Σάββατο, 7 Ιουλίου 2012

0 ΓΕΡΜΑΝΟΙ, ΕΝΑΣ ΑΡΧΑΙΟΣ ΕΧΘΡΟΣ (ΙΣΧΥΣ ΔΙΑ ΤΗΣ ΓΝΩΣΕΩΣ)


Φίλος των Γερμανών, σημαίνει προδότης


ΓΡΑΦΕΙ Ο ΜΑΝΟΥΗΛ ΑΓΓΕΛΟΣ

Οι γερμανοί δεν ειναι ένας τωρινός εχθρός του Ελληνικού έθνους, αλλά ειναι ένας από τους πανάρχαιους εχθρούς των Ελλήνων.

Ο λαός αυτός ελέγχεται στο μεγαλύτερο μέρος του (από τα αρχαία χρόνια ακόμη), από τα σκοτεινά κέντρα της νέας τάξης πραγμάτων.

Για αυτό είναι ποτισμένοι με θανάσιμο μίσος εναντίων των Ελλήνων από τα αρχαία χρόνια.

Οι γερμανοί συμπράττουν εδώ και αιώνες στα σχέδια της νέας τάξης πραγμάτων για την δημιουργία του παγκόσμιου κράτους, προσπαθώντας να εξαλείψουν την Νο 1 απειλή για το εγχείρημα αυτό, την Ελλάδα.

Με την μεταφορά τις πρωτεύουσας του Ρωμαϊκού κράτους, από τον Μεγάλο Κωνσταντίνο στην Κωνσταντινούπολη, οι νεοταξίτες της εποχής εκείνης, γνώριζαν ότι ήταν θέμα χρόνου, να περάσει η διοίκηση της αυτοκρατορίας σε Ελληνικά χέρια.

Επίσης το κυρίαρχο στοιχείο πληθυσμιακά και όχι μόνο πνευματικά είναι ο Ελληνισμός στην περιοχή.

Τότε συμβαίνει ένα απίστευτο παγκόσμιο ρεκόρ ακατάρριπτο μέχρι σήμερα στην παγκόσμια ιστορία:
από τη βασιλεία του Κωνσταντίνου του Α’ στην Κωνσταντινούπολη, μέχρι την οριστική πτώση του κράτους στις 13 Απριλίου του 1204 μ.χ., σε όλους αυτούς τους αιώνες επιτιθόταν σε κάθε εποχή, ταυτόχρονα δεκάδες λαοί, από όλες τις πλευρές των συνόρων του Ελληνικού κράτους.

Με αποτέλεσμα να έχουμε πολύ συχνές αλλαγές συνόρων, σφαγές πάρα πολλών εκατομμυρίων Ελλήνων, εμπρησμούς, κλοπές, βιασμούς, σκλάβωμα Ελληνίδων ως σεξουαλικά σκεύη, σε ετήσια βάση (κάθε χρόνο) μέχρι την πτώση της αυτοκρατορίας από τους σκοταδιστές του πάπα, τον Απρίλιο του 1204 μΧ.

Όλοι αυτοί οι λαοί είχαν αυτό το κοινό γνώρισμα που έχουν και όλοι οι λαοί του σκοταδισμού: μίσος φοβερό για τους Έλληνες που μεταφραζόταν πάντοτε σε σφαγές, εμπρησμούς, κλοπές, βιασμούς, σκλάβωμα Ελλήνων, ειδικά Ελληνίδων, σοδομισμοί, ομοφυλοφιλία, ασέλγειες σε παιδιά κλπ, που αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι λατρείας μιας περίεργης και επικίνδυνης κουλτούρας..

Οι λαοί αυτοί, κύκλωναν επί πολλούς αιώνες, όλοι μαζί την Ελληνική & ρωμαϊκή αυτοκρατορία, με ένα και μοναδικό σκοπό, τον αφανισμό του Ελληνικού έθνους από τον χάρτη, για να έρθει το περιβόητο παγκόσμιο κράτος της Νέας τάξης (ναι, καλά διαβάσατε.. από τις ενδείξεις, αυτό το συμπέρασμα προκύπτει).

Οι Πέρσες, οι Άραβες, οι Τούρκοι, οι Βούλγαροι, οι Ρουμάνοι, οι Χαζάροι, οι Ογούζοι, οι Ουιγούροι, οι Πετσενέγοι, οι Ρώσοι, οι Άβαροι, οι Νορμανδοί, οι Λογγοβάρδοι, οι Φράγκοι, οι Ούγγροι, και φυσικά οι Γότθοι, οι Οστρογότθοι, οι Βησιγότθοι, μαζί με δεκάδες άλλους λαούς, πολιορκούσαν ταυτόχρονα επί αιώνες την Ελληνική & ρωμαϊκή αυτοκρατορία και σε κάθε στιγμή ζωής του Ελληνικού κράτους για να μην πάρουμε ανάσα.

Γι’ αυτούς τους λόγους, δεν επαρκούσε ποτέ ο Ελληνικός στρατός και δεν μπορούσε ποτέ να προλάβει όλες τις επιθέσεις των λαών του σκοταδισμού.

Μιλάμε για το απόλυτο παγκόσμιο ρεκόρ. Ήταν τέτοια η μανία τους, όταν ο χριστιανισμός ενώθηκε με τον Ελληνισμό, μέσα σε μια επίσημη κρατική οντότητα, (καθώς μιλάμε για το κορυφαίο κράτος του μεσαίωνα σε ολόκληρο τον κόσμο), που έκαναν ότι ήταν δυνατό για να επιτύχουν την διάλυση κάθε Ελληνικού στοιχείου.

Τον οριστικό αφανισμό του Ελληνικού λαού από τον χάρτη, δεν τον επέτυχαν τόσους και τόσους αιώνες, αλλά κινδυνεύουμε να τον επιτύχουν στην δική μας εποχή.

[Η αντίσταση στον αφανισμό μας, γίνεται με δυο τρόπους. Ο ένας, με τα όπλα, ο άλλος τρόπος, να αντέξουμε ως μια μικρή καθαρή μειονότητα επάνω στον πλανήτη, επιστρέφοντας στην ηθική που μας δίδαξαν ο Χριστός και οι αρχαίοι ιεροί πρόγονοι (απαγορεύονται οι σοδομισμοί, οι ομοφυλοφιλίες κ.λπ., που σαπίζουν τις ψυχές και τα μυαλά των ανθρώπων, τους κάνουν βίαιους, άδικους, άνανδρους, απάτριδες, δειλούς).

Με αυτό το τεράστιο υπερόπλο του εκφυλισμού, προκαλεί το κακό, χάος, καταστροφή, πείνα, αδικία, βία, άστεγους, αυτοκτονίες, πάσης φύσεως αδικία - καταστροφή εις βάρος των αδύναμων ανθρώπων.
Πάνω από όλα οι σεξουαλικές ανωμαλίες αποτελούν μέγιστη προσβολή στον δημιουργό Χριστό, στο σύμπαν και τις συμπαντικές λειτουργίες.]

Επιστρέφοντας στους θανάσιμους εχθρούς μας, τους Γερμανούς, θα πρέπει να τονιστεί ότι επί Θεοδοσίου Ά, πάλι είχαμε δυο μέτρα και δυο σταθμά, δηλαδή βαρύτατες φορολογίες εις βάρος των Ελλήνων υπηκόων, χωρίς καθόλου φορολογικές υποχρεώσεις οι Γερμανοί που παράλληλα είχαν πάρα πολλά προνόμια.

Ύστερα ο Θεοδόσιος δεν έδειξε καμία επιθετικότητα εναντίων αυτών των θανάσιμων εχθρών του Ελληνικού έθνους.

Αντίθετα έδειξε μεγάλο μένος εναντίων των Ελλήνων. Η τακτική του να συνεχίζει να προσλαμβάνει Γότθους στον Ρωμαϊκό (αυτοκρατορικό) στρατό, μόνο απαράδεκτη μπορεί να χαρακτηριστεί από κάθε άποψη. Καθώς οι Γότθοι, πληρωνόταν από το υστέρημα του Ελληνικού λαού (πλήρωναν βαρύτατα χαράτσια οι Έλληνες στο κράτος) για να τους προστατεύουν… οι Γότθοι.

Οι Γότθοι όμως όχι μόνο δεν προστάτευαν τους Έλληνες πολίτες που ήταν υποχρεωμένοι να το κάνουν, αλλά οι ίδιοι οι βίαζαν, έκαιγαν, έκλεβαν, έπαιρναν Ελληνίδες για σκλάβες...

Φυσικά έγιναν δήθεν Χριστιανοί, όχι ορθόδοξοι, αλλά αιρετικοί, με εντολή να σπάσουν τον ορθόδοξο χριστιανικό δόγμα.

[Επίσης ο Θεοδόσιος ειναι ένας από τους αυτοκράτορες που δεν του επιτέθηκαν ποτέ οι Πέρσες.
Αντιθέτως μόλις ανέβηκε ο Πρώτος Έλληνας αυτοκράτορας στον θρόνο, το 610 μ.χ. ο Ηράκλειος, οι πέρσες έπαθαν αμόκ γιατί δεν ήταν δικός τους. Είδαν ότι έχασαν τον έλεγχο και για πρώτη φορά επιτέθηκαν στην παγκόσμια ιστορία στην Ιερουσαλήμ.

Κατέστρεψαν τον Πανάγιο τάφο, πήραν τον τίμιο σταυρό, κατέκτησαν μεγάλο μέρος της Μικράς Ασίας, της Συρίας κλπ. Από τότε που ιδρύθηκε η Ρωμαϊκή αυτοκρατορία ουδέποτε οι Πέρσες είχαν κάνει τόσο μεγάλες επιθέσεις -εχθρικές ενέργειες εναντίον οποιουδήποτε ρωμαίου αυτοκράτορα.

Επίσης δεν θα ειναι υπερβολή να πούμε ότι ο Θεοδόσιος ήταν συνειδητά με το μέρος των σκοταδιστών της εποχής εκείνης, ενεργώντας εναντίον στον Ελληνισμό.]

Όπως είδατε λοιπόν οι γερμανοί μας κυνηγούν εδώ και αιώνες, να μας αφανίσουν από τον παγκόσμιο χάρτη , για λογαριασμό της νέας τάξης πραγμάτων.

Να περάσουμε να δούμε τώρα, ακόμη λίγα ιστορικά γεγονότα σχετικά με αυτούς τους πολύ "καλούς" φίλους των Ελλήνων.

Την εποχή που ανέβηκε στον θρόνο ο Μέγας Θεοδόσιος, έχει καταλυθεί ένα μεγάλο μέρος της αυτοκρατορίας από τους Γότθους (Γερμανούς).

Για να δείτε πόσο άσχημα ειναι τα πράγματα, τον προηγούμενο Ρωμαίο αυτοκράτορα που ήταν στον Ρωμαϊκό θρόνο πριν από τον Θεοδόσιο, τον λατινόφωνο Αυτοκράτορα Φλάβιο Ιούλιο Ουάλη, τον σκότωσαν οι Γότθοι στην ολέθρια μάχη της Ανδριανούπολης στις 9 Αυγούστου του 378 μ.χ..

Μαζί με τον Ουάλη, έπεσε το άνθος του Ρωμαϊκού στρατού(τα 2/3) μαζί με τους στρατηγούς Σεβαστιανό, Τραϊανό και 35 τριβούνους.

Ήταν πλέον ολοφάνερο τα τσιράκια των νεοταξιτών, οι Γότθοι δεν μπορούσαν να αποκρουσθούν με τα όπλα εκείνη την εποχή. Εν μέρει γιατί δεν μπορούσαν ολοκληρωτικά να τους απωθήσουν, σε συνδυασμό με την επιθυμία κάποιων προδοτών ψευτοελλήνων και ψευτορωμαίων που ήθελαν τους Γότθους στην περιοχή του Δούναβη αλλά και της Μακεδονίας ώστε να εξαφανίσουν σταδιακά από τον χάρτη το Ελληνικό έθνος, για να ανοίξει επιτέλους για αυτούς ο δρόμος για το παγκόσμιο κράτος – κυριαρχία τους.

Με την άνοδο λοιπόν στον θρόνο του μεγάλου Θεοδοσίου ξεκινά μια πολύ μεγάλη κι επικίνδυνη κρίση για το ρωμαϊκό κράτος που θα διαρκέσει περισσότερο από ένα αιώνα.

Ο πατριώτης αρχιστράτηγος του ρωμαϊκού στρατού Ιούλιος (magister militum per orientem) διέταξε να σφαγιαστούν όλοι οι Γότθοι μισθοφόροι του ρωμαϊκού αυτοκρατορικού στρατού, αντιλαμβανόμενος την καταιγίδα-τυφώνα που έπεσε επάνω στους ρωμαίους.

Αντίθετα ο Θεοδόσιος διέγνωσε ότι μόνο μια λύση έχει απομείνει στους ρωμαίους, η ειρηνική συμβίωση με τους εχθρούς (Γότθους).

Τους επέτρεψε να εγκατασταθούν, στην Ουγγαρία τους Οστρογότθους και στην Βουλγαρία τους Βησιγότθους.

Οι Γότθοι απολάμβαναν πλήρη αυτονομία ενώ δεν τους φορολογούσαν καθόλου σε αντίθεση με τους Έλληνες πολίτες που τους έβαζαν δυσβάστακτα φορολογικά χαράτσια.

Επίσης οι γότθοι θεωρούνταν πλέον ρωμαίοι πολίτες με δικαίωμα να συνάπτουν γάμους με Ελληνίδες.

Αλλά επειδή δεν είχαν στην κουλτούρα τους τη διαδικασία του γάμου, σε κάθε τους επιδρομή τους, από τη Μακεδονία μέχρι την Πελοπόννησο, (καθώς δεν σταμάτησαν ποτέ να καταστρέφουν την Ελλάδα παρά τα εκατομμύρια χρυσού, τα ανώτατα ρωμαϊκά στρατιωτικά αξιώματα, της φοροαπαλλαγές κλπ) απήγαγαν Ελληνίδες για σκλάβες. Έκαιγαν ,έκλεβαν, έσφαζαν κατέστρεφαν τα πάντα σε κάθε τους επιδρομή.

Μετά τον θάνατο του Θεοδόσιου και όλα τα επόμενα χρόνια την πραγματική εξουσία στο ρωμαϊκό κράτος ασκούν οι Γότθοι στρατηγοί οι οποίοι ανεβοκατεβάζουν αυτοκράτορες ως μαριονέτες ανάλογα με τα συμφέροντα τους.

Φυσικά συνεχίζουν οι Γότθοι αντί να προστατεύουν τον Ελληνικό λαό από τον οποίο έπαιρναν χρήματα ,να επιτίθενται συνέχεια στους Έλληνες και να κάνουν επιδρομές και λεηλασίες.

Όλους αυτούς τους Γότθους (Γερμανούς), τους πλήρωνε ο Ελληνικός λαός από το υστέρημα (καταβάλλοντας αβάσταχτα φορολογικά χαράτσια στο κράτος), για τον προστατεύουν από τους εξωτερικούς εχθρούς του κράτους, για να φυλάνε υποτίθεται τα σύνορα.

Ένα ακόμη χαρακτηριστικό παράδειγμα ειναι η Γοτθική αυτοκρατορική στρατιωτική φρουρά η οποία έδρευε στην Θεσσαλονίκη.

Οι Έλληνες μισούσαν θανάσιμα τους Γότθους εξαιτίας των τακτικότατων επιδρομών που σας ανέφερα.

Ο αρχηγός της φρουράς των Γότθων στην Θεσσαλονίκη, ο Βοθέριχος, φυλάκισε άδικα έναν Έλληνα με πρόσχημα ότι διέπραξε έγκλημα.

Οι Έλληνες απαίτησαν την απελευθέρωση του Έλληνα ηνίοχου του ιπποδρόμου Θεσσαλονίκης από τους Γότθους καθώς τον φυλάκισαν άδικα.

Οι Γότθοι αρνήθηκαν να ελευθερώσουν τον Έλληνα και οι Έλληνες δίκαια εξοργισμένοι μετά της αμέτρητες επιδρομές των Γότθων εναντίων τους και τις αδικίες, πήραν τα όπλα αρχίζοντας να σκοτώνουν Γότθους στρατιώτες, μεταξύ άλλων και τον Γότθο στρατηγό του ρωμαϊκού στρατού Βοθέριχος.

Ο λατινόφωνος αλλοδαπός αυτοκράτορας Θεοδόσιος δεν πήρε το μέρος των Ελλήνων αλλά υποστήριξε τους Γότθους που είχαν πάντοτε άδικο.

Ούτε καν μπήκε στον κόπο να εξετάσει τα γεγονότα ο αυτοκράτορας, για αυτό ο Θεοδόσιος έδωσε εντολή να εκτελεστούν άπαντες.

Με αφορμή την εύνοια του Θεοδοσίου, οι άνανδροι Γότθοι κάλεσαν με δόλο τον λαό της Θεσσαλονίκης να παρακολουθήσει δήθεν θεάματα στον ιππόδρομο Θεσσαλονίκης, έβγαλαν ξαφνικά τα σπαθιά αρχίζοντας να σκοτώνουν το ανυπεράσπιστο πλήθος των Ελλήνων πολιτών.

Δέκα χιλιάδες αθώους Έλληνες σκότωσαν μόνο εκείνη την ημέρα οι Γότθοι (Γερμανοί), ενώ τόσους αιώνες επάνω στο κεφάλι του άμοιρου Ελληνικού λαού είχαν σκοτώσει, σκλαβώσει, κλπ, εκατομμύρια αθώους Έλληνες.

Το γλέντι των Γγότθων όχι μόνο δεν σταμάτησε με τον θάνατο του Θεοδοσίου αλλά πήρε ανεξέλεγκτες διαστάσεις.

Η Έλληνες στρατιωτικοί της Κωνσταντινουπόλεως αντιδρούν για πολλοστή φορά στις 12 Ιουλίου 400 μ.χ. σκοτώνοντας μερικές χιλιάδες Γότθων.

Το κίνημα αυτό ειναι ειναι γνωστό ως αντι-γερμανικό κίνημα ενάντια στους Γότθους του Γαίνα, το οποίο κίνημα προκάλεσε την πτώση του Γαίνα, σώζοντας την αυτοκρατορία την τελευταία στιγμή από την άνοδο στον θρόνο της Κωνσταντινουπόλεως μιας γερμανικής δυναστείας.

Οι Έλληνες Χριστιανοί αξιωματικοί μαζί με τον λαό, ευχαρίστησαν τον Χριστό που έστεψε τα όπλα τους, με θεια λειτουργία στην Αγία Σοφία.

Οι Έλληνες είχαν βγει Νικητές στον πόλεμο με τους Γερμανούς! Η παντοδυναμία τους να ανεβοκατεβάζουν αυτοκράτορες στον αυτοκρατορικό θρόνο της Κωνσταντινουπόλεως τελείωσε!

Η εξουσία πηγαίνει σταδιακά σε Ελληνικά χέρια με επιστέγασμα το 610 μ.χ. όταν ανέβηκε ο πρώτος Έλληνας αυτοκράτορας στον θρόνο ο Ηράκλειος.

Έκτοτε μέχρι την δεκάτη τρίτη Απριλίου του 1204 μΧ. στον αυτοκρατορικό θρόνο καθόταν μόνο Έλληνες.

Η αρχή του τέλους είχε γίνει. Οι Γερμανοί δεν θα κατορθώσουν να καταλάβουν ολοκληρωτικά την αυτοκρατορία για λογαριασμό τους.

Το τι όμως συνέχισαν να κάνουν οι Γερμανοί, τον Β’ παγκόσμιο πόλεμο, εναντίων των Ελλήνων πιστεύω ότι πάνω κάτω τα ξέρετε.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου