Κυριακή 9 Απριλίου 2017

2 Το Αναθεωρημένο Σύνταγμα φέρνουν την ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ και πολεμάνε την Ορθοδοξία του Χριστού. [ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ]


Πιστεύουμε πως τα λόγια περιττεύουν αν δείτε τι αλλάζει το Άρθρο 3 του Συντάγματος, με θέμα: Σχέσεις Εκκλησίας και Πολιτείας. Εμείς ως Έλληνες Youtubers, κάναμε κόπο και να διαβάσαμε τις κατοχικές τους "προτάσεις". Αφού δεν μας επιτρέπουν να εκφραστούμε να πούμε αν είμαστε υπέρ ή κατά της Συνταγματικής Αναθεώρησης, μας έχει να επιλέξουμε από τις τις "δικές" τους προτάσεις των "φωστήρων", πράγμα που οι ίδιοι παραβίαζαν κάθε μέρα στο Ελληνικό Σύνταγμα σε περιόδους Μνημονίων, και βρήκαν τώρα να κάνουν Αναθεώρηση!

Πάμε τις προτάσεις των κατοχικών"φωστήρων" του Μνημονίου:

1. Προτάσεις των Χρ.Βερναρδάκη, Αν.Δημητρόπουλου, Κ.Ζώρα, Γ.Κατρουγκάλου, Ηλ.Νικολόπουλου, Κ.Χρυσόγονου:


Τ' άλλα υπόλοιπα ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ!
Όταν αναφέρεται πως η Ελληνική Πολιτεία είναι θρησκευτικά ουδέτερη, με το αποτέλεσμα πως τα επόμενα χρόνια ίσως να 'ναι η πλειοψηφία των αλλόθρησκων (π.χ. Ισλάμ) και θα αλλάξουν τα ποσοστά!

2. Προτάσεις απ' την ομάδα σελίδας "Πρωτοβουλία για Ριζική Συνταγματική Αλλαγή", που ιδρύθηκε το Ιανουάριο 2012.


Η ομάδα ζητάει Δημοψήφισμα!
Μην ξεχνάμε πως τις 5 Ιουλίου 2015 στο Δημοψήφισμα το "ΌΧΙ" βγήκε 61,31% και το έκαναν "ΝΑΙ", σε περίοδο Υπό Κατοχής σύμφωνα στο Άρθρο 14, παρ. 5 του Μνημονίου 2010, για παράδοση Εθνική μας Κυριαρχίας! Εκτός αυτού, υπάρχουν παράνομοι μετανάστες - δήθεν πρόσφυγες που έχουν πάρει Ελληνική Ιθαγένεια, αντισυνταγματική είναι με την από
φαση στο Συμβούλιο της Επικρατείας Από Αριθμό 460/2013, 
 που ήδη ψηφίζουν παρανόμως κι ακόμα σε Δημοψήφισμα, ίσως να 'ναι πλειοψηφία οι παράνομοι μετανάστες - δήθεν πρόσφυγες, πράγμα που είναι αλλόθρησκοι.

3. Προτάσεις απ' την ομάδα σελίδας "Νέας Ελληνικής Συντακτικής Εθνοσυνέλευσης" υπό Καθηγητή Συνταγματικού Δικαίου Ανδρέα Δημητρόπουλου.


Αυτή η πρόταση οδηγείται προς την ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ οριστικά, έτσι μας δίνει να καταλάβουμε. Εδώ καταργούνται "γάμος", "βαπτίσεις", "ταφή νεκρών", γιατί άραγε; Να μην ενοχλούνται κάποιοι λόγω του "προσφυγικού", που προέρχονται από Μουσουλμανικό Ισλάμ;

Αναφέρει για Ρατσισμό, μίση, φανατισμός, εχθροπραξίες μαζί βάζει τα ιερά τεμένη, πράγμα που δεν ταιριάζουν. Εφόσον τα ιερά τεμένη [Ισλάμ], έχουν μίση, εχθροπραξίες, φανατισμό και προπαντός ρατσισμό σύμφωνα με το Κοράνι τους και ειδικά το Νόμο Σαρίας. Αλήθεια ο κ. Ανδρέας Δημητρόπουλος, δεν γνωρίζει τι εστί ΙΣΛΑΜ για τα ιερά τεμένη;

Το τελευταίο, μιλάει για τις δυό "σχέσεις" Ελλάδας - Τουρκίας. Εδώ και χρόνια δε έχει σεβαστεί τίποτα η γειτονική χώρα η Τουρκία το Διεθνές Δίκαιο [βλ. παραβιάσεις Αιγαίου], τα Ανθρώπινα Δικαώματα [βλ. εναντίον Συρίας, Κουρδιστάν κ.λ.π.].Νομίζουμε πως ο κύριος Καθηγητής ως Συνταγματολόγος δε ενημερώνεται καλά, δυστυχώς!

4. Οι Προτάσεις των: Ν.Αλιβιζάτου, Π.Βουρλούμη, Γ. Γεραπετρίτη, Γ. Κτιστάκι, Στ.Μάνου, Φ.Σπυροπούλου.

Δεν έχουν πρόταση για Σχέσεις Εκκλησίας και Πολιτείας. Απλά πλήρης κατάργηση όλο το Άρθρο 3, μας δίνει να καταλάβουμε ως για Ανεξιθρησκεία της Ελλάδος.

Αυτές είναι οι προτάσεις των "φωστήρων", με αποτέλεσμα να μην έχει καμιά γνώμη ο Ελληνικός Λαός το αν θέλουμε υπέρ ή κατά στην Αναθεώρηση Συντάγματος.

Η αλήθεια ποια είναι; Καλύτερα να μην γίνει!
Διότι αυτή την στιγμή, είναι σαν να κάνουμε διάλογο με τους Δανειστές [Διεθνές Νομισματικό Ταμείο] κι όχι από μόνοι μας.
Γιατί πολύ απλούστατα υπάρχει ο όρος του Μεσοπρόθεσμου 1ου που συνδέεται με το Μνημόνιο, στο Κεφάλαιο 2, παρ. 2.3.4. στην Σελίδα 21, με επικεφαλίδα "Πολιτικό Σύστημα και Σύνταγμα, όπως δείτε κάτω την εικόνα:


Ζητάνε από τους υπόδουλους Κυβερνώντες να Αναθεωρήσουν το Σύνταγμα με το έτσι θέλω, χωρίς την Ελεύθερη Βούληση του Ελληνικού Λάου. Δυστυχώς ακόμα και οι Αντιπολιτεύσεις των Κομμάτων απ' την παρούσα Βουλή συμφωνούν να γίνει η Συνταγματική Αναθεώρηση, σαν να τηρούν εντολές απ' τους Δανειστές κι αυτομάτως γίνονται Μνημονιακοί.

Λέμε:
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ! 

Έλληνες Youtubers





2 σχόλια:

maria koumi είπε...

Παρανόμως ετοιμάζει η κυβέρνηση το Σύνταγμα.Η επόμενη βουλή που θα είναι ΑΝΑΘΕΩΡΗΤΙΚΗ θα μπορεί να κάνει αυτό το έργο.
Ωστόσο οι Νεοταξική κυβέρνηση που μας καταστρέφει ,αντί για αναθεώρηση θέλει να ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ το εξαιρετικό ΟΡΘΟΔΟΞΟ ,ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΑΣ
προκειται περι ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΟΣ
ΤΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΚΑΙ Ο ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ
Και βγήκαν τώρα κάτι δικοί μας κυβερνήτες, Έλληνες, σπορά της εβραιουργιάς, που είπαν να μας σβήσουν την Αγία Πίστη, την Ορθοδοξία, διότι η Φραγκιά δεν μας θέλει με τέτοιο ντύμα Ορθόδοξον. Και εκάθησα και έκλαιγα δια τα νέα παθήματα. Και επήγα πάλιν εις τους φίλους μου τους Αγίους. Άναψα τα καντήλια και ελιβάνισα λιβάνιν καλόν αγιορείτικον. 

tasos2222 είπε...

Εδώ εκτυπώνουμε σε φύλα διπλής όψης και άμεσα ξεκινάμε να μαζέψουμε υπογραφές κατά του λαθρομεταναστευτικού, κατά της εν καιρό κατοχής αναθεώρησης του Συντάγματος.
Υπογράφουμε με μπλε μελάνι, ανταλλάξτε τηλέφωνα με τους υπογράφοντες και μόλις συμπληρώσετε αρκετές υπογραφές μου στέλνετε μήνυμα ( για ό,τι πληροφορίες πείτε μου),
κοινοποιήστε
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10208976035858023&set=a.1303244981119.2039806.1230303395&type=3&theater
ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΔΙΝΟΥΜΕ (ως σχετικό 2 ) ΦΩΤΟΤΥΠΙΑ ΤΩΝ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ (τις αρχικές τις κρατάτε πάντα εσείς )
Τούτο εδώ ( το βάσει συντάγματος απειλητικού κατά της ζωής του δημάρχου και του κάθε άλλου υπευθύνου) καταθέτουμε πρώτα στην αστυνομία, παίρνουμε επικυρωμένο αντίγραφο και το καταθέτουμε στον Δήμο παίρνοντας και από κει επικυρωμένο αντίγραφο .
https://www.facebook.com/notes/tasos-mastrogiannis/καταγγελία-εφαρμογή-του-άρθρου-120-υπόψιν-όλων-των-δημάρχων-πολιτών-και-δημοσιογ/1042056112504403
ΌΤΑΝ ΕΙΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΤΕ , ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΩ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ 1 ΠΟΥ ΑΝΑΦΈΡΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟ 8ΣΕΛΙΔΟ.

Δημοσίευση σχολίου