Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012

1 Αρχίζει σε λίγο το ηλεκτρονικό "μαρκάρισμα" των πολιτών- ζώων. Ανακοίνωσαν την αντικατάσταση του βιβλιαρίου υγείας με μία "έξυπνη" τσιπαρισμένη κάρτα


Κανένα κόμμα ευαίσθητο με τα ανθρώπινα δικαιώματα ή αυτοπροσδιοριζόμενο ως πατριωτικό δεν αναδεικνύει το θέμα.
Όλοι μούγγα......
Λίγα εικοσιτετράωρα πρίν την ψήφιση των πιό λαοκτόνων μέτρων που έχουν περάσει ποτέ απο την ελληνική βουλή.

Την ίδια στιγμή που χιλιάδες συμπολίτες μας κινδυνεύουν να πεθάνουν επειδή η στοργική τους κατοχική κυβέρνηση (αυτή δηλαδή που τους πετσόκοψε τις συντάξεις και τους μισθούς και τους επέβαλλε εκατοντάδες νέους φόρους και χαράτσια)τους αναγκάζει να πληρώσουν ακόμα παραπάνω για συμμετοχή σε φάρμακα και νοσηλεία.


Την ίδια στιγμή που για χάρη μιας ισραηλινο- γερμανικής φαρμακευτικής εταιρείας παραγωγής φθηνών και αμφιβόλου ποιότητας γεννοσήμων, υποχρεώνουν τους γιατρούς να συνταγογραφούν αναφερόμενοι μόνο στην δραστική ουσία του φαρμάκου και τα ασφαλιστικά ταμεία να συμμετέχουν μόνο στα φθηνότερα εξ αυτών γεννόσημα.

Ο Δ/νων Σύμβουλος της Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Κοινωνικής Ασφάλισης κ. Βλάσης Σφυρόερας και ο Πρόεδρος του ΟΠΑΔ κ. Μιχάλης Κούτρας , είχαν το θράσος να δώσουν συνέντευξη τύπου στην οποία ούτε λίγο ούτε πολύ μας ανακοινώνουν ότι όπου νάναι θα καταργήσουν τα βιβλιάρια υγείας τα οποία θα αντικατασταθούν με τις τσιπαρισμένες και κατ΄αυτούς "έξυπνες" κάρτες υγείας. 

Ας δούμε όμως πρώτα την "φαρμακερή" είδηση :

Έρχεται η Smart Card υγείας στα ασφαλιστικά ταμεία
Από το βιβλιάριο ασθενείας στην εποχή της ηλεκτρονικής Smart Card στοχεύουν να περάσουν οι ασφαλισμένοι της Κοινωνικής Ασφάλισης, σύμφωνα με τα όσα ανέφεραν την Πέμπτη (1/11/2012) ο Δ/νων Σύμβουλος της Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Κοινωνικής Ασφάλισης κ. Βλάσης Σφυρόερας και ο Πρόεδρος του ΟΠΑΔ κ. Μιχάλης Κούτρας.


Σε κοινή συνέντευξη Τύπου αναφέρθηκαν για την πορεία υλοποίησης της ηλεκτρονικής συνταγογράφησης και την εφαρμογή της έξυπνης κάρτας ασφαλισμένου (Smart Card).

Ο κ. Σφυρόερας έκανε έναν σύντομο απολογισμό του έργου της ηλεκτρονικής συνταγογράφησης, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως η ηλεκτρονική συνταγογράφηση αποτελεί ένα από τα λίγα έργα της τελευταίας διετίας το οποίο προχώρησε με ταχείς ρυθμούς και σχεδόν χωρίς καθόλου χρηματοδότηση.

Τόνισε πως σε κανένα άλλο σύστημα ηλεκτρονικής συνταγογράφησης παγκοσμίως δεν έχει σημειωθεί διείσδυση σε ποσοστό 92% του συνόλου των συνταγών που εκτελούνται ηλεκτρονικά σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα.Επίσης έκανε μία σύντομη αναφορά στην επέκταση της ηλεκτρονικής συνταγογράφησης με τη σύνδεση με την έξυπνη κάρτα ασφαλισμένου (Smart Card) που θα αποτελέσει το επόμενο βήμα σε συνδυασμό με τον ιατρικό φάκελο για την ολοκλήρωση της ηλεκτρονικής συνταγογράφησης.

Ο Πρόεδρος του ΟΠΑΔ κος Κούτρας ο οποίος δήλωσε ότι «το πρόγραμμα φιλοδοξεί να οδηγήσει τον ΟΠΑΔ από την εποχή του βιβλιαρίου στην εποχή της ‘έξυπνης κάρτας’, με σημαντικά οφέλη για όλους τους εμπλεκόμενους και κυρίως, με τον ασφαλισμένο στο επίκεντρο αυτού του εκσυγχρονισμού».

Το επόμενο βήμα στη χρήση των καρτών ασφάλισης μπορεί να είναι η κάρτα αυτή
να προδιαγραφεί και ως Ευρωπαϊκή Κάρτα Ασφάλισης Ασθένειας (ΕΚΑΑ), κάτι που θα αυξήσει την προστιθέμενη αξία της, θα απαλείψει το λειτουργικό κόστος της ξεχωριστής έκδοσης αυτής και θα καταργήσει την ανάγκη προσέλευσης του κοινού στον ΟΠΑΔ.

πηγή.

Σχόλιο Ελλήνων Youtubers: 
Μην ξεχνάτε:
Πως μας καλύπτει το Άρθρο 9Α, οπουδήποτε Ηλεκτρονική Κάρτα ή Ταυτότητα, όσα αφορά για τα Δικαιώματα μας, και την Ελευθερία του Ανθρώπου.

'Αρθρο 9Α του Ελληνικού Συντάγματος:
«Καθένας έχει δικαίωμα προστασίας από τη συλλογή, επεξεργασία και χρήση, ιδίως με ηλεκτρονικά μέσα, των προσωπικών του δεδομένων, όπως νόμος ορίζει. Η προστασία των προσωπικών δεδομένων διασφαλίζεται από ανεξάρτητη αρχή, που συγκροτείται και λειτουργεί, όπως νόμος ορίζει»



1 σχόλια:

tasos2222 είπε...

ΔΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΕΔΩ, ΤΟ ΤΡΟΠΟ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΜΕΙς ΟΙ ΕΛΛΗΝΕς , ΔΙΑΧΩΡΙΖΟΜΑΣΤΕ << ΜΕ ΕΠΙΣΗΜΟ ΕΓΡΑΦΟ>ΑΠΟ ΤΟΥς ΑΝΘΕΛΛΗΝΕς ψευδοχριστιανους ψευδοαρχαιολατρες δειλους πρακτορες ΚΑΙ ΤΟΥς ΕΓΧΩΡΙΟΥς ΠΡΟΔΟΤΕς οι οποιοι θα φακελωθουν ηλεκτρονικα (και διαπαντός αιωνίως δηλαδη) ,ως προδοτες. διοτι δεν κατειγγειλαν επισημα στην υποδουλωση της πατριδος των και την σφαγη των συμπολιτων των(αυτοκτονιες)
Το επικυρωμένο αντίγραφο τής δήλωσης τούτης , είναι η νέα ταυτότητα Ελλήνων . >
Η ταυτότητα τούτη, εκτός των άλλων , καθορίζει οριστικά και δια παντός , τη διαφορά του Ελληνα πολίτη απο τον πολίτη του κόσμου..< σημ. εκείνοι οι πουλημένοι οι οποίοι έχουν κλέψει μαζί με τους πολιτικούς λεφτά απο τον ελληνικό λαό, δεν πρόκειται να πάνε να καταθέσουν τούτη τη δήλωση συνεπώς δεν πρόκειται να πάρουν ποτέ την ταυτότητα του Ελληνα . (φοβουντε να το καταθέσουν διότι είναι εκτεθειμένοι ΚΛΕΦΤΕς και προδότες. Ετσι, εμείς οι Ελληνες διαχωριζόμαστε απο τούς Ανθέλληνες αυτούς , με επίσημο έγγραφο.
. Ηδη, πάνω απο 3000 πολιτες ειμαστε κάτοχοι τής νέας μας ετούτης ταυτοτητος . επάνω στην οποία νααγράφεται και το θρήσκευμα... Η ΤΑΥΤΌΤΗΤΑ ,ΕΚΤΟς ΤΩΝ ΆΛΛΩΝ ΥΠΟΔΗΛΩΝΕΙ ΚΑΙ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΊ ΞΕΚΆΘΑΡΑ ΟΤΙ.
1) ΤΑ ΚΛΕΜΜΈΝΑ, ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΩ ΠΙΣΩ ΌΠΩς ΚΑΙ ΝΑΧΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. 2) ΤΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΤΗς ΜΑΖΙΚΗς ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗς ΤΟΥ ΟΡΚΟΥ (και η αξιοπρέπεια της ανεξαρτητης Ελληνικής δικαιοσυνης ,ΘΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΟΥΝ ΕΙΤΕ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕς ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΕΙΤΕ ΟΧΙ . ΚΑΤΑΔΙΚΆΖΩ ΟΣΟΥς ΣΤΙς 24\11\2011 ΕΠΑΤΗΣΑΝ ΕΝΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΟΛΕς ΤΙς ΔΕΣΜΈΥΣΕΙς ΤΩΝ ΑΠΈΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΠΟΥ ΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΝΑ ΦΥΛΑΝΕ ΠΙΣΤΗ ΠΡΟς ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ. . ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΩ ΟΛΑ ΤΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ Ως ΑΝΘΕΛΛΗΝΕς ΠΛΕΟΝ , ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΣΙΩΠΟΥΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΥΠΟΘΑΛΨΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΤΗς ΕΣΧΑΤΗς ΠΡΟΔΟΣΙΑς ΚΑΤΑ ΤΗς ΠΑΤΡΙΔΟς ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΙς 24\11\2011 .
ΕΠΙΣΗς ,ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΏ ΣΤΙΣ ΗΓΕΣΙΕΣ ΤΩΝ ΑΝΑΞΑΡΤΗΤΩΝ, ΤΗς ΧΑ & ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ,ΠΩς ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ επίσημοι υπηρέτες της αριστεράς Οτι αποφεύγουν συστηματικά και οργανωμένα όπως και οι προδότες της αριστεράς αποφεύγουν ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΊΛΟΥΝ ΤΟ ΑΝΩ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΤΗς ΠΡΟΣΟΔΙΑς ΕΚΕΙΝΟ ΔΗΛΑΔΗ ΤΗς ΚΑΤΑΠΆΤΗΣΗς. Επίσης αποφεύγουν την πρώτη υπογραφή που απαιτείται προς τη συμπλήρωση των 30 ώστε να αναλάβει η δικαιοσύνη τη δίωξη κατα ΟΛΩΝ όσων στις 24\11\2011 πάτησαν ενσυνείδητα τόν Ορκο, τελούν υπο τις διαταγές του εχθρού και εισβολέα και που επίσης έχουν κλέψει τα χρήματα του ελληνικού λαού ο οποίος τωρα, αυτοκτονεί απο χρέη . .Ετούτη εδω την καταγγελεια -δήλωση ,(ή κάποια άλλη ανάλογη αυτής)την καταθέτουμε απο σήμερα ΚΑΙ προγενέστερη ημερομηνία κατάθεσης της δηλώσεως τούτης , για κείνον που την καταθέτει , παίζει ρόλο καθοριστικό.
Στην αστυνομία την καταθέτουμε , ειτε ομαδικά , είτε μεμονωμένα δεν χρειάζεται παράβολο . Ζητάμε απο τον αξιωματικό που θα την παραλάβει να μας δωσει και δυο επικυρωμένα αντίγραφα με τον αρ. πρωτοκόλλου να αναγράφεται επάνω σέ αυτά >
< το επικυρωμένο αντίγραφο είναι η νέα ταυτότητα Ελλήνων . >
Η ταυτότητα τούτη, εκτός των άλλων , καθορίζει οριστικά και δια παντός , τη διαφορά του Ελληνα πολίτη απο τον πολίτη του κόσμου.
>.....................................
.https://www.facebook.com/notes/tasos-mastrogiannis/%CE%B4%CE%B7%CE%BB%CF%89%CF%83%CE%B7-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%B3%CE%B3%CE%B5%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1-%CE%BF%CE%BB%CF%89%CE%BD-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%B5%CE%B3%CF%87%CF%89%CF%81%CE%B9%CF%89%CE%BD-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B4%CE%BF%CF%84%CF%89%CE%BD-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CF%85%CF%80%CE%BF-%CF%84%CE%B9%CF%82-%CE%B5%CE%BD%CF%84%CE%BF%CE%BB%CE%B5%CF%83-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B5%CF%87%CE%B8%CF%81%CE%BF/422877021088985.

Δημοσίευση σχολίου