Δευτέρα 28 Μαΐου 2018

0 Lions και Ρόταρυ έχουν αλώσει την ΛΆΕΔ…. Δείτε ονόματα Στρατιωτικών και Δημάρχων που παραβρεθήκαν σε νέα εκδήλωση τους…. Μπούλη, τι άλλο θα δούμε;;;;

Lions και Ρόταρυ έχουν αλώσει την ΛΆΕΔ….  Δείτε ονόματα Στρατιωτικών και Δημάρχων που παραβρεθήκαν σε νέα εκδήλωση τους…. Μπούλη, τι άλλο θα δούμε;;;;


















Επίσης παρευρέθηκαν ο Υποστράτηγος Ε.Α. Χρήστος Ζαχαρόπουλος, ο Ταξίαρχος επί τιμή Γεώργιος Ροδόπουλος, ο Αντιπτέραρχος Γεώργιος Ράτσικας, ο Υποπτέραρχος Εμμανουήλ Καρανίκας, ο καθηγητής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου κος Γεώργιος Τζωάννος, ο κος Κάτσικας Πρόεδρος του ΣΕΦΑ, η Δήμαρχος Μάνδρας κα Ιωάννα Κριεκούκη, η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού του Δήμου Παπάγου-Χολαργού κα Μιμή Ρουφογάλη και η Πρόεδρος της Οργάνωσης ΛΑΝΑΣΣΑ κα Χριστίνα Λαζαρίδου. 
Σε πανηγυρική ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στην αίθουσα Τερψιχόρη στη Λέσχη Αξιωματικών (ΛΑΕΔ) η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας των Lions Ελλάδος (Θέμα 117).
Βασιλική Ανδρουτσοπούλου( Πρόεδρος της λέσχης Helen Keller),Ελένη Τριανταφύλλου, Νίνα Βλάχου( π.Πρόεδρος της Λέσχης Helen Keller)
Η προσφορά όσων ενεπλάκησαν στην οργάνωση αυτής της επιτυχημένης εκδήλωσης ήταν αξιοσημείωτη και προσφέρθηκε μέσα από την καρδιά τους.
Η Βούλα Σαραντάρη( Πρόεδρος της επέκτασης μελών της λέσχης Helen Keller), η γνωστή δημοσιογράφος Ευριδίκη Πόθου Σφακιανάκη και η Βασιλική Ανδρουτσοπούλου(Πρόεδρος της Λέσχης Helen Keller)
 

Εφη Νικολαίδου( Αντικυβερνήτης Β του Θέματος 117Α), Κωνσταντίνος Λυμπέρης ( Αντικυβερνήτης Β του Θέματος 117Α),Λένα Κολοκυθά, Μιχάλης Χριστοδουλίδης( Κυβερνήτης), Βασιλική Ανδρουτσοπούλου ( Πρόεδρος της λέσχης Helen Keller)
Η Μαρία Παπαδοπούλου με τον Κυβεδνήτη Μιχάλη Χριστοδουλίδης
Τέλος σπουδαία ήταν η συμβολή της Προέδρου της Επιτροπής Επέκτασης μελών Lions Βούλας Σαραντάρη και της Λέσχης της Helen Keller για την ιδιαίτερα μεγάλη τους προσέλευση.
 Βασιλική Ανδρουτσοπούλου, Ελένη Τριανταφύλλου, Νίνα Βλάχου, Βούλα Σαραντάρη

Η Χριστίνα Καρακίτσου, η Ελενα Κουλαουζιδου, η Νικόλ Καμβά και ο Θανάσης Δεληολάνης του γνωστού brand Deliolanis που είχε αναλάβει το εκλεκτό catering της εκδήλωσης!

Ο κυβερνήτης Μιχάλης Χριστοδουλίδης
Φαίη Δασκαλοπούλου, Δημήτρης Μπάμπαρης, Μαρία Παπαδοπούλου, Κωνσταντίνος Λυμπέρης
Βασιλική Ανδρουτσοπούλου, Ελένη Τριανταφύλλου, Νίνα Βλάχου, Ρένα Φλεβαράκη, Σίσσυ Παπαγεωργίου
Ρούλα Ντηπ, Ρένα Φλεβαράκη, Ελενα Κουλαουζίδου
Ιωάννα Βασιλάκη, Χριστίνα Καρακίτσου, Ευριδίκη Πόθου-Σφακιανάκη, Νικολ Καμβά, Βούλα Σαραντάρη
Βίκυ Καμπόλη, Δημήτρης Χατζημιχαλης
Μαρία Τσιλιάκου, Βούλα Σαραντάρη
Ο Πρόεδτος του ΣΕΦΑ Κωνσταντίνος Κάτσικας, η Ευριδίκη Σφακιανάκη, ο χειρουργός οφθαλμίατρος dr Στέλιος Καρδιτσάς, η Χριστίνα Καρακίτσου και η Τάτη Μποκοτση.
Κατερίνα Κουσούρη-Αντωνοπούλου, Ρένα Φλεβαράκη
Τάτη Μποκοτση, Θανάσης Δεληολάνης, Γεωργία Σιακαβάρα
Ρένα Φλεβαράκη, Ελενα Κουλαουζίδου, Σοφία Κολοβού, Ιωάννα Βασιλάκη, Νικόλ Καμβά
Τάτη Μποκοτση, Ξενοφών Λαμπράκης
Σίσσυ Παπαγεωργίου, Φαίη Δασκαλοπούλου, Λένα Κολοκυθά, Βίκυ Βεροπούλου
Ο Κωνσταντίνος Λυμπέρης, η προηγούμενη Κυβερνήτης Πόπη Μουτάφη και η Βούλα Σαραντάρη με τον πλαστικό χειρουργό Νεκτάριο Ντουντουλάκη
Τάτη Μπακοτση,Γεωργία Σιακαβάρα, Δημήτρης Χατζημιχάλης
Βίκυ Βεροπούλου, Μαρία Τσιλιάκου
Φαίη Δασκαλοπούλου, Δημήτρης Μπάμπαρης, Βούλα Σαραντάρη, Ευριδίκη Σφακιανάκη
 
 πλούσιος μπουφές από το εξαιρετικό catering “DELIOLANIS”




Ο Α/ΓΕΝ  ΚΑΙ Ο Α/ΓΕΣ ΑΠΟ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΡΟΤΑΡΥ...... 








0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου