Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013

1 ΝΕΟΜΑΡΤΥΡΕΣ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ

Τέσσερις νέοι (πιθανότατα Σύριοι) που αρνήθηκαν τον  εξισλαμισμό και  ομολογώντας  Χριστό  μαρτύρησαν υπερ  Αυτού.

Εμείς;
Μήπως δυσκολευόμαστε  ακόμα και  να  νηστέψουμε  για  Εκείνον;
Μήπως  Τον  αρνούμεθα  με το  να  υποστηρίζουμε  ή και να συμπράττουμε  με  οργανώσεις  που είναι κατ΄ουσίαν  αντίχριστες;

Έχω την αίσθηση ότι η φετεινή  Μ.Τεσσαρακοστή, θα  αποκαλύψει  πολλά  στον καθε έναν μας  προσωπικά αλλά  και  γενικώτερα  στον ελληνικό λαό.


Σε αυτόν τον λαό , που εν πολλοίς,   ξέχασε  τον Εγγυητή  της ελευθερίας  του, τον Θεό ,  ο οποίος   όπως  είπε  ο Κολοκοκοτρώνης  "έβαλε την υπογραφή Του για την λευτεριά  της Ελλάδας  και δεν την παίρνει πίσω".

Μια ελευθερία  που σήμερα  δεν μπαίνουμε καν στον κόπο να τη ζυγίσουμε,  έστω όπως ζυγίζουν  οι σύγχρονοι "σαράφηδες" τα χρυσά και τα μπακίρια που τους φέρνουν  οι  εκζητούντες  τρόπο να επιβιώσουν.

Δυστυχώς  εκτός  απο αυτούς  τους  "σαράφηδες"  υπάρχουν  κι αυτοί που δεν  αγοράζουν  με το δράμι  χρυσό ή ασήμι  αλλά  ψυχές .

Αντί λοιπόν να  τρέμουμε μπρός  στο "ζύγι" του  καθενός  "σαράφη", ας κοιτάξουμε  ψηλά  και με μετάνοια  πραγματική  να  ζητήσουμε  την  βοήθεια του  Τριαδικού Θεού,  ο οποίος  μπορεί  να μας  μεταμορφώσει  απο άβουλους και αδύναμους   διαπραγματευτές  μιας άθλιας  επιβίωσης, σε  δυνατούς  μαχητές  της  αληθινής  ζωής  και ανδρείους ομολογητές  της  ΑΛΗΘΕΙΑΣ, δηλαδή  του Κυρίου  και Σωτήρος  μας  Ιησού Χριστού, όπως  οι τέσσερις  νεομάρτυρες  στην παραπάνω φωτογραφία.

Πηγή 

1 σχόλια:

Σκυλίσια Ζωή - Dogy life είπε...

Μακάρι με την άρνησή μας στην παγκόσμια υποδούλωση των λαών.... να γίνουμε μάρτυρες... εμείς ο απλός και ταπεινός του λαός. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!

Δημοσίευση σχολίου