Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2015

2 ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ-Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΣ - ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΠΟΛΙΤΗ - ΦΙΛΑΘΛΟΥ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ - ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Η ΣΤΗΡΙΞΗ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ


Ο αγώνας κατά της κάρτας πολίτη - φιλάθλου γίνεται ακόμα πιο δυνατός. Η Original 21 προχώρησε σε νέα σελίδα και ζητά την συμμετοχή όλων των φιλάθλων απο όλες τις ομάδες. Εννοείται πως αυτός ο αγώνας

μας αφορά όλους, έτσι θα πρέπει να τον στηρίξουμε και να βοηθήσουμε αυτή την κίνηση βάζοντας στην άκρη όποιες διαφορές κι αν έχουμε..!! 

Διαβάστε την ανακοίνωση της Original 21..



Original 21: Ελεύθεροι πολίτες; Όχι! οπαδοί..
Η ιστοσελίδα που προωθεί η Original και ενημερώνει τους οπαδούς για την κάρτα φιλάθλου.

Ο αγώνας ενάντια στο «νόμο Κοντωνή» μας βρίσκει στις επάλξεις σε όλα τα μέτωπα. Το πιο θετικό στον αγώνα μας αυτόν, είναι ότι δεν είμαστε μόνοι! Συνεχίζουμε στο κοινό μέτωπο που έχουν δημιουργήσει οι περισσότεροι σύνδεσμοι οπαδών, ενάντια στην «κάρτα φιλάθλου». Ένα κοινό μέτωπο στο οποίο συμμετέχει ενεργά και η ORIGINAL21.

Το κοινό αυτό μέτωπο των Οπαδών – που αποφάσισε να αφήσει τις διαφορές απ’ έξω και να επικεντρωθεί σε έναν ενιαίο αγώνα ενάντια στο οπαδικό και όχι μόνο, φακέλωμα – δημιούργησε μία ιστοσελίδα στο Internet ώστε να υπάρχει επίσημη φωνή αλλά κυρίως επίσημη ενημέρωση!
Έτσι λοιπόν στο www.anti-karta.gr , θα μπορούν οι οπαδοί να ενημερώνονται για τις ΚΟΙΝΕΣ κινήσεις που έγιναν ή θα γίνουν σε σχέση με την «κάρτα φιλάθλου».

ΞΥΠΝΑ, ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΟΥ!
ORIGINAL21 Πηγή

2 σχόλια:

tasos2222 είπε...

Θανάση , την κάρτα,πρώτα την καταγγέλουμε ενόρκως (και παίρνωντας ο καθένας μας προσωπική ευθύνη) .ΟΛΕΣ ΟΙ ΥΠΌΛΟΙΠΕς ΕΝΕΡΓΕΙΕς(ΔΙΑΔΗΛΏΣΕΙς ΚΑΙ ΦΩΝΈς) ΕΙΝΑΙ Μ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΑΓΑΠΙΩΜΑΣΤΕ.(και σιωπηρή αποδοχή του ηλεκτρονικού φακελώματος)

tasos2222 είπε...

ΞΥΠΝΗΣΤΕ ...ΟΣΟΙ ΕΧΕΤΕ ΣΥΓΚΑΛΥΨΕΙ ΤΗΝ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 120,(δεν το εφαρμόζετε δηλαδη επισήμως και ενόρκως) ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ,(την κάρτα την εχετε ηδη αποδεχτεί) ... ΚΑΙ το σάπιο 99% των πολιτών , έχουν τα καθάρματα αποδεχθεί ( και συνεχίζουν τα τομάρια να αποσιωπουν και να αποδέχονται) την την εσχατη προδοσία την οποία οι πολιτικοι (απ την έδρα της βουλής), έντιμα, ανακοίνωσαν απ το 2011 οτι διεπραξαν...ΕΝΩ, ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟΥς ΚΑΤΑΛΥΣΗς ΤΟΥ .ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟς ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΗς . ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΟΤΑΝ ΑΠ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΗς ΒΟΥΛΗς ΕΧΕΙ με ταυτόχρονη παράλειψη διώξεων ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ , ΤΟΤΕ ,ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 40 ΠΚΔ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 120 ΤΟΥ ΣΥΝΤΆΓΜΑΤΟΣ ΥΠΟΧΡΕΟΥΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ οι πολίτες, ενώπιον ανακριτικού υπαλλήλου, 1) ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ(φανερά και όχι σιωπηρά) ΜΕ ΔΙΚΟΓΡΑΦΟ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 120 , 2) να ζητήσουμε ( γραπτώς και ενόρκως επίσης) τα όπλα και το εθνόσημο . 3) Να αποκαλύψουμε ενόρκως ότι ισχύει δικογραφία εσχάτης προδοσίας εις βάρος των πολιτικών 4)ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΟΥΜΕ όλους τους πολιτικούς για κακούργημα , δόλο και συνέργεια σε γενοκτονία, επίσης και τον κάθε υπεύθυνο για κακουργηματική παράληψη διώξεων δικογραφίας εσχάτης προδοσίας που ισχύει εις βάρος 173 βουλευτών -υπουργών , απ τις 24\11\2011 , 5)να πάρουμε (ο π ω σ δ ή π ο τ ε )επικυρωμένο αντίγραφο των όσων καταγγείλαμε- καταθέσαμε (το επικυρωμένο αντίγραφο , είναι ΠΑΝΙΣΧΥΡΗ δικαστική εντολή οπου η οποία , έκτοτε μας προστατεύει νομικά αλλα και ουσιαστικά . 6) να κοινοποιήσουμε παντού (σε όσους πολίτες συγκάλυψαν την προδοσία και καταπάτησαν το σύνταγμα και ιδίως να ενημερώνουμε επισήμως όλες τις κρατικές υπηρεσίες κοινοποιώντας τους το επικυρωμένο αντίγραφο ...https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10200775518050203&set=a.1303244981119.2039806.1230303395&type=1&theater..

Δημοσίευση σχολίου