Παρασκευή 11 Μαΐου 2018

0 Το ΙΝΚΑ συμμετέχει στην συγκέντρωση της 13 Μαΐου 2018 στα Προπύλαια Αθηνών κατά της νέου τύπου (ηλεκτρονικής) ταυτότητας, ούτε με ΑΜΚΑ ούτε με το Τσιπάρισμα για τα ζώα.

ΟΧΙ σε νέα (ηλεκτρονική) με ΑΜΚΑ και τρομοτσιπάκι Ταυτότητα

                    Αθήνα ΙΝΚΑ/ΓΟΚΕ ΔΤ 593/10.05.2018




Το ΙΝΚΑ συμμετέχει στην συγκέντρωση της 13 Μαΐου 2018 στα Προπύλαια Αθηνών κατά της νέου τύπου (ηλεκτρονικής) ταυτότητας, ούτε με ΑΜΚΑ ούτε με το Τσιπάρισμα για τα ζώα. 


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΛΕΣΜΑ
Μετά την πρόσφατη δημοσίευση στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως της απόφασης 40693 – 13/4/2018 των υπουργών Οικονομίας και Ανάπτυξης – Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρώπινων Δικαιωμάτων (ΦΕΚ Β’ 1476 της 27/4/2018) για την υποχρεωτική έκδοση νέου τύπου (ηλεκτρονικού) Δελτίου Ταυτότητας των Ελλήνων Πολιτών, αλλά και σε συνέχεια των Δελτίων Τύπων και περεταίρω ενεργειών, το ΙΝΚΑ (Γενική Ομοσπονδία Καταναλωτών Ελλάδας) αποφάσισε να συμμετέχει στην συγκέντρωση της 13 Μαΐου 2018 και ώρα 15:00 στα Προπύλαια (Πανεπιστήμιο Αθηνών), σε συνεργασία με φορείς και συλλόγους, για να ενημερώσουμε τους Έλληνες πολίτες τους λόγους που δεν δεχόμαστε την ηλεκτρονική ταυτότητα, η Ταυτότητα έχει αριθμό, δεν χρειάζεται τον αριθμό ΑΜΚΑ ούτε το Τσιπάκι του τρόμου που να εκπέμπει που και τι ώρα βρίσκεσαι και να μεταβάλει το περιεχόμενο και τις εντολές του ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΜΑΣ ο εκάστοτε υπουργός με τους υπαλλήλους του.
Επειδή ενώ δεν είναι αριθμός ο άνθρωπος αρνούμαστε να γίνουμε αριθμοί, όπως τα πράγματα.
Επειδή η παρακολούθηση και το φακέλωμα γινόταν μόνο από κυβερνήσεις ολοκληρωτισμού.
Επειδή η ελευθερία δεν διαπραγματεύεται σε καιρό ειρήνης και Δημοκρατίας,
Επειδή η ιδιωτική ζωή και η προστασία των προσωπικών μας δεδομένων περιφρουρείται από το Σύνταγμα της Ελλάδας και από τους Διεθνής κανόνες, νόμους και Συνθήκες,
Επειδή ο διαρκής αγώνας των Ενώσεων Καταναλωτών είναι η ασφάλεια & η περιφρούρηση της περιουσίας, της ζωής και της αξιοπρέπειας. Ότι ορκίστηκαν οι Αλ. Τσίπρας και Π. Καμένος.
Για αυτό να είμαστε όλοι εκεί, να βροντοφωνάξουμε ΟΧΙ στην νέα (ηλεκτρονική) ταυτότητα, να ακουστεί η φωνή μας και η δήλωσή μας στους αναπληρωτές υπουργούς Νικόλαο Τόσκα και Γεώργιο Χουλιαράκη, που υπογράφουν την ανωτέρω απόφαση.
Δεν θέλουμε την νέα (ηλεκτρονική) ταυτότητα με ΑΜΚΑ και το Τσιπάκι του τρόμου, δεν θέλουμε να μας βιάζουν οι Δημοκρατικές Κυβερνήσεις, η συγκέντρωση αυτή είναι η αρχή μιας γενικευμένης αντίδρασης κατά της έκδοσης νέων (ηλεκτρονικών) ταυτοτήτων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου