Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

0 Σήμερα αποφάσισα να γράψω…

Σήμερα αποφάσισα να γράψω…
…εγώ που έχω να γράψω από όταν ήμουν παιδί. Πρέπει να βρω μια λύση στο σταυρόλεξο της ζωής, που μας την έκαναν κόλαση οι πρόστυχοι – πολιτικοί – τραπεζίτες - παραοικονομικά κυκλώματα. Άνθρωποι; Τερατόμορφα ζώα, οπαδοί του Εωσφόρου, λαμόγια και ανδρείκελα του βρώμικου κεφαλαίου.
Υπάρχει το κεφάλαιο που δημιουργήθηκε με εργασία, με οικονομία, με λίγη ή πολλή εκμετάλλευση των εργατών και των αγράμματων χωρικών. Αυτό το κεφάλαιο το αντέχαμε, λέγαμε «δεν πειράζει, μπορεί και εμείς να δουλέψουμε, να ζήσουμε και ίσως μια μέρα να πλουτίσουμε . ‘’Αυταπάτη του Αμερικανικού ονείρου’’. Τέλος πάντων αντέχαμε, δουλεύαμε , κάναμε παιδιά και ελπίζαμε.

Τώρα βλέπουμε άλλα πράγματα. Ένα κεφάλαιο του αντίχριστου. Ένα παγκοσμιοποιημένο συνονθύλευμα τραπεζιτών που πλουτίζουν χωρίς δουλειά με ένα πάτημα στο κουμπί του ηλεκτρονικού υπολογιστή. Οι ενημερωμένοι από τους τρεις αφέντες τους – γονείς της απάτης και της παγκοσμιοποίησης.
Οι μεγάλοι πολιτικοί άντρες, οι εθνοσωτήρες: προσκυνημένοι, πρόστυχοι, δειλοί, ψεύτες, εαυτούληδες, κλέφτες, πατριδοκάπηλοι, λαμόγια, γιουσουφάκια του βρώμικου κεφαλαίου. Λιποτάκτες, προδότες του λαού και του έθνους . Καταπατούν το σύνταγμα και μιλάνε για σωτηρία, για τα ευρώ και την Ευρώπη. Για την Ευρώπη – την κόρη της Ελλάδας – που έγινε πουτάνα και την αποκλήρωσε. Και φέρανε με ψευτιές, κλεψιές, απάτες και προσκυνήματα στους αφέντες τους την πατρίδα, σκλάβα στους Γερμανούς, Αμερικάνους και λοιπούς απατεώνες.
Η Ελλάδα σκλάβα .
Η Μάνα που γέννησε την δημοκρατία, την φιλοσοφία, τον πολιτισμό, το πνεύμα, το θέατρο, την έννοια: ‘’Ο άνθρωπος είναι ένα λογικό ον’’. Την Ελλάδα, την πιο πλούσια χώρα της γης. Πλούσια ψυχικά, πονεμένη μάνα που την γδύσανε στα γεράματα, την κλέψανε, την χρέωσαν ψεύτικα, άδικα με απάτες και δάνεια που ποτέ η Ελλάδα δεν πήρε. Η Ελλάδα δεν πήρε ποτέ δάνειο γιατί οι πλούσιοι δεν δανείζονται. Η Ελλάδα πάντα τίμια δάνεισε όλο τον κόσμο, όλα τα ξένα τέρατα, αλλά τα τέρατα γίνανε Λερναίες Ύδρες και βγάζουνε κεφάλια που αρπάζουν από παντού.

Captain JIM

Πηγή 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου