Πέμπτη 10 Μαΐου 2018

0 ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ. ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΕΣΤ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ- Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ.

Με τον τρόπο που έβγαλαν τα ηλεκτρονικά εισιτήρια θα βγάλουν και τη Νεα ηλεκτρονική Ταυτότητα.. Παράνομα, τρομοκρατικά, βιαστικά, με πλύση εγκεφάλου όλη την ημέρα απο τα ΜΜΕ.. Αγωνιζόμαστε χρόνια κατά της Νέας ηλεκτρονικής Ταυτότητας - κάρτα του πολίτη. Πολλοί βοήθησαν, άλλοι πάλι δε μπόρεσαν, όμως όλοι έχουμε εκφράσει την αρνητικότητα μάς σε αυτη την ηλεκτρονική φυλακή, είτε για θρησκευτικούς, είτε για ιδεολογικούς.


Το πρώτο τεστ η κυβέρνηση το έκανε με τα ηλεκτρονικά εισιτήρια, το ίδιο τεστ όμως ήταν και για εμάς.. Πολλοί στήθηκαν στην ουρά διαμαρτυρόμενοι για την ταλαιπωρία τους (τραβάτε με κι ας κλαίω) παρ όλο που πολλοί από αυτούς ήταν κάθετοι στο να μην "σκλαβωθούν ηλεκτρονικά" και  κραύγαζαν καθημερινά την επανάστασή τους προς κάθε τι ηλεκτρονικό που απειλούσε την ελευθερία τους. Άλλοι, φοβήθηκαν τα πρόστιμα και τις τιμωρίες που μπορεί να είχαν σε περίπτωση που δεν ακολουθούσαν τον παράνομο νόμο που επέβαλε η κυβέρνηση και σκέφτηκαν την τσέπη τους πρώτα και μετά την ελευθερία τους.

Πάρα πολλοί έβαλαν πρώτα την ελευθερία τους, αρκέστηκαν στο απρόσωπο ηλεκτρονικό ακριβό εισιτήριο (δε νομίζω να υπάρχει ίση μεταχείριση όλων των πολιτών, παρ' όλο που η κυβέρνηση και όλοι οι "δημοκράτες" κράζουν ότι δήποτε ρατσιστικό στην εποχή μας).. Άλλοι πάλι, αποφάσισαν να κινούνται με τα πόδια προκειμένου να μην έχουν καμία σχέση με ότι δήποτε ηλεκτρονικό που απειλεί τον εαυτό τους..

Όλοι οι Έλληνες σχεδόν, εδώ και χρόνια έχουν ενημερωθεί τι είναι η Νέα Ηλεκτρονική Ταυτότητα και πως επηρεάζει την ελευθερία και την αφάλειά μας.. Γνωρίζουν ότι σε πολλές χώρες Ευρωπαϊκής Ένωσης και μη, την κατάργησαν ή την έκαναν προαιρετική. Έχουν συμμετάσχει σε μεγάλες πορείες και συγκεντρώσεις κατά της Νέας Ταυτότητας - Κάρτα του Πολίτη, ομιλίες και οτιδήποτε έκριναν ωφέλιμο για τον εαυτό τους και την χώρα μας..

Αν θέλουμε λοιπόν να κρατήσουμε μακριά την ηλεκτρονική φυλακή, που είναι η χειρότερη απ όλες, μακριά από εμάς και την χώρα μας, θα πρέπει να στηρίξουμε ο ένας τον άλλον αρνούμενοι να παραλάβουμε τη Νέα Ταυτότητα. Η Ελλάδα μας είναι η χώρα του φωτός, έδωσε τα πάντα σε αυτόν τον κόσμο.. Ας είναι πάλι η χώρα που θα σπάσει τις αλυσίδες ολόκληρης της Γης..


Κάποτε η αφαίρεση ελευθερίας από μια χώρα γινόταν με όπλα, τώρα γίνεται ηλεκτρονικά. Μην ξεχνάς πως η επιτυχία ενός συστήματος εξαρτάται από το πόσοι θα είναι οι λεγόμενοι ασύμβατοι, αυτοί που θα επιλέξουν να μείνουν εκτός. Αν είναι πολλοί, τότε το σύστημα κρίνεται αποτυχημένο..
 
 
 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου