στους ηγέτες της παγκόσμιας Σιωνιστικής Επικυριαρχίας, για να τους στηρίζουν στην εξουσία. Τη λέξη ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ, και ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΧΡΕΟΥΣ την αγνοούν, και δεν τολμούν να τη προφέρουν, διότι δεν συμφέρει στα αφεντικά.

Συναγωνίζονται ποιος θα έχει τη μεγαλύτερη εύνοια των Επικυρίαρχων της Γης. Προσφέρουν Γη & Ύδωρ στα Σιωνιστικά Αφεντικά τους. Σήμερα οι Πρωθυπουργοί είναι Πρωθυπουργοί της δεκάρας, της καρπαζιάς, της ρουτίνας, και της γραφειοκρατίας, δέσμιοι των ηγετών της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, αφού διορίζονται από αυτούς, ανάλογα ποιος θα είναι ο καταλληλότερος για τη Ν.Τ.Π. και το καλλίτερο παιδί!!!
Παιδί για θελήματα! Παιδί για όλες τις δουλειές των Κοσμοκρατόρων! Γι’αυτό δεν τολμούν να ασκήσουν Εθνική πολιτική στα Εθνικά θέματα.
Πρωθυπουργός διορίζεται ο υποσχόμενος τα περισσότερα στη Ν.Τ.Π.
Τα προσόντα τους είναι η καλλίτερη παροχή υπηρεσιών στους ηγέτες της παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης. Διατηρούν την εξουσία έναντι παντός τιμήματος, για να εξυπηρετούν τα αφεντικά τους.

Γίνονται εφιάλτες της πατρίδος για την εξουσία. Είναι αρχομανείς. Ανθρωπιστική κρίση σοβεί στη πατρίδα μας, και οι Εφιάλτες «πέρα βρέχει», «αγρόν ηγόρασαν». Μήπως αυτοί υποφέρουν;;;
Η Ελλάδα κάθεται επάνω στα πετρέλαια, και οι Ελληνικές πόλεις πνίγονται στην αιθαλομίχλη από τα καυσαέρια των καυσόξυλων.
Τόσα χρόνια και δεν μπορούν να βγάλουν τα πετρέλαια. Τόσο άχρηστοι και επικίνδυνοι είναι. Οι Άραβες τα έβγαλαν στο «Άψε-σβήσε».
Τα πετρέλαια τα φυλάνε για τα αφεντικά τους. Έδωσαν στους Τούρκους το διαμάντι του Τουρισμού μας, τον Αστέρα, «μπιρ-παρά».
Για όλα αυτά, και τα παρακάτω, τους λέμε Εφιάλτες.

Όποιο πολιτικό κίνημα ή άτομο, συνιστά κίνδυνο για το διεφθαρμένο σύστημα της μεταπολίτευσης, το βγάζουν εκτός νόμου, με εντολή των ηγετών της παγκόσμιας Σιωνιστικής Νέας Τάξης Πραγμάτων.
Είναι ψυχοπαθείς για εξουσία. Ενώ ο Λαός πεινάει και δυστυχεί, αυτοί υπόσχονται Internet με WiFi. Η σύγχρονη Μαρία Αντουανέτα!
Οι Εφιάλτες πολιτικοί, και οι δημόσιες υπηρεσίες βλέπουν τον Ελληνικό Λαό σαν εχθρό, και προσπαθούν οικονομικά να τον γδάρουν.
Προσπαθούν να μας πάρουν το σπίτι, ενώ πληρώνονται από εμάς!!!
Κάνουν παρεμβάσεις στη Δικαιοσύνη (ΜΜΕ), για διώξεις πολιτικών αντιπάλων ανεπιθύμητων στα Μεγάλα Αφεντικά τους.
Κάθε Πατριωτικό Εθνικό στοιχείο το διώκουν παντοιοτρόπως.
Οι εφιάλτες πολιτικοί δεν διαπραγματεύονται με τους εχθρούς για τα συμφέροντα της Ελλάδος, υποχωρούν κατά κράτος σε όλες τις απαιτήσεις των εχθρών της Ελλάδος κατά του Ελληνισμού.

Αφού χρεοκόπησαν τη πατρίδα με εντολές άνωθεν, μας έφεραν το ΔΝΤ
και τη Σιωνιστική Τρόϊκα, και δεν διαπραγματεύθηκαν τα Μνημόνια, τους εφαρμοστικούς νόμους, τα μεσοπρόθεσμα, τα πολυνομοσχέδια, τα οποία υπέγραψαν αβλεπί και «αβρόχοις ποσί». Ότι διέταζε η Μέρκελ!!
Ήταν επιθυμία του Μεγάλου Αδελφού, και των Μεγάλων Αφεντικών. Σύμφωνα με τα ΜΜΕ παραχωρούν το 40% των Ενεργειακών Ελληνικών κοιτασμάτων στους Τούρκους, κατόπιν εντολής των ηγετών της παγκόσμιας Σιωνιστικής Διακυβέρνησης, και το υπόλοιπο στους Επικυρίαρχους του πλανήτη.

Εάν αυτό δεν είναι προδοσία, τότε η λέξης αυτή έχει χάσει το νόημά της
«Τούτο δε όλον γέγονε», για να στηριχθούν τα σχέδια και συμφέροντα στη Γεωπολιτική, & Γεωστρατηγική των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων,
σε αυτή τη Γεωγραφική περιοχή. Η Ελλάς «ας πάει να κουρεύεται»…..
Ακύρωσαν τον αγωγό με τους Ρώσους, και έδωσαν αγωγό Σιωνιστικών συμφερόντων. Σύμφωνα με τα ΜΜΕ, έδωσαν το 80% των Ελληνικών ενεργειακών κοιτασμάτων σε ξένες εχθρικές δυνάμεις, και για την Ελλάδα κράτησαν μόνο το 20%. Κανονικά σύμφωνα με τα διεθνώς ισχύοντα έπρεπε να δώσουν το 50% στις ξένες εταιρίες πετρελαίων, και το 50% στην Ελλάδα. Αυτό θα έκαναν οι Τούρκοι!!! Αυτό έκαναν οι Άραβες, και πλούτισαν. Μόνον οι δικοί μας εφιάλτες τα έδωσαν όλα στους ηγέτες της παγκόσμιας Σιωνιστικής δικτατορίας.

Οι «Δημοκράτες» εφιάλτες πολιτικοί έγιναν δικτάτορες με κοινοβουλευτικό μανδύα. Έπεισαν το λαό μέσω των ΜΜΕ της Κοσμοκρατορίας, ότι εάν καταρρεύσουν οι τράπεζες, θα επέλθει πείνα, αναρχία, θάνατος, και κόλαση επάνω μας. Όλα αυτά για να επιτύχουν τη χρηματοδότηση από το Λαό, στους τοκογλύφους τραπεζίτες, υπό τη μορφή των ανακεφαλαιοποιήσεων των τραπεζών. Πλήρωνε Λαέ τους τραπεζίτες!!! Οι εφιάλτες πολιτικοί πληρώνουν φοροεισπρακτικές εταιρίες για να φοβίζουν το Λαό με κατασχέσεις ακινήτων, για να πληρώνει φόρους και χαράτσια. Οι περισσότεροι εφιάλτες πολιτικοί είναι Σιωνιστικής καταγωγής και προελεύσεως. Οι Σιωνιστές χώθηκαν για τα καλά μέσα στο κρατικό μηχανισμό, μέσω Μασονικών στοών, Κεντροαριστερών, και Σοσιαλιστικών πολιτικών κομμάτων σε όλα τα κράτη της Γης. Όπου ακούτε ΚεντροΑριστερά, και Σοσιαλιστικό κόμμα, είναι δημιουργήματα των Σιωνιστών της παγκόσμιας διακυβέρνησης. Οι Εφιάλτες έφεραν τη χρεοκοπία με το χρηματιστήριο, τις φούσκες μετοχές, τα κρατικά ομόλογα, τα δομημένα ομόλογα, τα SPREADS, τα SWAPS, τις λίστες Λαγκάρντ, και έσπευσαν όλα τα μυημένα πολιτικά λαμόγια να εκμεταλλευθούν την πατρίδα και τους Έλληνες.

Όλα αυτά είναι Σιωνιστικές οικονομικές διεθνείς κομπίνες, και κόλπα, για να φάνε τα λεφτά του κοσμάκη, και να πτωχεύσουν ένα κράτος. Ο Economist γράφει για πολύ υψηλό κίνδυνο ταραχών στην Ελλάδα μέσα στο 2014, και μας κατατάσσει στη κατηγορία της Συρίας.
Εκεί μας κατάντησαν οι Εφιάλτες πολιτικοί!!!

Οι εφιάλτες κατάστρεψαν το σύστημα υγείας και παιδείας της χώρας.
Κατάστρεψαν την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη στο Λαό.
Έκλεισαν σχολεία και Πανεπιστήμια. Απέλυσαν γιατρούς, δασκάλους και καθηγητές. Έφεραν γενόσημα φάρμακα από τριτοκοσμικές χώρες, για να αυξήσουν τη θνησιμότητα των Ελλήνων. Έφεραν τους λαθρομετανάστες. Έφεραν τις 10 πληγές του Φαραώ επάνω στους Έλληνες, για να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα των Σιωνιστών Παντοκρατόρων. Οι Εφιάλτες βλέπουν ανάπτυξη, και πλεονάσματα, ενώ ο Λαός εξαθλιώνεται. Γι’αυτό τους λέμε Εφιάλτες.

Οι Εφιάλτες πολιτικοί μετέτρεψαν το Σύνταγμα των Ελλήνων σε χαρτί
τουαλέτας, και τους Έλληνες σε σκλάβους, τους κατάντησαν να ζουν σε μια διαρκή πτωχεία. Πραγματοποιούν τρομοκρατικές εγκληματικές επιθέσεις εναντίον του Λαού στις διαδηλώσεις.
(Βλέπε τράπεζα ΜARFIN όπου έκαψαν 4 Έλληνες, με μπαχαλάκηδες κουκουλοφόρους, και ψεκασμό με χημικά του Λαού που πληρώνει).
Οι Εφιάλτες χρησιμοποιούν κρυφά κονδύλια, με χρήματα του εξαθλιωμένου Λαού, για να χρηματοδοτήσουν Σιωνιστικές Μ.Κ.Ο. και άλλες περίεργες, ύποπτες αποστολές του ΥΠ.ΕΞ. (βλέπε μυστικά κονδύλια), του Σιωνιστικού ΝΑΤΟ, του ΟΗΕ, κ.λ.π.
Tο ΥΠ.ΕΞ. των Εφιαλτών χρηματοδοτεί το ΕΛΙΑΜΕΠ, ΙΣΤΑΜΕ, και άλλα think tanks, που τα χρηματοδοτεί και ο ανθέλληνας ΣΟΡΟΣ της Σιωνιστικής παγκόσμιας διακυβέρνησης. Τους λέμε Εφιάλτες διότι,
Ο «Καλλικράτης» του ΥΠ.ΕΣ. δημιούργησε συνδιαχείρηση Ελλάδος/Τουρκίας στην Ελληνική Θράκη.

Δεν στηρίζουν τους Πομάκους. Δεν αναγνωρίζουν τις γενοκτονίες των Ελλήνων στη Μικρά Ασία, από τους Τούρκους.
Τα μέτρα αυτά εξυπηρετούν τα συμφέροντα και σχέδια της παγκόσμιας Σιωνιστικής δικτατορίας, με δικά μας έξοδα.
Οι Εφιάλτες πολιτικοί λαμβάνουν πράξεις νομοθετικού περιεχομένου που προκαλούν τρόμο, Σόκ & Δέος στο Λαό, σύμφωνα με τις θεωρίες της παγκόσμιας συνωμοσίας, για καθυπόταξη του Λαού της Ελλάδος.
Η Ελλάδα γερνάει δημογραφικά, και αυτοί φέρνουν όλο και περισσότερους λαθρομετανάστες από Αφρική και Ασία, για να εκτοπίσουν τους Έλληνες, και τελικά να κατοικήσουν στην Ελλάδα οι «περιούσιοι». Δηλαδή θέλουν μια Ελλάδα χωρίς Έλληνες.
Οι Εφιάλτες επιτρέπουν σε υπεράκτια (OffShore) Καρτέλ, να δραστηριοποιούνται εις βάρος της ήδη πάσχουσας Ελληνικής οικονομίας. Η Μέρκελ πρόσφατα δήλωσε ότι, αν η Ελλάδα έβγαινε από το ευρώ, θα ακολουθούσαν όλοι, δηλαδή θα διελύετο η Ευρωζώνη, αυτό οι εφιάλτες δεν το κατάλαβαν, και δεν το εκμεταλλεύτηκαν υπέρ της Ελλάδος. Τόσο «Μακάκες», ανίκανοι, και Εφιάλτες είναι.
Τότε που η Μέρκελ εξαπέλυσε τις απειλές της, εναντίον της Ελλάδος, ότι δήθεν θα μας διώξει από το ευρώ, απλώς μπλόφαρε, και οι εφιάλτες πολιτικοί του μνημονιακού μπλόκ δεν πήραν χαμπάρι. Οι εφιάλτες θα μπορούσαν να είχαν κάνει πραγματικά ισχυρή διαπραγμάτευση, με κέρδη για τον Ελληνικό Λαό. Όμως μας άφησαν απροστάτευτους για να πέσουμε στα δόντια του ΔΝΤ & Τρόϊκα.

Η Σιωνιστική ηγεσία της Ε.Ε. έτρεμε μήπως η Ελλάς αποχωρήσει από την Ευρωζώνη, και οι εφιάλτες πολιτικοί δεν το αντελήφθησαν. Τόσο ανίκανοι είναι!!! Οι εφιάλτες πολιτικοί μπορούσαν να απειλούν την Ε.Ε. με διάλυση της Ευρωζώνης, με την αποχώρηση της Ελλάδος από το Ευρώ, και δεν το έκαναν από βλακεία, απειρία, άγνοια, ανικανότητα, και υποτέλεια!!!
Μπορούσαν να επιτύχουν διαγραφή του χρέους, με την απειλή διάλυσης της Ευρωζώνης, και δεν το έκαναν. Τόσο «Μακάκες» είναι!!
Τώρα οι εφιάλτες θέλουν μέσα σε 5 ημέρες να μαζέψουν 1,5 δις. ευρώ, για να τα πάνε πρωτοχρονιάτικο δώρο στους ηγέτες της παγκόσμιας Σιωνιστικής δικτατορίας των τοκογλύφων, στα αφεντικά τους.

Οι Εφιάλτες πολιτικοί αποδυνάμωσαν τις ένοπλες δυνάμεις, για να κάνουν εύκολο το έργο των εχθρικών γειτόνων από Βορά και Ανατολάς. Κλείσανε όλες τις Ελληνικές Βιομηχανίες, για να εισάγουμε τα προϊόντα της Σιωνιστικής Γερμανίας.
Κλείσανε τις Ελληνικές Αμυντικές Βιομηχανίες, για να αγοράζουμε όπλα και πολεμοφόδια από τις βιομηχανίες του εχθρού.
Οι Εφιάλτες δεν ενδιαφέρονται να εισπράξουν από τη Γερμανία το κατοχικό δάνειο, και τις πολεμικές επανορθώσεις-αποζημιώσεις, για να έχουν την εύνοια της Μέρκελ, της μαριονέτας των Παντοκρατόρων.
Με νέα δάνεια αποπληρώνουν τα παλαιά δάνεια, που τα φορτώνεται ο Λαός, έτσι παραμένουμε αενάως χρεωμένοι. Οι Εφιάλτες τώρα σκέπτονται να βάλλουν χέρι στις καταθέσεις. Χρησιμοποιούν τις τράπεζες σε κάθε οικονομικό παιχνίδι εις βάρος του Λαού.
Οι εφιάλτες πολιτικοί θεωρούν τον Ελληνικό Λαό σαν εχθρό τους.
Οι Εφιάλτες μας καπέλωσαν με τη λαθρομετανάστευση.
Μας υποχρέωσαν να ταΐζουμε, να θεραπεύουμε, & εκπαιδεύουμε τους ρακένδυτους λαθρομετανάστες, επειδή το θέλουν οι παγκόσμιοι δικτάτορες τα αφεντικά τους, ενώ ο λαός μας ζει με φιλανθρωπίες της Εκκλησίας, και άλλων εύπορων παραγόντων.
Οι Εφιάλτες δηλητηριάζουν το Λαό με χημικά, αεροψεκασμούς της ατμοσφαίρας, με τα τρόφιμα, το νερό, που προκαλούν καρκίνο.
Όλα αυτά κατόπιν εντολών των δολοφόνων της ανθρωπότητας ηγετών της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας. Δεν καταλαβαίνουν ότι έτσι σπέρνουν καρκίνο στα παιδιά τους, και στα εγγονάκια τους.
Παρακολουθούν τα πάντα και τους πάντες με ηλεκτρονικά συστήματα και αναφέρουν στα μεγάλα Αφεντικά τους.
Αλλοιώνουν την Ιστορία και το πολιτισμό της Ελλάδος.
Χρησιμοποιούν σε επίκαιρες θέσεις του κρατικού μηχανισμού ανθέλληνες και ανθελληνίδες μαριονέτες των Παντοκρατόρων, Σιωνιστικής καταγωγής και προελεύσεως.

Οι περισσότεροι Πρωθυπουργοί και υπουργοί είναι Μασόνοι-Σιωνιστές. Οι Εφιάλτες προσπαθούν να πείσουν το Λαό ότι η Σιωνιστική παγκόσμια διακυβέρνηση, και Νέα Τάξη Πραγμάτων θα είναι ο Παράδεισος, ενώ ετοιμάζουν το διαμελισμό της χώρας, για να φέρουν το παράδεισο των «περιούσιων» τη Παγκοσμιοποίηση.
Οι Εφιάλτες χειραγωγούν το Λαό με τα πληρωμένα ΜΜΕ, ότι τα ακίνητα δεν έχουν πια αξία, ο δε Λαός τα πουλάει έναντι πινακίου φακής, για να πληρώνει φόρους και χαράτσια που «Εκείνοι» επιβάλλουν, τα δε χρήματα πηγαίνουν όλα στις τσέπες των Σιωνιστών ηγετών της Παγκόσμιας Δικτατορίας. Οι «Περιούσιοι» θέλουν τη Γη μας, θέλουν την Ελλάδα μας, για να κατοικήσουν «Αυτοί».
Οι Εφιάλτες, εκτελώντας εντολές, πείθουν το Λαό, να πουλήσει ότι πολύτιμα μέταλλα έχει, και το προϊόν σε χρυσό, το παραδίδουν στα χέρια των ηγετών της παγκόσμιας Σιωνιστικής δικτατορίας.

Οι Εφιάλτες απολύουν τους Έλληνες, και διορίζουν αλλοδαπούς λαθρομετανάστες, μέσω εργολάβων. Ακόμη και τις καθαρίστριες των υπουργείων απέλυσαν, για να προσλάβουν πολυεθνικές καθαρίστριες.
Τόσο ψυχοπαθείς μισέλληνες είναι. Οι Εφιάλτες επέβαλλαν τα διόδια να πληρώνονται δια βίου, για να εισπράττουν οι εθνικοί εργολάβοι που τους χρηματοδοτούν. Τους εφιάλτες στηρίζουν πολιτικά στην εξουσία οι ηγέτες της Σιωνιστικής Νέας Τάξης Πραγμάτων, και οικονομικά η ξένη και ντόπια Σιωνιστική ελίτ. Οι Εφιάλτες στηρίζονται από τους περιούσιους, για να κάνουν οικονομικά εγκλήματα κατά του Ελληνικού Λαού. Η οικονομική πτώχευση έχει άμεσο αντίκτυπο στα εθνικά μας θέματα. Οι «Περιούσιοι» θέλουν την Ελλάδα, χωρίς Έλληνες. Θέλουν την Ελλάδα για πατρίδα της ελίτ των «περιούσιων», με δούλους και σκλάβους τους λαθρομετανάστες. Η υπόθεση είναι σε εξέλιξη!!!
Οι Εφιάλτες πολιτικοί προετοιμάζουν κατάσταση για τα Αφεντικά τους.
Οι Εφιάλτες πολιτικοί το θεωρούν εξυπνάδα και υψηλής επίδοσης πολιτική να εξαπατούν το Λαό με ψέματα, και παράλληλα να γίνονται ορντινάντσες του Rothschild, και του κάθε Rockefelleres.

Oι Εφιάλτες πρωθυπουργοί και υπουργοί, καταφεύγουν στα ψέματα, και στις «κωλοτούμπες» για να κρατηθούν στην εξουσία. Οι Εφιάλτες πολιτικοί έχουν να επιδείξουν μόνο έργο προδοσιών, σκανδάλων, ρεμούλας, λαμογιάς, κλεψιάς, και ότι «αισχρόν εστί και λέγειν» , στην υπηρεσία πάντα των Μεγάλων Αφεντικών τους, για να καταλήξουν βασικοί πρωταγωνιστές στην υποδούλωση της χώρας στο Δ.Ν.Τ. στη Σιωνιστική Τρόϊκα, και στη παγκόσμια δικτατορία.
Η θλιβερή και τραγική συγκυβέρνηση των πολιτικών εφιαλτών, εξακολουθεί να βυσσοδομεί κατά του εξαθλιωμένου Ελληνικού Λαού που τους ψήφισε. Οι Εφιάλτες λειτουργούν για να παραδώσουν οσονούπω την Ελλάδα στους «περιούσιους», με «ευνοϊκές» γιαυτούς συνθήκες. Σήμερα η Ελλάδα των Εφιαλτών πολιτικών είναι μια χώρα χωρίς εξωτερική πολιτική, χωρίς διεθνή διπλωματική αξία, χωρίς σχέδια και πολιτικές για την υπεράσπιση των δικών της δικαίων.
Δεν μας υπολογίζει κανείς. Οι Εφιάλτες έχουν αφεθεί στις αποφάσεις και ορέξεις των ηγετών της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας.
Παράδειγμα, την Ελληνική Α.Ο.Ζ. με τα πολύτιμα πλούσια ενεργειακά αποθέματα, την έχουν εγκαταλείψει στη διάθεση των Παντοκρατόρων.
Τους Εφιάλτες πολιτικούς πληρώνουμε για να κόβουν μισθούς και συντάξεις, να νομοθετούν για τα συμφέροντα των Κοσμοκρατόρων,
για να απολύουν υπαλλήλους, για να βάζουν φόρους και χαράτσια, για να ασχολούνται με την πάλαι ποτέ ΕΡΤ, τη δημοτική αστυνομία, με τους σχολικούς φύλακες, και με τις καθαρίστριες των υπουργείων. Μέχρι εκεί φθάνει το μυαλό τους. Μέχρι εκεί τους επιτρέπουν αρμοδιότητες η Τρόϊκα και οι Κοσμοκράτορες.

Τη χώρα κυβερνά η ηγεσία της παγκόσμιας Σιωνιστικής δικτατορίας, μέσω Γερμανών Τοπαρχών. Οι Εφιάλτες πολιτικοί είναι ανίκανοι να παράξουν κέρδος για τη χώρα. Το μόνο έσοδο που γνωρίζουν για τα δημόσια ταμεία είναι οι φόροι και χαράτσια από ένα καθημαγμένο Λαό, και αυτά τα έσοδα πάνε όλα στις τσέπες του «περιούσιου» Rothschild, του διεθνούς δανειστή.
Σε αυτή την αθλία κατάσταση μας έφεραν οι Εφιάλτες πολιτικοί, που το παίζουν Πρωθυπουργοί, αντιπρόεδροι & υπουργοί.
Είναι όλοι τους υπαλληλάκια των Σιωνιστών Παντοκρατόρων.
Ο Πρωθυπουργός είναι ανίσχυρος, δεν μπορεί ούτε μια απλή αδικία κοινωνικού περιεχομένου να άρει. Είναι αιχμάλωτος των Σιωνιστικών κατεστημένων των υπουργείων. Σήμερα τα λαμόγια οι Εφιάλτες πολιτικοί κυβερνάνε με δανεικά, που χρεώνουν τον Ελληνικό Λαό. Χάσανε την ευκαιρία να πατήσουν στο λαιμό τη Μέρκελ, και τα άλλα Σιωνιστικά ανθρωποειδή της Ε.Ε. Κατάπιαν τη μπλόφα της Μέρκελ. Δεν πήραν καν χαμπάρι τη μπλόφα της Μέρκελ, και μείνανε στη Τρόϊκα, και στα Μνημόνια, καταδυναστεύοντας τον Ελληνικό Λαό. Τέτοιοι «Μακάκες» είναι. Ο καλός Θεός της Ελλάδος μας προίκισε με πέντε γερές προίκες. Τον ορυκτό πλούτο, το Τουρισμό,
τη Γεωπολιτική & Γεωστρατηγική θέση της Ελλάδος, το κλίμα, και τη Γεωργία. Αυτά τα πέντε είναι ανίκανοι να τα χειριστούν, για να
βγάλουν τη χώρα από τον οικονομικό βάλτο.

Εν όψει αυτής της καταστάσεως ευρισκόμενοι, εμείς ως άλλος
Λάμπρος Κωνσταντάρας, στην αξέχαστη ταινία ο «Μαυρογιαλούρος» αναφωνούμε,
«Το νού σας ρεμάλια, μη χάσετε αυτά τα Θεία δώρα!!
Γιατί αν τα χάσετε και σας τα πάρει ο Rothschild & Rockefellers,
Αλίμονό σας!!» Θα σας πάρει ο Διάβολος…..

Απευθυνόμενος στους Εφιάλτες πολιτικούς τους λέω,
Φύγετε και αφήστε μας ήσυχους, αφήστε μας μόνους για να επιζήσουμε, για να ξαναγίνουμε Έλληνες, αρκετά πια μας σώσατε…..
Για όλα όσα θα ακολουθήσουν θα φταίτε εσείς!!!
Απευθυνόμενος προς τους εκμεταλλευτές Σιωνιστές Παντοκράτορες τους λέγω,
«Τι γαρ ωφελήσει άνθρωπον, εάν κερδίσει τον κόσμον όλον, και ζημιωθεί την ψυχήν αυτού»;;; Αυτό για τους Rothschild & Rockefeller.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου