Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2011

0 Νοτης Σφακιανάκης: "Δεν πληρώνω αυτά που δεν χρωστάω"!

Άριστα, τα είπε ο Νότης Σφακιανάκης στη συνέντευξη που έδωσε προ λίγων εβδομάδων, σε εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού ΜΕΓΚΑ!!


Αυτό που θα πρέπει να καταλάβουμε, πολύ καλά όλοι μας, είναι πως σε λίγο καιρό θα μας στήσουν στον «τοίχο» και θα μας «τουφεκίσουν».... 

Όχι μόνο εμάς τους απλούς Έλληνες πολίτες, αλλά όλους ανεξαιρέτως, ακόμη και τους "έχοντες και κατέχοντες"…!!!
Ακόμη και άτομα σαν το Ν. Σφακιανάκη, που ίσως τώρα θεωρητικά να είναι στο "απυρόβλητο"…


Ναι, σε λίγο καιρό θα "τουφεκίσουν" κι εσένα Νότη, έχουν ήδη βρει τον τρόπο….
Με την κάρτα του πολίτη ή το τσιπ RFID που δεν θα μπορείς πλέον να αντισταθείς, όπως σήμερα...


Τι εννοούμε:


Πολύ σωστά είπε ο Ν. Σφακιανάκης: "Δεν θα πληρώσω κάτι που δεν χρωστάω...!"


Κι εμείς, οι Έλληνες Youtubers, απαντάμε: Ναι, δε θα πληρώσουμε κάτι που δε χρωστάμε… Μήπως όμως πρέπει να κοιτάξουμε όλοι, ακόμη και ο Νότης, λίγο πιο μακριά???


Όταν έρθει η Κάρτα του Πολίτη στην ζωή μας, (και αμέσως μετά, το τσιπάκι RFID), θα πληρώσουμε, είτε θέλουμε είτε δε θέλουμε… χρωστάμε - δε χρωστάμε…


Οι δηλώσεις του τύπου: "Δεν θα πληρώσω κάτι που δεν χρωστάω...!", δε θα «πιάνουν»… θα μας τα παίρνουν αυτομάτως μέσω της ηλεκτρονικής κάρτας του πολίτη ή το τσίπ RFID. 


Ο ίδιος μας ο κόπος, δεν θα έχει καμία αξία, δεν θα μπορούμε να ελέγξουμε πια, το αντίτιμο του κόπου μας …


Είπε, επίσης, ο Ν. Σφακιανάκης : "Επαναστατήστε ρε παιδιά, χαράτσι σας βάζουν, θα πληρώσετε το χαράτσι που δεν χρωστάτε;"


Έλληνες Youtubers: Σήμερα ναι, μπορούμε να επαναστατήσουμε διότι υπάρχουν ακόμη χαρτονομίσματα και κέρματα, που ακόμη μπορούμε να τα ελέγχουμε, εμείς οι ίδιοι!


Όμως σε λίγο καιρό θα καταργήσουν τα χαρτονομίσματα και κέρματα, το οικονομικό σύστημα θα αλλάξει μορφή, θα καθιερωθεί το ηλεκτρονικό «χρήμα». 


Τα πάντα θα είναι ελεγχόμενα, τα πάντα θα καταγράφονται και αυτομάτως δεν θα υπάρχει τρόπος να επαναστατήσουμε…Η Νέα Τάξη Πραγμάτων δεν αναγνωρίζει ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, το μόνο που αναγνωρίζει είναι το «ΣΥΣΤΗΜΑ»…..


Αυτό το έχουμε σκεφτεί???


Οι πρόγονοί μας, οι Ελεύθεροι – Πολιορκημένοι του Μεσολογγίου, μπόρεσαν να αντισταθούν γιατί ήταν πραγματικά ελεύθεροι, την ελευθερία τους, δεν την παραχώρησαν ποτέ και σε κανένα!!!! Ελπίζουμε, αυτό να αποτελέσει τροφή για σκέψη!


Αν σήμερα παραδώσουμε την Ελευθερία μας αμαχητί, δεν θα υπάρχει γυρισμός, δεν θα υπάρξει μετέπειτα αγώνας, θα είναι ΧΑΜΕΝΟΣ απ' την αρχή.


Σήμερα οι Ελεύθεροι – πολιορκημένοι, (από τους Νεοταξίτες) είμαστε εμείς!


Το σύνθημα "ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ & ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΦΟΡΟΚΑΡΤΑ", είναι το κάστρο της Ελευθερίας μας, που δεν θα επιτρέψουμε να πέσει στα χέρια όσων επιβουλεύονται τα Δικαιώματά μας!!!


              ΟΧΙ ΣΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ!

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΦΟΡΟΚΑΡΤΑ

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ!

Έλληνες Youtubers

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου