Δευτέρα 21 Μαΐου 2018

0 Συμβολαιογράφος των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών ανήκει στο ΚΚΕ και η Λ. Καννελη προσπάθησε να τα μπαλώσει….


post image 


Ομολογώ ότι προβληματίστηκα διαβάζοντας στην ιστοσελίδα 902 την ανάρτηση που τιτλοφορείται "Επίθεση -που γεννά ερωτηματικά- του «Ρουβίκωνα» σε συμβολαιογραφείο".

 
Στο σχετικό κείμενο αναφέρεται: "Επίθεση με βαριοπούλες σε συμβολαιογραφικό γραφείο στο κέντρο της Αθήνας, που δεν έχει προχωρήσει ποτέ σε πλειστηριασμό πρώτης εργατικής - λαϊκής κατοικίας, έκαναν την Παρασκευή το πρωί μέλη του «Ρουβίκωνα», σε μια ενέργεια που γεννά πολλά ερωτηματικά".
Επίσης φιλοξενείται δήλωση της ιδιοκτήτριας του συμβολαιογραφικού γραφείου Θηρεσίας Δάλλα - Πολυζώη  όπου καταγγέλλεται "προβοκατόρικη σε βάρος της επίθεση"  αφού όπως λέει "δεν υπάρχει περίπτωση πρώτης λαϊκής κατοικίας, που να έχει εκπλειστηριαστεί από εμένα".
Λίγο μετά άκουσα την Λιάνα Κανέλλη στον ρ/σ Real fm να μιλάει για "Ρουβικωνιές" και αφού"δουλειά δεν έχει ο διάολος και γαμάει τα παιδιά του", όπως μας είπε ότι λένε στο χωριό της, τα μέλη της αναρχικής ομάδας την "έπεσαν" στην συγκεκριμένη συμβολαιογράφο επειδή κατεβαίνει για πρώτη φορά στις εκλογές του συλλόγου της με το ψηφοδέλτιο του ΠΑΜΕ που στηρίζει το ΚΚΕ. Σύμφωνα με την Κανέλλη, η εισβολή στο συμβολαιογραφείο "ήταν μια "πολιτική ενέργεια" που αποσκοπούσε "να σπάσουν το τσαμπουκά" της Δάλλα.
Και αν σταματούσε εδώ, η συνεργαζόμενη βουλευτής του ΚΚΕ την λογοδιάρροια της, θα ήταν καλά. Προχώρησε όμως και όπως θα δούμε παρακάτω άφησε εντελώς εκτεθειμένο -προφανώς από άγνοια της- το πρόσωπο που ανέλαβε να υπερασπίσει.

Γνωρίζοντας ότι συνήθως τα μέλη του Ρουβίκωνα, καρατσεκάρουν, που θα 'λεγε και η αξέχαστη Μαλβίνα, κάθε πληροφορία τους και θα το θεωρούσα τεράστια ανευθυνοτητά τους να κάνουν αυτή την ενέργεια τους χωρίς να είναι σίγουροι για την δραστηριότητα του ατόμου που στοχοποιούν, είπα να κάνω ένα σχετικό ρεπορτάζ.

Προφανώς και δεν αρκέστηκα στην κατηγορηματική τηλεφωνική διαβεβαίωση που μου έδωσε φίλος που ανήκει σ' αυτή την αναρχική ομάδα ότι το συγκεκριμένο συμβολαιογραφικό γραφείο έχει προχωρήσει επανειλημμένα σε πλειστηριασμούς και κύριων κατοικιών.

Στάθηκα, λίγο στην δήλωση της κ. Δάλλα. Δεν μας λέει ότι δεν συμμετέχει σε πληστηριασμούς, αλλά ότι αυτή "δεν εκπλειστηριάζει πρώτη λαϊκή κατοικία".
Και εδώ είναι το πρώτο ερώτημα; Πώς γνωρίζει η ίδια ποιες είναι πρώτες ή όχι κατοικίες;

Οπως έχει δηλώσει η αντιπρόεδρος του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Αθηνών Λένα Κοντογεώργη:
"Δεν υπάρχει ορισμός της πρώτης κατοικίας και γι’ αυτό υπάρχει σύγχυση προς το είδος του ακίνητου, το οποίο θα μπορούσε να χαρακτηρισθεί πρώτη κατοικία του οφειλέτη.... . Ο συμβολαιογράφος που διενεργεί τον πλειστηριασμό δεν γνωρίζει τι περιλαμβάνεται στο Ε9 του οφειλέτη και γενικά αγνοεί την περιουσιακή του κατάσταση. Καλείται να εκτελέσει μια δικαστική απόφαση".

Αρα, λοιπόν η κ. Δάλλα δεν μπορεί να γνωρίζει αν συμμετέχει σε πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας ή όχι. 

Από κει και πέρα με μια απλή αναζήτηση στο διαδίκτυο θα δούμε ότι το γραφείο της δεν απουσιάζει όποτε γίνονται πλειστηριασμοί.

Πάμε τώρα και στο καλύτερο της υπόθεσης. Η Λιάνα Κανέλλη, αφού, λοιπόν, μας έκανε την αγιογραφία της κ. Δάλλα η οποία στις προσεχείς εκλογές του συμβολαιογραφικού συλλόγου κατεβαίνει με το ψηφοδέλτιο του ΠΑΜΕ/ΚΚΕ, μας είπε στην κατακλείδα της τοποθέτησής της: "Το πρόβλημα είναι ότι έχει νομοθετηθεί να γίνεται πλειστηριασμός πρώτης κατοικίας και γίνεται ηλεκτρονικά για να μην γίνεται βαβούρα".
Σωστή τοποθέτηση. Μόνο που την "πάτησε"! Που να γνώριζε η ταλαίπωρη όταν ανάμεσα στους πρώτους 30 συμβολαιογράφους της Αθήνας που δήλωσαν την πρόθεση τους να συμμετάσχουν στους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς, προφανώς για να αποφύγουν την "βαβούρα" -έτσι χαρακτηρίζει η Κανέλλη τις λαϊκές κινητοποιήσεις στα Ειρηνοδικεία που πραγματοποιούνται πλειστηριασμοί-, είναι και η "προστατευόμενη" της κ. Δάλλα!!!

Και για να μην μείνει σε κανέναν η παραμικρή επιφύλαξη δημοσιεύουμε απόσπασμα από ανάρτηση  [1]που είχε κάνει το "Κίνημα Δεν Πληρώνω" στις 12 Σεπτέμβρη 2017.
Αυτή είχε τίτλο  "ΑΥΤΟ ΕΊΝΑΙ ΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΤΩΝ ΚΟΡΑΚΙΩΝ" και παρέθετε τα ονόματα από την «κλίκα των 30 συμβολαιογράφων που εξυπηρετώντας τα συμφέροντα των τραπεζιτών, των fund άλλα και της τσέπης τους, κόπτονται να αναλάβουν το "πακέτο" των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών με κάθε τίμημα με την μνημονιακή δοσίλογη πολιτική ηγεσία του τόπου να τους στρώνει το χαλί, καταπατώντας κάθε έννοια αστικής δημοκρατίας και Συνταγματικής νομιμότητας».
Οπως βλέπουμε στην παρακάτω εικόνα εξέχουσα θέση σ' αυτή την κλίκα έχει το όνομα της κ. Δάλλα.

Περαστικά σας κυρία Κανέλλη.

Πηγή: http://tsak-giorgis.blogspot.gr/2018/05/blog-post_73.html



Του Γ. Γ.
Συμβολαιογράφος των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών ανήκει στο ΚΚΕ και η Λ. Καννελη προσπάθησε να τα μπαλώσει….

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου