Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2015

2 Κι εκεί που όλοι μας είχανε προδώσει.. Ήρθε η "Original" να μας ξεσηκώσει.. Ο αγώνας κατά του ηλεκτ. φακελώματος εξαπλώθηκε σε όλα τα γήπεδα..

.. και θα συνεχίσει μέχρι τέλους.. 
Άδειο το πέταλο της Original 21



Συνεχίζεται η διαμαρτυρία των οργανωμένων για την κάρτα φιλάθου..


Η διαμαρτυρία των οργανωμένων οπαδών της ΑΕΚ, με «μπροστάρη» την Original 21, συνεχίζεται και στους αγώνες της ποδοσφαιρικής ομάδας. Το «πέταλο» που φιλοξενεί τους οπαδούς του μεγαλύτερου συνδέσμου οργανωμένων, είναι άδειο λόγω του κυβερνητικού μέτρου για την κάρτα φιλάθλου και το μόνο που υπάρχει εκεί είναι δύο πανό που αναφέρουν: «Κάρτα-ΑΜΚΑ-Φακέλωμα-ΑΦΜ… Είναι ελεύθεροι πολίτες οι οπαδοί?» με την υπογραφή R21. Αυτό κράτησε για τα πρώτα 20 λεπτά περίπου του ματς, όταν και άνοιξαν οι πόρτες και οι οπαδοί που περίμεναν απέξω, μπήκαν με συνθήματα στις εξέδρες και έδωσαν αμέσως τον δικό τους ρυθμό. Μάλιστα, κατά την είσοδό τους χειροκροτήθηκαν από μερίδα του υπόλοιπου γηπέδου.


2 σχόλια:

ΜΑΡΙΟΣ είπε...

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΘΕΙΤΕ

tasos2222 είπε...

οι προδότες πολιτικοί, εκμεταλεύονται την κακουργηματική για την προδοσία σιωπη των σάπιων ελλήνων πολιτών και σ' αυτήν τη σιωπή βασίζουν και νομιμοποιούν τα εγκλήματάτων .... ξυπνήστε (μιλήστε ενόρκως για την προδοσία της πατριδας.. καταδικάστε την στα αστυνομικά τμήματα της περιοχής σας)... καθώς, εγκληματίες και συνεργοί στην προδοσία της χώρας όσοι πολίτες συνεχίζουν να αποσιωπούν την (ανακοινωμένη απ τη βουλή) εσχάτη προδοσία. Ακούστε τούτο το 5λεπτο ηχητικό απ το Ράδιο Άρτα και κοινοποιήστε
.https://www.facebook.com/video.php?v=10205267044255551

Δημοσίευση σχολίου