Τρίτη 29 Μαΐου 2018

0 Χρυσή Αυγή: Έργα και ημέρες για την Ηλεκτρονική Κάρτα του Πολίτη.

Όχι πως οι υπόλοιποι είναι έξω απ' το χορό. Όλα τα υπάρχων κόμματα - κινήματα, ότι κι αν λένε για ψήφους, έχουν συναινέσει με το τρόπο τους ΥΠΕΡ της Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης.

Ας τα πάρουμε όλα με την σειρά...

Στις 20 Φεβρουαρίου 2015 για την Συμφωνία Βαρουφάκη ως Μνημόνιο στο Eurogroup [εικ. 1]:

Εικόνα 1
Όλη η συμφωνία εδώ: Eurogroup
Μετάφραση:
IV: Ανθρωπιστική Κρίση - Η Ελληνική Κυβέρνηση επιβεβαιώνει τα σχέδια της να:
  • Αντιμετωπίσει ανάγκες που δημιουργούνται από την απόλυτη φτώχεια (ανεπαρκής πρόσβαση σε τροφή, στέγη, υπηρεσίες υγείας και βασική παροχή ενέργειας), με ιδαίτερα στοχευμένα μη - χρηματικά μέτρα (π.χ. κουπόνια σίτισης)
  • Κάτι τέτοιο θα γίνει με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι βοηθητικός στην αναδόμηση της δημόσιας διοίκησης και της καταπολέμησης της γραφειοκρατίας/διαφθοράς (π.χ. η έκδοση της Έξυπνης Κάρτας Πολίτη που θα μπορεί να χρησιμοποιείται σαν ταυτότητα, στο Ε.Σ.Υ., εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα πρόσβαση στο πρόγραμμα σίτισης κ.λ.π.)
  • Αξιολογήσει το πιλοτικό πρόγραμμα Εγγύησης Ελάχιστου Εισοδήματος με προοπτική να εφαρμοσθεί σε εθνικό επίπεδο.
  • Διασφαλίσει ότι η μάχη ενάντια στην ανθρωπιστική κρίση δεν θα έχει αρνητική δημοσιονομική επίπτωση.
Έρχεται το θέμα στην Βουλή στις 17 Μαρτίου 2015 με το Νομοσχέδιο για την Ανθρωπιστική Κρίση με το Ν. 4320/19-3-2015 [εικ. 2]που συνδέεται με την Δημόσια Διαβούλευση για Κάρτα του Πολίτη την ίδια ημερομηνία.[εικ. 3]:

Εικόνα 2
Όλο το Νομοσχέδιο εδώΝ. 4320/19-3-2015
Και συνδέεται με την Δημόσια Διαβούλευση με Κάρτα του Πολίτη με το Άρθρο 16 [εικ. 3]:
Εικόνα 3
Η Δημόσια Διαβούλευση εδώ: Άρθρο 16 και εδώ όλο το Νόμο
Τα Πρακτικά εδώ: 17 Ματρίου 2015 στην Σελίδα 656, το λέει καθαρά η Αναπληρώτρια Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου, θα γίνεται με την χρήση Ηλεκτρονική Κάρτα [εικ. 4]:
Εικόνα 4

Και στην Σελίδα 656 σύμφωνα με λόγια του Ηλία Παναγιώταρου της Χρυσής Αυγής και την Μνημονιακή τους πράξη να τα ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΟΥΝ  τα πέντε πρώτα Άρθρα [δείτε και το 3ο Άρθρο] , με χέρια και με πόδια, [εικ. 5]:


Εικόνα 5

Άρα ψήφισε την Ηλεκτρονική Κάρτα Σίτισις - Αλληλεγγύης που αποτελεί για την είσοδο της Κάρτας του Πολίτη. Για να είμαστε ΔΙΚΑΙΟΙΚαι μετά από 2 μήνες φέρνουν με το θέμα ΞΑΝΑ "Κάρτα του Πολίτη", πράγμα που έχει ΗΔΗ ΨΗΦΙΣΤΕΙ, και λέει η Χρυσή Αυγή ΟΧΙ. Πως γίνεται αυτό;;;
Και σας θυμίζουμε τι είχε πει [εικ. 6], ο Χρήστος Παππάς, Βουλευτής της Χρυσής Αυγής:

Εικόνα 6

"... είμαστε κάθετα αντίθετοι σε κάθε είδους σκέψη περί ηλεκτρονικής κάρτας, σε κάθε είδους ηλεκτρονικού ή μη φακελώματος, σε κάθε είδους παραβίαση των προσωπικών δεδομένων των πολιτών."  5 Μαΐου 2015 [πρωί] σελίδα 2092.

Ρωτάμε λοιπόν:
Η Ηλεκτρονική Κάρτα Σίτισης - Αλληλεγγύης δεν είναι είδος Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης;;; Γιατί τότε την ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΑΝ;;;

Επίσης η Ηλεκτρονική Κάρτα Σίτισης είναι ένα "ξεροκόματο", που πετάει η Συγκυβέρνηση στους Έλληνες από τα κλεμμένα τους. Πως ένα τέτοιο κίνημα που θέλει να αγωνιστεί, όπως λέει και δείχνει έντονα για τα δικαιώματα του Έλληνα, το δέχεται σαν μέτρο αντιμετώπισης της "Ανθρωπιστικής Κρίσης", που δημιούργησαν οι προηγούμενες Κυβερνήσεις;;;

Όπως το αναφέρει το "Έθνος" [εικόνες 7, 8, 9]:

Εικόνα 7

Εικόνα 8

Εικόνα 9
Η πηγή του "Έθνους."

Λοιπόν το Νομοσχέδιο για της Ανθρωπιστικής Κρίσης που συνδέεται με την Κάρτα του Πολίτη, ήτανε άμεσα συνδεδεμένο με την Διάταξη που βγήκε στην Δημόσια Διαβούλευση με τίτλο: "Ηλεκτρονική Ταυτοποίηση - Ηλεκτρονική Κάρτα του Πολίτη". Στο Νομοσχέδιο της Ανθρωπιστικής Κρίσης μέσω της Συμφωνίας Βαρουφάκη - Eurogroup, ως Μνημονιακή Συμφωνία, και συγκεκριμένα στο Άρθρο 3, παρ. 3 του Ν. 4320/2015 που ήταν άμεσα συνδεδεμένο με την Διάταξη της Κάρτας του Πολίτη, πράγμα που η Χρυσή Αυγή είπε ΝΑΙ.

Και τις 9 Απριλίου 2015 για την τελική Απόφαση με Κριτήρια της Κυβέρνησης. εδώ
Και όπως βλέπετε την εικόνα 10.

Εικόνα 10

Η "δ" [Αρ. ΟΙΚ 494] μιλάει για Ηλεκτρονική Κάρτα Σίτισις - Αλληλλεγύης Ν. 4320/2015 που θα δουλεύει μέσω των τερματικών μηχανημάτων [POS], πράγμα που παρακολουθείται τι αγοράζεις και τι δεν αγοράζεις, πλήρεις ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ. Και να σας θυμίσουμε τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών Τρύφων Αλεξιάδη, όπως ακολουθεί οι δύο παρακάτω εικόνες 11 και 12:
Εικόνα 11 [πηγή]

Εικόνα 12 [πηγή]

Δυστυχώς η Χρυσή Αυγή ακολούθησε με τα βήματα της Μνημονιακής Κυβέρνησης Σύριζα - ΑΝ.ΕΛ., με τα τερματικά μηχανήματα των POS μέσω της Ηλεκτρονικής Κάρτας Σίτισης - Αλληλεγγύης, με την ιδέα να συνηθίσει ο κόσμος προς την πορεία των Ηλεκτρονικών Πλαστικών Χρημάτων [ΑΧΡΗΜΑΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ]

Μην ξεχνάτε πως το Κ.Κ.Ε. και Το Ποτάμι,
είναι ΥΠΕΡ της Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης [Βίντεο]:





Για την Κάρτα του Αγρότη:

Ξαφνικά με την Δυναμική Κινητοποίηση των Αγροτών, η Συγκυβέρνηση Σύριζα - ΑΝ.ΕΛ., μας εμφάνισε την Κάρτα του Αγρότη, εκτός από την απατεωνιά που κρύβεται σε αυτή την Κάρτα του Αγρότη, δεν παύει να είναι ΕΙΔΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, άρα ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ, επικίνδυνη για τον Έλληνα Αγρότη. Γιατί δεν αντιδράνε για την Ηλεκτρονική Κάρτα του Αγρότη;;;






Έλληνες Youtubers

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου