Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου 2011

0 Επετειακή Ανάρτηση: 12 Δεκεμβρίου2010, η πρώτη μεγάλη Συγκέντρωση – Διαμαρτυρία, εναντίων στην Κάρτα του Πολίτη!Πέρασε ένας ολόκληρος χρόνος, από τη στιγμή που οι Έλληνες Youtubers, γίναμε παρέα και αποφασίσαμε να δράσουμε ΕΝΑΝΤΙΑ στη Νέα Τάξη Πραγμάτων και τις μεθοδεύσεις της!

Ένας ολόκληρος χρόνος, μοιράζοντας ενημερωτικά έντυπα, εναντίον αυτών που επιβουλεύονται την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ μας, όλων αυτών που χρησιμοποιούν ανίερα μέσα, για να καταργήσουν τα ΙΔΑΝΙΚΑ και τις ΑΞΙΕΣ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΜΑΣ!

Μέσα σε αυτό το χρόνο, ζήσαμε πάρα πολλά και γνωρίσαμε ακόμη περισσότερα, καλά και κακά.


Σε αυτή την επετειακή ανάρτηση, να αναφέρουμε την παγκόσμια πρωτοτυπία των συνδικαλιστών στα Μ.Μ.Μ. που αποφάσισαν να απεργήσουν Κυριακάτικα, από τις 10:00 το πρωί, μέχρι τις 16:00! 
Η απόφαση αυτή πάρθηκε μία μέρα πριν τη Συγκέντρωση – Διαμαρτυρία, 12/12/2010! 
Δείτε τη σχετική ανάρτηση: Η ντροπή του ΟΑΣΑ!

Η Συγκέντρωση – Διαμαρτυρία, την 12η Δεκεμβρίου του 2010, έξω από τη Βουλή, ήταν η αρχή ενάντια στην "Κάρτα του Πολίτη" και στην Παγκόσμια Δικτατορία! 


Μία κίνηση που οργανώθηκε από την παρέα των Ελλήνων Youtubers, τους Έλληνες πολίτες και τους Έλληνες Ιερείς, μακριά από κομματικά συμφέροντα και θρησκευτικούς φανατισμούς!

Μαζευτήκαμε όλοι, εκεί, για να δηλώσουμε στους εξουσιαστές, ότι μας αξίζει και θέλουμε να ζήσουμε ελεύθεροι και το ίδιο θέλουμε για τα παιδιά μας. ένα όμορφο μέλλον, με ΣΕΒΑΣΜΟ, ΙΔΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΞΙΕΣ!!!

Ο κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός, έχει την δική του προσωπικότητα, όλοι μας όμως μπορούμε να αντιλαμβανόμαστε έννοιες και αξίες! Αυτό μας κάνει να ξεχωρίζουμε από τα ζώα!


Κάθε προσπάθεια, να μας αντιμετωπίσουν ως αριθμό, ως μηχανή, ως αριθμάνθρωπο, καταργεί την προσωπικότητα μας, την μοναδικότητά μας και μας καθιστά ως ένα άλογο ζώο.


Κανένας σκεπτόμενος άνθρωπος, δεν μπορεί να δεχθεί μια κάρτα που στην ουσία τον καταργεί….


ΑΡΝΟΥΜΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΩ ΤΗΝ "ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ"….
ΕΧΩ ΤΟ ΝΟΜΙΜΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΩΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΛΛΗΝ ΠΟΛΙΤΗΣ,
ΝΑ ΑΡΝΗΘΩ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΩ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΜΟΥ ΣΤΕΡΕΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΥΠΟΣΤΑΣΗ, ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!


Ο ΑΓΩΝΑΣ, ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ, ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΙΚΗΣ ΝΙΚΗΣ!!!

Με εκτίμηση, Έλληνες Youtubers!!!Αναρτήσεις και Videos από τη Συγκέντρωση – Διαμαρτυρία, εναντίων στην "Κάρτα του Πολίτη", 12 Δεκεμβρίου2010:


* Το πρώτο video που σηματοδότησε τις αγωνίες μας και τον αγώνα μας!* Οι Έλληνες YOUTUBERS προγραμματίζουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας ( εναντίον της Ηλεκτρονικής Κάρτας του Πολίτη) έξω απο… την Βουλή την Κυριακή 12-12-2010 και ώρα 11.00 π.μ. Δείτε τη σχετική ανάρτηση: (Ανακοίνωση Ελλήνων Youtubers)

Η επόμενη μέρα από την "κάρτα του πολίτη" και το τσιπάκι RFID 
Δείτε τη σχετική ανάρτηση: (video)


Αυτό το "μέλλον" μας ετοιμάζουν...... αυτό το μέλλον θέλουμε για τα παιδιά μας ???
Δείτε τη σχετική ανάρτηση:(video) 


*Ιδιόχειρο κείμενο του γέροντος Παΐσιου που μιλάει για τις ταυτότητες. Δείτε τη σχετική ανάρτηση:Ιδιόχειρο κείμενο γέροντος Παΐσιου(1987) 

* Ο Βασίλης Δρυμούσης, μιλάει για την κάρτα του πολίτη.
Δείτε τη σχετική ανάρτηση: Βασίλης Δρυμούσης

* Videos από τη ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ – ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ της 12/12/2010 στη ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!
Δείτε τη σχετική ανάρτηση: (videos)

* ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ των  ΕΛΛΗΝΩΝ YOUTUBERS για τη Συγκέντρωση – Διαμαρτυρία, 12/12/2010! Δείτε τη σχετική ανάρτηση:(Ευχαριστήρια ανακοίνωση, Ελλήνων Youtubers)* Ο Αρχιεπίσκοπος ήτανε σε συναλία του Νταλάρα μέσα την Ιερή Εκκλησία, ενώ ο λαός επαναστατούσε για την Κάρτα του Πολίτη. (video)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου