Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

1 Ξεκινά η χρήση της κάρτας αποδείξεων στα ΑΒ .

Ο Όμιλος ΑΒ Βασιλόπουλος εναρμόνισε όλο το δίκτυο των καταστημάτων του για τη χρήση της κάρτας αποδείξεων (ή φοροκάρτας).

Συγκεκριμένα, ο κάτοχος της, μπορεί να κάνει τις αγορές του σε καταστήματα της ΑΒ και να χρησιμοποιήσει την κάρτα αποδείξεων του για να καταχωρηθεί εκεί το ποσό της συναλλαγής του.
Η κάρτα διατίθεται "δωρεάν"... στα υποκαταστήματα τραπεζών που συμμετέχουν στη δράση χωρίς να απαιτείται τραπεζικός λογαριασμός...

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιοδήποτε κατάστημα διαθέτει ενημερωμένη Συσκευή Αποδοχής Πιστωτικών ή/και Χρεωστικών Καρτών.

Τέλος, συνδέεται με το ΑΦΜ του καταναλωτή από τον ιδιοκτήτη της, είτε μέσω αποστολής μηνύματος από κινητό τηλέφωνο είτε μέσω του διαδικτύου.

H προπαγάνδα συνεχίζεται ακόμα και από τα σούπερ μάρκετ, η άρνηση μας στην χρήση ηλεκτρονικής διακυβέρνησης και ελέγχου της ατομικής ελευθερίας είναι στάση ζωής,  θα μας βρoουν αντιμέτωπους όχι μόνο για την προώθηση της φοροκάρτας αλλά και γιατί δεν είναι Ελληνικών συμφερόντων.

1 σχόλια:

Eviou είπε...

εκτός τούτου εισάγει πατάτες και δεν επιτρέπει τη μεταφύτευσή της..Πρόσφατα έμαθα οτι μισθός 4ωρου στα ΑΒ ανέρχεται στα 250€!Σωστή εκμετάλλευση..

Δημοσίευση σχολίου