Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2015

0 Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ, Η “ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ” ΚΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ.

Ο χρόνος που μας απομένει μέχρι να δεχθούμε την τελική επίθεση των δυνάμεων του Αντίχριστου, είναι λίγος και γι’ αυτό δεν πρέπει να τον σπαταλάμε σε άνευ σημασίας ενδιαφέροντα. Αυτό είναι ο κανόνας σήμερα, αν θέλουμε να μην μας πιάσουν στον ύπνο οι εξελίξεις. Πρέπει όμως να κάνετε και σεις μία υπέρβαση και να πάτε κόντρα στο σύστημα του Αντίχριστου, που σας κοιμίζει καθημερινά με τα ίδια και τα ίδια πράγματα, εδώ και πέντε χρόνια. Και αν ακούσετε σημερινές τηλεοπτικές ή ραδιοφωνικές εκπομπές και ακούσετε και τις ίδιες εκπομπές πριν τρία χρόνια, θα δείτε πως τίποτα δεν έχει αλλάξει. Τα ίδια λένε.
ΜΗΝ ΣΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΑΛΛΟ ΠΙΑ.



Αν σε αυτήν την χώρα είχε σταθεί ένας από τους θεσμούς όρθιος και είχε μείνει αμετακίνητος στις θεσμικές του αρχές, τότε δεν θα είχαμε οδηγηθεί σε αυτήν την ατελείωτη εθνική τραγωδία. Και εδώ που φθάσαμε δεν μας επιτρέπεται να εθελοτυφλούμε άλλο. Την μεγαλύτερη ευθύνη για αυτήν την εθνική τραγωδία, την έχει η ΔΙΟΙΚΗΣΗ της ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ της ΕΛΛΑΔΟΣ.

Γιατί άλλο είναι να πολεμούν την Ορθοδοξία και τον Ελληνισμό, άθεοι και διεφθαρμένοι πολιτικοί, και άλλο να συνεργάζεται σ’ αυτό και η «ΜΗΤΕΡΑ» ΕΚΚΛΗΣΙΑ.

Η Εκκλησία μας δεν είναι μόνο ο ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΣ ΘΕΣΜΟΣ του κράτους, αλλά είτε καλώς είτε κακώς έχει μετατραπεί σε μορφή άτυπης ΕΞΟΥΣΙΑΣ. Μόνο που και αυτή, ΑΠΟΚΟΠΗΚΕ από τον λαό τον οποίο ήταν υποχρεωμένη να υπηρετεί και ΠΡΟΣΚΟΛΗΘΗΚΕ στις άλλες διεφθαρμένες εξουσίες, που εξαπατούν και καταδυναστεύουν με τον χειρότερο τρόπο, τον κατά το Σύνταγμα, «κυρίαρχο λαό».

Όταν υπάρχει μία ΕΝΩΣΗ, τα πάντα πρέπει να λειτουργούν ΕΝΩΤΙΚΑ διαφορετικά υπάρχει πρόβλημα. Στην Ένωση που υπάρχει Κράτους-Εκκλησίας, δεν δημιουργήθηκε κανένα πρόβλημα, σε αυτήν την επί πέντε χρόνια πορεία της ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ, γιατί πολύ απλά, τα πάντα λειτούργησαν ΕΝΩΤΙΚΑ, για να επιτευχθεί ο στόχος της ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ.

Όλοι λοιπόν οι Θεσμοί και οι εξουσίες, όπως και η Εκκλησία, όπως και όλες οι λεγόμενες ανεξάρτητες αρχές, ξεπουλήθηκαν και πρόδωσαν τον λαό. Πρόδωσαν δηλαδή την ίδια τους την ύπαρξη, αφού ο λόγος ύπαρξης όλων των θεσμών, είναι να υπηρετούν τον λαό.

ΤΙΠΟΤΑ μα ΤΙΠΟΤΑ από όλα τα παράνομα και Αντισυνταγματικά αντιλαϊκά μέτρα που έφεραν την ανθρωπιστική κρίση στην Ελλάδα, ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΠΕΡΑΣΕΙ, αν είχε υψώσει φωνή ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ και ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ η Εκκλησία της Ελλάδος. Αλλά οι προκαθήμενοι Επίσκοποι και Αρχιεπίσκοποι, τα θεώρησαν όλα νόμιμα και Συνταγματικά και παρέδωσαν τα «τέκνα υμών εν Κυρίω αγαπητά», στις ορέξεις των εξαπατητών και τυράννων του λαού και στην πείνα την εξαθλίωση και τις αυτοκτονίες.

Έτσι και χωρίς ΚΑΝΕΝΑ ΕΜΠΟΔΙΟ, μπόρεσε να προχωρήσει το σχέδιο της παγκόσμιας κυβέρνησης του Αντίχριστου, που μπήκε στην τελική του ευθεία, το 2010 με την είσοδο της χώρας στο ΔΝΤ. Έτσι ξεκίνησε η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ των Ελλήνων, που έγινε ο ΒΑΣΙΚΟΣ παράγων και μοχλός ΕΚΒΙΑΣΜΟΥ του λαού.

Και φυσικά ο Ορθόδοξος Ελληνικός λαός, χωρίς την ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ της ΜΗΤΕΡΑΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ,εγκαταλείφθηκε στις ορέξεις των Σατανιστών της παγκόσμιας κυβέρνησης του Αντίχριστου, που τον έλειωσαν με αμέτρητα, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΝΤΙΛΑΪΚΑ ΜΕΤΡΑ.

Έτσι ξεκίνησε αυτή η ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ. Με την Διοίκηση της Εκκλησίας της Ελλάδος, να βγάζει λόγους στα «τέκνα υμών εν Κυρίω αγαπητά» και να τους μιλά για ουράνια Σωτηρία, αλλά με την ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ και την ΣΙΩΠΗ της, να συνεργάζεται και να παραδίδει την επίγεια ζωή των «αγαπητών τέκνων εν Κυρίω», στην παγκόσμια κυβέρνηση του Αντίχριστου.

Κάποτε η λέξη προδότης ήταν ο μεγαλύτερος εξευτελισμός που μπορούσες να απευθύνεις σε κάποιον. Σήμερα έχασε και την έννοιά της, αφού την κάθε προδοσία, την διαδέχεται μία μεγαλύτερη.

Το να ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΟΥΜΕ όμως, δεν βοηθάει κανέναν και φυσικά δεν λύνει κανένα πρόβλημα. Όταν από το 2010 είδαμε να βάζουν την χώρα στο ΔΝΤ, πέρα και έξω από κάθε λογική, είδαμε πως για να γίνει αυτό μεθοδεύτηκαν ενέργειες, αλλοιώθηκαν τα ελλείμματα και παραβιάστηκε το Σύνταγμα, είδαμε τα ψέματα και οι προδοσίες να διαδέχονται η μία την άλλη και εν τέλει ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ πως τίποτα δεν ήταν θέμα ανικανότητας και λάθος εκτιμήσεων, αλλά όλα ήταν ΠΡΟΜΕΛΕΤΗΜΕΝΟΣ ΔΟΛΟΣ, για να τελεστεί ένα ΕΓΚΛΗΜΑ κατά της Ελλάδος και των Ορθόδοξων Ελλήνων, ΜΕ ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ το φασιστικό πολιτικό πραξικόπημα της 5ης Ιουλίου 2015, με την αλλαγή που έκαναν στο ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ, αφού δεν εξυπηρετούσε τα σχέδιά τους το «ΟΧΙ» που ψήφισε ο Ελληνικός λαός.

Σήμερα συνεχίζουν με το ίδιο πολιτικό πραξικόπημα, να καταδικάζουν τελείως Αντισυνταγματικά τον Ελληνικό λαό, καθώς και τις επόμενες γενεές των Ελλήνων.

Λέτε τίποτα από αυτά να μην τα είδε η ΜΗΤΕΡΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ; Λέτε οι Προκαθήμενοι Επίσκοποι και Αρχιεπίσκοποι να είναι ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΙ και να μην έχουν καταλάβει τίποτα από αυτό το προμελετημένο ΈΓΚΛΗΜΑ κατά της ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ και του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ;

Είπαμε πως το να ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΟΥΜΕ δεν βοηθάει κανέναν και πρωτίστως τον ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ. Οι Προκαθήμενοι της Εκκλησίας της Ελλάδος φυσικά δεν είναι πνευματικά καθυστερημένοι. Ως εκ τούτου λοιπόν ΑΝΤΙΛΗΦΘΗΚΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. Το ότι δεν αντέδρασαν σε τίποτα, τους καθιστά ΑΠΟΛΥΤΑ και συνειδητά ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ, με αυτό το ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ της παγκόσμιας διακυβέρνησης του Αντίχριστου, που ΜΑΧΕΤΑΙ και ΠΟΛΕΜΑ τον Ορθόδοξο Ελληνισμό.

Βέβαια όταν μιλάμε για τον θεσμό της Εκκλησίας, να μην ταυτίζουμε την Ανατολική Ορθόδοξη Εκκλησία του Χριστού, στην οποία είμαστε όλοι οι Ορθόδοξοι Έλληνες μέλη, με τα ΑΝΑΞΙΑ πρόσωπα που βρίσκονται σήμερα στις θέσεις των προκαθημένων Αρχιεπισκόπων και Επισκόπων. Γιατί τα πρόσωπα έρχονται και παρέρχονται ενώ η Εκκλησία μένει στους Αιώνες. Και ανάλογα των πράξεων τους, οι Επίσκοποι κατατάσσονται, ή μεταξύ των αγίων και Θεοφόρων πατέρων, ή μεταξύ των Αιρετικών και πολέμιων της Εκκλησίας, σαν τον Άρειο, που πλανούσαν τον λαό και διέλυαν την Εκκλησία.

Οι σημερινοί προκαθήμενοι της Εκκλησίας, δεν πλανούν μόνο τον λαό, αλλά τον προδίδουν όπως πρόδωσε ο Ιούδας τον Χριστό. Δεν έχουν καμία επαφή με τον Χριστό και το θυσιαστικόν πνεύμα του «καλού ποιμένα».ΔΕΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ, αλλά χωρίς ενδοιασμούς και χωρίς τύψεις, τον παραδίδουν, στην κυβέρνηση των άθεων υπηρετών του Αντίχριστου.

Αυτήν την χρονική στιγμή και μέχρι τον Φεβρουάριο του 2016, οι άθεοι πολιτικοί και οι διεφθαρμένοι οπαδοί του Αντίχριστου, έχουν σκοπό και πρέπει να περάσουν στον Ορθόδοξο Ελληνικό λαό, ΤΗΝ «ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ», που μαζί με την παραβίαση των προσωπικών δεδομένων, είναι και το πρώτο σφράγισμα με τον αριθμό του Αντίχριστου το 666.

Και μόνο, ότι αυτό αναγράφεται στο Ιερό βιβλίο της Αποκαλύψεως, αποτελλεί θεμελιώδες ΑΠΑΡΑΒΙΑΣΤΟ, της θρησκευτικής συνείδησης των Ορθοδόξων Χριστιανών. Έπρεπε λοιπόν, ήδη οι Προκαθήμενοι της Ορθοδόξου Εκκλησίας, να έχουν ΥΨΩΣΕΙ ΦΩΝΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ και να υπερασπίζονται την θρησκευτική συνείδηση των πιστών «τέκνων».

Και ένας λόγος παραπάνω, επειδή η Ιερά Σύνοδος έχει βγάλει ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΗ ΕΓΚΥΚΛΙΟ για το θέμα αυτό, με την υπ. αριθμό 2641/1998 και αναφέρει τα εξής:
«….Β.2. Εάν επομένως και εφ’ όσον οι νέες ταυτότητες, μέλλουν να χρησιμοποιήσουν σαν κωδικό αριθμό αναγνώσεως τους απο ηλεκτρονικά μηχανήματα, το δυσώνυμο και απαράδεκτο αριθμό 666, τότε η Ιερά Σύνοδος, θεωρούσα ότι παραβιάζεται η θρησκευτική συνείδηση των Ορθοδόξων πιστών, συνιστά στους πιστούς, να ΜΗΝ ΔΕΧΘΟΥΝ τις νέες ταυτότητες».

Πεντακάθαρη εγκύκλιος από την Ιερά Σύνοδο το 1998. Τότε που η Φωνή της Εκκλησίας ακόμα, δεν ήταν ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΜΕΝΗ. Και αυτή είναι και η ΑΠΑΝΤΗΣΗ στα λόγια του αγίου Παϊσίου, που όταν είχε ερωτηθεί για το θέμα, είχε πει: «περιμένετε να δείτε τι θα πεί η Εκκλησία».

Αυτή είναι η απόφαση της Εκκλησίας: «Αν περιέχεται φανερά ή κρυφά ο απαράδεκτος αριθμός 666 να ΜΗΝ τις δεχθούν οι πιστοί». Αλλά βλέπετε οι σημερινοί προκαθήμενοι, δεν είναι και πολύ πρόθυμοι να αντιταχθούν στο «θηρίο». Προτιμούν, όπως κάνουν μέχρι τώρα, να κινηθούν ΑΔΙΑΦΟΡΑ, με ΣΙΩΠΗ, και ΑΝΟΧΗ, χωρίς να λαμβάνουν θέση. Ψάχνουν δηλαδή, ΠΛΑΓΙΟΥΣ, ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΟΥΣ και γενικά ΑΝΩΔΥΝΟΥΣ τρόπους ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ του λαού.

Γιατί εκ των πραγμάτων ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ να λάβουν διαφορετική απόφαση, από την Ιερά Σύνοδο του 1998. Βλέπετε δεν μπορεί ο ΧΡΙΣΤΟΣ για το ίδιο θέμα να λέει διαφορετικά πράγματα.

Το μόνο που τους μένει, είναι να ρίξουν τις μάσκες τους και να μας δείξουν ΤΟΝ ΙΟΥΔΑ που κρύβουν μέσα τους. Και όπως οι πολιτικοί, να μας αποδείξουν και αυτοί, πως δεν ενεργούν υπέρ του πιστού λαού, αλλά ενεργούν υπέρ της κυβέρνησης του Αντιχρίστου.

Την Εποχή που ο πλανήτης είδε τον Θεό, στο πρόσωπο του Ιησού Χριστού, οι Απόστολοι ήταν ΕΝΔΕΚΑ και ο προδότης ΕΝΑΣ.
Σήμερα που ο πλανήτης βλέπει το πρόσωπο του Αντίχριστου, έχουν γίνει όλοι ΠΡΟΔΟΤΕΣ και ψάχνουμε τον ΕΝΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟ του Χριστού.!!!!!!!

Ως ανθρώπους ο Θεός να τους ελεήσει και δεν καταδικάζουμε τους ανθρώπους. Αλλά η απόσταση που χωρίζει τα λόγια τους από τα έργα τους, είναι μία ΑΒΥΣΣΟΣ. Και τα έργα τους είναι έργα ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ του Χριστού, της Ορθοδόξου Εκκλησίας και του πιστού λαού.
Τα καταδικάζω αυτά τα έργα και τα καταγγέλλω στον Ορθόδοξο Ελληνικό λαό.

Ιωάννης Λαμπρόπουλος
συγγραφέας-ερευνητής
giannis_lampropoulos@yahoo.com

Πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου