Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

0 ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΛΕΣΜΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ''2013 ΜΑΡΑΘΩΝ''

Καλούμε όλους τους Έλληνες πολίτες που κατοικούν, είτε εντός των ελληνικών συνόρων είτε εκτός, να ακούσουν την ύστατη τούτη στιγμή την κραυγή απόγνωσης μεγάλου μέρους του λαού που αδυνατεί πλέον να επιβιώσει. Ο κώδων κινδύνου πλέον για πλήρη κατάρρευση του κοινωνικού ιστού
χτυπάει δυνατά και πρέπει όλοι μας να τεντώσουμε τα αυτιά μας για να τον ακούσουμε.
Οι ώρες λιγοστεύουν που θα έχουμε τη δυνατότητα, ίσως και την ικανότητα, να αντιδράσουμε και να ανακτήσουμε την κυριότητα της πατρίδας μας αλλά και της ζωής μας. Γιατί η πατρίδα μας δεν είναι τίποτα άλλο παρά η ίδια μας η ζωή. Η Κύπρος αποτελεί τον προπομπό των δικών μας δεινών και δεν θα έχουμε καμία δικαιολογία να πούμε ούτε ότι δεν γνωρίζαμε ούτε ότι δεν προλαβαίναμε. Πολλοί συμπολίτες μας κατά καιρούς και τα γράφουν στα διάφορα ιστολόγια και τα λένε στις διάφορες, ελάχιστες βέβαια, τηλεοράσεις. Όλοι πλέον γνωρίζετε την κατάσταση, όλοι έχετε ακούσει, όλοι έχετε δει.
Καλούμε τους καλλιτέχνες, τους συγγραφείς, τους ζωγράφους, τους σκηνοθέτες, τους ηθοποιούς, τους μουσικούς, όλους τους ανθρώπους των γραμμάτων και των τεχνών να ηγηθούν σε αυτόν τον αγώνα των Ελλήνων για ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ και ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
Καλούμε όλους τους πρωτεργάτες και τα μέλη των κινημάτων που έχουν κατά καιρούς δημιουργηθεί στη χώρα να αρθούν στο ύψος των περιστάσεων, να βάλουν πίσω από την ανάγκη όλων μας για ενότητα τις προσωπικές τους φιλοδοξίες.
Καλούμε τους απλούς οπλίτες, τους σμηνίτες, τους ναύτες που υπηρετούν στο στρατό αλλά και τους αξιωματικούς που αισθάνονται ύψιστο χρέος τον όρκο που έδωσαν να υπηρετούν το σύνταγμα και να προστατεύουν τα σύνορα της πατρίδος μας.
Καλούμε τους λειτουργούς της δικαιοσύνης την ύστατη τούτη στιγμή να δουν το μέλλον κατάματα και να ενωθούν με το λαό για να υπερασπιστούν το ΔΙΚΑΙΟ και την ΑΛΗΘΕΙΑ.
Καλούμε τους απλούς αστυνομικούς αλλά και τους αξιωματικούς της ελληνικής αστυνομίας να τιμήσουν τον όρκο που έδωσαν και να συστρατευθούν με τον Έλληνα πολίτη στην προσπάθεια της απελευθέρωσης της πατρίδας μας
Καλούμε τους απλούς παπάδες αλλά και τους ανώτερους και ανώτατους κληρικούς, που θέλουν να ζουν σε ελεύθερη χώρα, να μιμηθούν τον ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑ και να πάρουν την πατρίδα μας αγκαλιά και να την οδηγήσουν στο ξέφωτο.
Καλούμε τους δασκάλους, τους καθηγητές, τους καθηγητές των πανεπιστημίων να ξεχάσουν για λίγο το μισθό τους και να γίνουν σαν τον ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟ αφυπνιστές συνειδήσεων.
Καλούμε τους φοιτητές, τους μαθητές, τους νέους και τις νέες να δουν την πραγματικότητα κατάματα και να έρθουν μαζί μας να δημιουργήσουμε το ανθρώπινο ποτάμι που στο διάβα του θα αφανίσει κάθε εφιάλτη που η διεθνής του χρήματος έβαλε στο δρόμο μας
Καλούμε τους blogers αλλά και όσους δημοσιογράφους απέμειναν ακόμα να εργάζονται χωρίς να έχουν εξαγοραστεί από τους δωσίλογους πολιτικούς, να βοηθήσουν ενεργά την προσπάθειά μας.
Καλούμε τους συνταξιούχους αλλά και τους εργαζομένους, όσοι έμειναν ακόμα να εργάζονται, να έρθουν μαζί μας.
Καλούμε τους αγρότες, τους κτηνοτρόφους, τους ψαράδες και τους ναυτικούς να πουν ένα βροντερό όχι στον εξευτελισμό της εργασίας τους, στην μετατροπή σε αποκαΐδια των καρπών των κόπων τους και την μετατροπή τους σε σύγχρονους δουλοπάροικους της τραπεζοκρατίας που επέβαλαν οι δωσίλογοι πολιτικοί μας.

ΕΛΑΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΗΝ 1η ΜΑΙΟΥ ΣΤΟ ΜΑΡΑΘΩΝΑ, ΕΧΟΝΤΑΣ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ, ΠΑΡΑΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΑ ΟΣΑ ΜΑΣ ΧΩΡΙΖΟΥΝ, ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΠΩΣ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΠΟΛΙΤΗ!!!

ΚΑΙ ΑΝ ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΜΑΣ ΚΑΛΕΣΟΥΝ ΝΩΡΙΤΕΡΑ, ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΤΟ ΠΡΑΞΟΥΜΕ!!!

ΙΤΕ ΠΑΙΔΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΥΠΕΡ ΒΩΜΩΝ ΚΑΙ ΕΣΤΙΩΝ

Πηγή 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου