Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

0 Μεταναστευτικές συνέπειες:

Οι συνέπειες της μετανάστευσης πολλές φορές προκάλεσαν αλυσιδωτές αντιδράσεις που αδυνατεί να τις συλλάβει η πιο αρρωστημένη φαντασία αλλά τις πραγματοποιεί η ...πραγματικότητα. (1ο μέρος)


Η μαζική λαθρομετανάστευση πολλές φορές μπορεί να γίνει η αιτία γενοκτονίας αυτοχθόνων πληθυσμών. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η πολύπαθη Παλαιστίνη. (2ο μέρος)



Η συνταγή διάλυσης μιας εθνολογικής οντότητας είναι απλή. Η μαζική εισροή λαθρομεταναστών ώστε να πραγματοποιηθεί αρχικά η έλλειψη της πολιτισμικής της ταυτότητας και μετέπειτα να επιτευχθεί η οριστική εθνολογική αλλοίωση. (3o μέρος)


Θύματα της μαζικής μετανάστευσης υπήρξαν και οι Σέρβοι οι οποίοι έχασαν το πολιτισμικό τους λίκνο, το Κοσσυφοπέδιο λόγω της μαζικής εισροής μεταναστών από την Αλβανία.  (4ο μέρος)


Οι Ινδιάνοι, επίσης πλήρωσαν με πολλές γενοκτονίες εκ μέρους των Ευρωπαίων, τα δεινά της μετανάστευσης με τη μορφή του εποικισμού. (5ο μέρος)


Θύμα της ιστορικής μετανάστευσης πληθυσμών υπήρξε και η Τσεχοσλοβακία. Η παρουσία Γερμανών Σουδιτών στο έδαφός της έδωσε την ευκαιρία στον Χίτλερ να εισβάλλει σε αυτή τη χώρα και με πρόσχημα την ύπαρξη Σουδιτών να την καταλάβει ολόκληρη!!! (6ο μέρος)

1ο μέρος Μεταναστευτικές συνέπειες:

 

 2ο μέρος Μεταναστευτικές συνέπειες:

 

 3o μέρος Μεταναστευτικές συνέπειες:

 

 4ο μέρος Μεταναστευτικές συνέπειες:

 

 5o μέρος Μεταναστευτικές συνέπειες:

 

 6o μέρος Μεταναστευτικές συνέπειες:

 


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου