Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012

5 Βίντεο: Επιλοχίας οδηγείτε σε στρατοδικείο επειδή αρνήθηκε να γυρίσει το κεφάλι στους προδότες (όπως τους ονομάζει)

Πρόκειται για τον επιλοχία τους στρατού Ε.Φώτιου όπου αρνήθηκε στον αντισυνταγματάρχη του να στρέψει το κεφάλι του στα δεξιά όταν πέρασε μπροστά από τους επίσημους.
Κατηγορίες:...





  • Εξύβριση ανωτέρου
  • Συκοφαντική δυσφήμιση
  • Aπειθαρχία.
anti-ntp.net: Ο Στρατός είναι τελείως διαφορετικό πράγμα και πρέπει να είναι πολύ προσεκτικός ο στρατιωτικός. Από την άλλη ίσως να είναι πολύ κοντά η ώρα που ο στρατός θα κληθεί να επιλέξει με ποιον είναι. Με τους δοσίλογους ή με τον Λαό.





Πηγή

5 σχόλια:

tasos2222 είπε...

ΠΕΙΤΕΤΟΥ ΕΠΙΛΟΧΙΑ, ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΤΟΥς ΠΡΟΔΟΤΕς ΓΙΑ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΟΡΚΟΥ ΌΠΩς ΠΗΓΑΜΕ ΕΜΕΙς ΟΙ 3000 ΜΕΧΡΙ Στιγμής ΕΛΛΗΝΕς .ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΉΣΕΙ ΕΠΙΣΗΜΩς ΜΕ ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 120 ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΚΕΛΕΙΤΑΙ ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΕΧΘΡΟ .
ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΠΑΡΑΒΟΛΟ (και ας καρατησει 3 επικυρωμενα αντιγραφα δειτε εδω τη δηλωση ..
https://www.facebook.com/notes/tasos-mastrogiannis/%CE%B4%CE%B7%CE%BB%CF%89%CF%83%CE%B7-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%B3%CE%B3%CE%B5%CE%BB%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CF%83-%CE%B5%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%B9%CE%B1%CF%83-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BF%CE%BB%CF%89%CE%BD-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%B5%CE%B3%CF%87%CF%89%CF%81%CE%B9%CF%89%CE%BD-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B4%CE%BF%CF%84%CF%89%CE%BD-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CF%83%CF%86%CE%B1%CE%B6%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CF%84%CE%BF%CF%85/422877021088985

tasos2222 είπε...

deite εδω μερος της καταγγελιας μας η οποια μαλιστα εχει γινει δεκτη και εχει σχηματιστει σχετικη δικογραφια
. Όλα ταΓενικά Επιτελεία Ενόπλων Δυνάμεων, προκειμένου να ενημερωθούν επίσημα όλοι οι ανώτεροι Αξιωματικοί ότι ενσυνείδητα έχουν καταπατήσει τον Όρκο τους, τουλάχιστον από την24–11–2011και ότι θα θεωρηθούν εχθροί εάν δεν σταματήσουν άμεσα να υπακούουν στις εντολές τωνΠολιτικών προϊσταμένων τους, οι οποίοι από την 24–11–2011 κατηγορούνται επίσημα από την Ελληνική Δικαιοσύνη για Εσχάτη Προδοσία.. 2.Κάθε Αρχή αρμόδια για την προστασίας των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, και του πολίτη, εθνική και διεθνές αρχή, επίσης και των αρμοδίων εκλογοδικείων αναλόγως, καθώς και προς την Ιερά Αρχιεπισκοπή ...................... >

tasos2222 είπε...

Καταγγέλλω καί καταδικάζω τους Ανώτερους Αξιωματικούς Ενόπλων Δυνάμεων: 1.Για καταπάτηση του Όρκου που έχουν δώσει ενώπιον Θεού και ανθρώπων«να φυλλάτουν πίστη στην Πατρίδα, να προστατεύουν το Λαό, να υπακούουν στο Σύνταγμα και τους νόμους του Κράτους» , να μην υπακούουν σε εντολές ατόμων που γνωρίζουν ότι έχειανακοινωθεί ότι είναι Ύποπτοι για Εσχάτη Προδοσία, όπως Δημοσίως και επισήμως ανακοινώθηκε από την Ελληνική Δικαιοσύνη αλλά και από την έδρα της Ελληνικής Βουλής καιτο γνωρίζουν τουλάχιστον από την 24-11-2011 ότι αυτές οι εντολές πλέον πηγάζουν από τονεχθρό του Λαού και δίνονται σε Αξιωματικούς από επίσημα κατηγορούμενους ως ύποπτους εσχάτης προδοσίας. 2.Για ληστρική κλοπή του ίδρωτα-πλούτου του δικού μου, όπως και όλων των φορολογούμενωνσυμπολιτών μου ο οποίος από τις 24 – 11 – 2011, εξακολουθεί να τους συντηρεί στηνεπιβίωση των, μέσω των μηνιαίων απολαβών των έως και σήμερα, αφού εγώ και οισυμπολίτες μου, θεωρούμε επικίνδυνους για την ασφάλεια και την ακεραιότητα των συνόρων της Πατρίδος μας όπως και την φύλαξη αυτής και των συνόρων της.Συνεπώς και για την δική μας ασφάλεια όλων ημών που ζούμε εντός των ορίων της Ελληνικής Επικράτειας και δεν αναγνωρίζω καμία – μα καμία – χρηματική οφειλή προς το κράτος που να την διαχειρίζεται αυτή η μη νόμιμη κυβέρνηση. Έτσι, σταματώ να πληρώνω οποιοδήποτε φόρο, είτε έμμεσο είτε άμεσο. Δεν αναγνωρίζω καμία οικονομική υποχρέωση προς δημόσια ή ιδιωτική υπηρεσία που νατελεί υπό τις οδηγίες της ανωτέρω Προδοτικής Κυβερνήσεως. Δεν αναγνωρίζω καμία απόφαση εκτελεστικής αρχής που να τελεί υπό τις οδηγίες της – ειδικά όσον αφορά σε κατασχετές διαθέσεις,παραπάνω δράσεις μου θα γίνουν αποκλειστικά και μόνο από το καθήκον που μου επιβάλλει το Άρθρο120 του Συντάγματος. Οποιαδήποτε αξιολόγηση ή εκδίκαση αυτών των δράσεων υπό άλλο πρίσμα θαείναι παράνομη και καθεστωτική. Εγώ – και οι συμπολίτες μου – περιμένουμε την δικαίωση τωνπροαναφερθέντων πράξεων μας και την αναγνώριση τους ως απόλυτα νόμιμες από μια κυβέρνηση πουθα εκλέξει ο Ελληνικός Λαός μέσα από νόμιμες και διαφανείς διαδικασίες.Από αυτήν περιμένουμε, επίσης, την αναγνώριση πως καμία ευθύνη δεν έχουμε για τις επιπτώσεις αυτώντων πράξεων, όπως και την διαγραφή οποιασδήποτε ποινής μας επιβληθεί από την τωρινή κυβέρνηση,γνωρίζοντας άλλωστε ότι οι εντολές προς αυτήν έρχονται πλέον από τον εχθρό (τιμή μου θα είναι ηκάθε ποινή από την παρούσα μη νόμιμη κυβέρνηση και εξαιτίας αυτών ή από όποια άλλη κυβέρνηση προδοτικού χαρακτήρα τυχόν θα προκύψει από ετούτες τις παράνομες και άκυρες για μένα και τους συμπολίτες μου εκλογές.

tasos2222 είπε...

ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΠΡΑΞΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΤΗς ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗς ΤΟΥ ΟΡΚΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΩΤΕΡΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ. ΕΝΩ, ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝ ΠΟΛΙΤΗς ΕΧΕΙ ΧΡΕΟς ΚΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΊΛΕΙ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΙΕΠΡΑΧΘΗ ΕΙς ΒΑΡΟς ΤΗς ΠΑΤΡΙΔΟς ΤΟΥ ΤΩΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΥ , ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΓΓΟΝΩΝ ΤΟΥ

tasos2222 είπε...

επρεπε να ειχει αρνηθει έγκαιρα και εκ των προτερων σημαιοφορε(όπως αρνηθηκαμε εγω και εσύ. Εγγραφως και επισήμως) . Τοτε δηλαδή στις (24\11\2011) οπου διεπράχθη το κακούργημα της μαζικης και επισημης καταπάτησης του όρκου, οπου εκεινοι που το το απεσιωπησαν ηταν σαν να συμφωνησαν με αυτο το κακούργημα , συνεπως συμφωνήσαν με την υποδουλωσητων και δεν διαμαρτηριθηκαν για τη σφαγη των συμπολιτων των των παιδιων των και των εγγονωντων( . Ας μην ζητανε λοιπον τα ρεστα. Μετά την απομάκρυνση απο το ταμείο ΟΥΔΈΝ ΛΆΘΟς ΑΝΑΓΝΩΡΊΖΕΤΑΙ (ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕΤΟ ΣΤΟΝ ΑΣΥΜΠΙΕΣΤΟ Ως ΕΧΕΙ )..

Δημοσίευση σχολίου