Κυριακή, 8 Ιουλίου 2012

0 Αυτόματοι πωλητές με τσιπάκι και στην Ελλάδα (Θεσ/νίκη)


Πολλοί είναι αυτοί που πιστεύουν ακόμη πως το τσιπάκι αλλά και η κάρτα του πωλήτη με το bar code τσιπάκι είναι απλά σενάρια φαντασίας.

Τι έχουν να μας πουν όμως για τους αυτόματους πωλητές βενζίνης που έχουν κατακλύσει τα βενζινάδικα της χώρας; 
Εμείς σαν ΕΟΕ πήγαμε σε ένα μεγάλο κεντρικό βενζινάδικο της Θεσσαλονίκης είδαμε από κοντά αυτούς τους πωλητές και τους τραβήξαμε φωτογραφίες για εσάς.


Όπως βλέπετε οι αυτόματοι πωλητές βενζίνης εκτός του ότι σου φακελώνουν το αυτοκίνητο γιατί πρέπει να γράψεις την πινακίδα του για να βάλει βενζίνη, έχουν και 3 υποδοχές πληρωμής.


Όπως βλέπουμε και στις φώτο η 1η υποδοχή είναι για πιστωτική κάρτα, η 2η υποδοχή για μετρητά, ενώ η 3η είναι ΓΙΑ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΜΕ BAR CODE ή GIA ΤΣΙΠΑΚΙ ΣΕ ΧΕΡΙ !!!!


Το μεταλικό στρόγγυλο που βλέπετε στις φώτο είναι το σύστημα που διαβάζει το τσιπάκι ή to bar code με ένα απλό πέρασμα.


Τέλος οι πωλητές που έχουν εκπαιδευτεί στα συστήματα αυτά μας είπαν πως η εταιρεία τους ενημέρωσε πως ο τρόπος πληρωμής με τσιπάκι θα ισχύει αρκετά σύντομα και στην χώρα μας….


ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟ:

Σχόλιο Ελλήνων Youtubers: Όσο πιο πολλοί αυτόματοι πωλητές ηλεκτρονικά μηχανήματα μέσω τσιπ R.F.I.D., τόσο πολύ θα μεγαλώνει η ανεργία των υπαλλήλων που δουλεύουν στα ταμεία των Σουπερ Μάρκετ - Διόδια - Μέτρο, κ.λ.π., διότι τους συμφέρει τους εργοδότες οι αυτόματοι πωλητές για να γλιτώσουν την μισθοδοσία των Υπαλληλών!


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου