Πέμπτη, 24 Μαΐου 2018

0 3530000 ψυχες Ποντιων και 10.000.000 Ελληνες περιμενουν δικαιωση.....για τις αηδιαστικες δηλωσεις του Δημαρχου..... Πρωτα εγινε θύτης με τα λεγομενα του και μετα θυμα.....


.ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ
ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΤΟΝ ΜΠΟΥΤΑΡΗ
Νόμος 4285/2014 – ΦΕΚ Α 191 – 10.09.2014
«Άρθρο 2 -Δημόσια επιδοκιμασία ή άρνηση εγκλημάτων"
1. Όποιος με πρόθεση, δημόσια, προφορικά ή δια του τύπου, μέσω του διαδικτύου ή με οποιοδήποτε άλλο μέσο ή τρόπο, επιδοκιμάζει, ευτελίζει ή κακόβουλα αρνείται την ύπαρξη ή τη σοβαρότητα εγκλημάτων γενοκτονιών, εγκλημάτων πολέμου, εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας, του Ολοκαυτώματος και των εγκλημάτων του ναζισμού που έχουν αναγνωριστεί με αποφάσεις διεθνών δικαστηρίων ή της Βουλής των Ελλήνων και η συμπεριφορά αυτή στρέφεται κατά ομάδας προσώπων ή μέλους της που προσδιορίζεται με βάση τη φυλή, το χρώμα, τη θρησκεία, τις γενεαλογικές καταβολές, την εθνική ή εθνοτική καταγωγή, το σεξουαλικό προσανατολισμό, την ταυτότητα φύλου ή την αναπηρία, όταν η συμπεριφορά αυτή εκδηλώνεται κατά τρόπο που μπορεί να υποκινήσει βία ή μίσος ή ενέχει απειλητικό ή υβριστικό χαρακτήρα κατά μίας τέτοιας ομάδας ή μέλους της, τιμωρείται με τις ποινές της παραγράφου 1 του προηγούμενου άρθρου.
2. Αν η πράξη της προηγούμενης παραγράφου τελέστηκε από δημόσιο λειτουργό ή υπάλληλο, κατά την άσκηση των ανατεθειμένων σε αυτόν καθηκόντων, επιβάλλεται φυλάκιση έξι (6) μηνών έως τριών (3) ετών και χρηματική ποινή δέκα χιλιάδων έως είκοσι πέντε χιλιάδων (10.000 – 25.000) ευρώ.»
Ο κύριος Μπουτάρης είναι ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΣ και αναμένω την ποινική του δίωξη σύμφωνα με τις παραγράφους 1 και 2 του νόμου, του άρθρου 2 του νόμου. Αυτεπάγγελτα έπρεπε η Δικαστική εξουσία να κινηθεί (δε νομίζω να είναι κατ'έγκληση- να απαιτείται μήνυση).
Αφενός ευτελίζει (do not give a shit - χέστηκα) και αφετέρου αρνείται (killed or not- σκότωσαν ή όχι Έλληνες). Η συνέντευξη δόθηκε με την ιδιότητα του Δημάρχου Θεσσαλονίκης (δεν είχε πάει ως οινοποιός) και επομένως.... τα δέοντα.... Από τους 300 της Βουλής οι 150 είναι δικηγόροι.... τον ξέρουν καλά το νόμο.

πηγη: 
Eirini Biniari

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου