Σάββατο, 28 Ιουλίου 2012

0 Νέα ανθρωπιστική πρόκληση των Ισραηλινών κατά του Παλαιστινιακού λαού.


Ο Ισραηλινός στρατός προέβη τη Τρίτη σε μία νέα πράξη απόλυτης παραβίασης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων των Παλαιστινίων: 

έκανε επιδρομή στη περιοχή Al Qanoub στο Sa’ir, στην Ανατολική Hebron και εξέδωσε διαταγή κατεδάφισης για δύο δεξαμενές που χρησιμοποιούνται για την άρδευση γης προς όφελος είκοσι ατόμων, εκ των οποίων περισσότερα από τα μισά είναι παιδιά.


Μια δεξαμενή ανήκει στους Παλαιστίνιους Basem και Omar al-Shalaldais και χρησιμοποιείται για την άρδευση καλλιεργήσιμων εκτάσεων άνω των 10 στρεμμάτων που περιέχουν 210 καλλιεργήσιμα φυτά.

Η έτερη δεξαμενή ανήκει στην οικογένεια των Al-Shaher Shalalda που χρησιμοποιείται για την άρδευση καλλιεργήσιμης έκτασης πέντε στρεμμάτων νερό που οι εκτάσεις του καλύπτονται με 185 δενδρύλλια οπωροφόρων δένδρων.

Οι δύο δεξαμενές χτίστηκαν με τη βοήθεια του Προγράμματος Βελτίωσης της Διαβίωσης στα Κατεχόμενα Παλαιστινιακά Εδάφη που χρηματοδοτείται από το Ολλανδικό Γραφείο Αντιπροσώπευσης.

O ανθρωπισμός δεν πρέπει να διαθέτει κρίση άλλων μέτρων και άλλων σταθμών: 

που είναι η Human Rights Watch του Σόρος και τι έχει να δηλώσει για τις αφόρητες παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στη Παλαιστίνη; 

Είναι ξεκάθαρο ότι διαπλεκόμενος ανθρωπισμός με τα εβραϊκά λόμπι αποτελεί απλώς υποκρισία και αντίφαση.

Η θλιβερή πραγματικότητα είναι ότι οι Παλαιστίνιοι λαμβάνουν πολύ σπάνια την άδεια να χτίσουν τη δική τους γη στα κατεχόμενα εδάφη, ενώ αντιθέτως οι παράνομοι Ισραηλινοί οικισμοί έχουν το ελεύθερο να επεκτείνονται δίχως περιορισμό.

Πηγή: pentapostagma.gr

 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου