Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

0 Ακτιβιστική Διαμαρτυρία στην Γερμανική Πρεσβεία.

Οι Ορθόδοξοι Χριστιανοί Σύλλογοι

"Πύρινη Ρομφαία Του Πανορμίτη", "Μέγας Βασίλειος - Θεσ/νίκης", Άγιος Μάξιμος Ομολογητής", "Άγιος Ιωάννης ο Θεολόγος Παιανίας καθώς κι άλλα αγωνιστικού και Πατριωτικού Σύλλογου και φορείς" στις 8 Ιουνίου 2012, ημέρα Παρασκευή και ώρα 10:00 το πρωί, θα συναντηθούν μπροστά στην Γερμανική Πρεσβεία, επί της Οδού Καραολή και Δημητρίου -3-, Κολωνάκι Αθήνα, για να πραγματοποιήσουν ειρηνική διαμαρτυρία κατά της σημερινής Γερμανικής Κυβέρνηση και να της εφιστήσουν την προσοχή ότι:



  1. Η Ελλάδα και ο Λαός της είναι ισότιμο μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης και όχι προτεκτοράτο της.
  2. Οι Έλληνες γνωρίζουν πολύ καλά ποιος είναι ο κλέφτης και ποιος ο νοικοκύρης σε ότι αφορά τις δανειακές οφειλές των "τεμπέληδων" νοτίων "PIGS", από τους δήθεν αδικημένους και εξαπατημένους βόρειους δανειστές τους.
  3. Η Σιωνιστική Τραπεζική Ελίτ και οι Μπιλντεμπρέργκοι αχυράνθρωποι μασονικοί Ευρωπαίοι ενδοκυβερνήτες της δεν θα νικήσουν τον Ελληνορθόδοξο Χριστιανικό Λαό. ο Ελληνικός Λαός θα υπερασπισθεί με κάθε μέσο τις αξίες του απέναντι σε κάθε επιβουλέα όπως το έχει πράξει πάντοτε στην Ιστορία του.
Την Παρασκευή στις 8 Ιουνίου 2012, στις 10:00 το πρωί, ας είμαστε ΟΛΟΙ εκεί για να θυμίσουμε στην Γερμανία και σε ολόκληρη την Ανθρωπότητα το αρχαίγονο ρηθέν των Ηρώων Πατεράδων μας:

"Εις οίωνός άριστος αμύνεσθε περί Πατρίς  υπέρ βωμών Χριστιανικών και εστιών Ελληνικών"



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου