Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012

0 Συγκρούσεις Παλαιστίνιων με τους “εξεγερμένους επαναστάτες”, τους σιωνοκινούμενους μισθοφόρους των ΗΠΑ στη Συρία…


Οι Παλαιστίνιοι πρόσφυγες του καταυλισμού Αl-Yarmouk στη Δαμασκό, απέκρουσαν τους τρομοκράτες του επονομαζόμενου «Ελεύθερου Συριακού Στρατού» να διεισδύσουν στα προσφυγικά στρατόπεδα.

Σε χθεσινή ανακοίνωση τους οι Επιτροπές των Παλαιστινιακών καταυλισμών επισημαίνουν ότι “Ομάδες τρομοκρατών, μετά από την εμφάνιση μια νέας τρομοκρατικής ομάδας με την ονομασία "Liwa'a al-Asifah", που ψευδώς επικαλείται ότι συμπεριλαμβάνει και Παλαιστίνιους αλλά μόνον ξένους μισθοφόρους, προσπάθησαν να διεισδύσουν στο Αl-Yarmouk.

Η προσπάθεια τους απέτυχε, απωθήθηκαν αλλά τραυμάτισαν Παλαιστίνιους και δολοφόνησαν δύο Παλαιστίνιους μάρτυρες, τους Tarek Sharif και Mansour Nahed”.

Οι Παλαιστίνιοι στη Συρία, σε εξαίρεση με ΟΛΕΣ τις άλλες αραβικές χώρες που...
έχουν καταυλισμούς Παλαιστινίων προσφύγων, έχουν ίσα δικαιώματα με τους Σύριους πολίτες.

Το δικαίωμα εργασίας και αγοράς κατοικιών -απαγορεύεται στους Παλαιστίνιους σε ΟΛΕΣ τις άλλες αραβικές χώρες- και ταξιδιωτικά έγγραφα.

Συνεπώς είναι κατανοητή η ανακοίνωση των Παλαιστίνιων πως «κανένας δεν θα καθοδηγήσει και θα παρεκκλίνει του Παλαιστίνιους από τους στόχους του αγώνα και θα συνεχίσουν να στηρίζουν τη Συρία απέναντι στις συνομωσίες»!


Ο Παλαιστίνιος ηθοποιός Mohamad Rafea δολοφονήθηκε από τους μισθοφόρους ισλαμοφασίστες της Αλ Κάιντα που χρηματοδοτούν και στηρίζουν ΗΠΑ, ΝΑΤΟ, Ευρωπαϊκή Ένωση, Ισραήλ, Τουρκία, αραβικά δικτατορικά καθεστώτα.

Ένας Παλαιστίνιος της Διασποράς, παιδί πρόσφυγα από το 1948, όταν οι σιωνιστές κατέλαβαν την Παλαιστίνη.

Δολοφονήθηκε από τους πράκτορες των Σιωνιστών.

Γιατί; 

Γιατί ξεσκέπασε το ρόλο όλων όσων υποστηρίζουν την τρομοκρατία και θέλουν να δουν τη Συρία με σαρία!

Κάτω τα χέρια από τη Συρία!
Κάτω τα χέρια από τις ΠΑΤΡΙΔΕΣ!


Πηγή: sibilla-press.blogspot.gr
 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου