Σάββατο 2 Ιουνίου 2012

2 Θα γίνει και υποχρεωτική η Κάρτα του Πολίτη!


ΑΦΟΥ ΕΚΑΝΑ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΝΕΤ. ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΑΝΕ!!!!...


ΤΟ ΣΥΣΤΙΜΑ 666 ΕΧΕΙ ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ...




"ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ

Αποδέκτης: ΠΑΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ, Username:..@@@@@.

Αγαπητέ χρήστη του TAXISnet,....


Η Κάρτα Αποδείξεων είναι ένα χρήσιμο εργαλείο στα χέρια του πολίτη για τη συλλογή των αποδείξεων, καθώς μας επιτρέπει κάθε στιγμή να γνωρίζουμε τι έξοδα έχουμε κάνει, αποφεύγοντας τη χρονοβόρο καταγραφή των αποδείξεων στο τέλος του έτους. Η χρήση της είναι προαιρετική και ασφαλής, καταγράφεται μόνο το συνολικό ύψος της κάθε απόδειξης και όχι τα είδη που αγοράστηκαν.

Η Κάρτα Αποδείξεων είναι ανώνυμη και συνδέεται με τον Α.Φ.Μ. του καταναλωτή, με μια εύκολη και ασφαλή διαδικασία, μέσω SMS ή διαδικτύου, χωρίς τη διαμεσολάβηση κάποιας τράπεζας ή τρίτου φορέα.

Η Κάρτα Αποδείξεων διατίθεται δωρεάν από τις συνεργαζόμενες στο πρόγραμμα Τράπεζες και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε κάθε συναλλαγή, ανεξάρτητα αν αυτή γίνεται με τη χρήση μετρητών, πιστωτικών καρτών ή άλλου τρόπου πληρωμής. Σήμερα, τα περισσότερα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, έχουν τη δυνατότητα χρήσης της Κάρτας Αποδείξεων, μέσω των ειδικά ενημερωμένων POS και e-POS που ήδη διαθέτουν.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα:  http://link.minfin.gr/karta

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Κάθε ηλεκτρονικό μήνυμα που σας στέλνουμε από τη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων, εφόσον δεν αποτελεί απάντηση σε προηγούμενο δικό σας, περιλαμβάνει στο πάνω μέρος του το όνομά σας και το όνομα χρήστη (Username). Εάν λάβετε μήνυμα που αναφέρει ότι προέρχεται από τη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων χωρίς να περιέχει τα στοιχεία αυτά και δεν αποτελεί απάντηση σε προηγούμενο δικό σας μήνυμα, να το διαγράψετε μια και θα είναι πλαστό και πιθανώς να περιέχει κακόβουλο περιεχόμενο.

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ"




2 σχόλια:

George είπε...

Ξερετε καλα τι να κάνετε Ελληνες.
ΑΠΟΧΗ ΜΠΟΙΚΟΤΑΖ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΜΑ.

Οπου υπάρχει τραπεζική ανάμιξη λεμε ΟΧΙ.
Μεταδίδουμε σε οσους ερχόμαστε σε επαφή τι κάνουν οι τράπεζίτες για να μας σκλαβώσουν παρέα με τους πολιτικούς συνενόχους τους. Μας πανε σαν πρόβατα για σφάξιμο.

Δεν συνεργαζόμαστε με τους βιαστές μας.
Τους καταγγέλουμε τους μηνύουμε τους βάζουμε φυλακή.

Ιλαρίων είπε...

Χριστιανοι ορθόδοξοι, αγώνας μέχρι θανάτου, εναντίο του φακελώματος, για τη σωτηρία της ψυχής μας, με βοηθό και συμπαραστάτη Τον Σταυροφόρο ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ.

Δημοσίευση σχολίου