Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013

0 "Γιατί πρέπει να επανέλθει το γένος στις στρατιωτικές σχολές"


Γιατί πρέπει να επανέλθει το γένος στις στρατιωτικές σχολές:
Θα υποστηρίξω επωνύμως την θέση μου ,ως εν ενεργεία αξκός.
Θα είμαι λακωνικός για να γίνω κατανοητός.

Γράφει ο
ΠΛΩΤΑΡΧΗΣ (ΥΙ)
ΖΩΗΣ Κ. ΜΠΕΧΛΗΣ Π.Ν.
ΕΙΔΙΚΟΣ ΠΑΘΟΛΟΓΟΣ

Ο αντισυνταγματάρχης Φριζής ,έκανε το καθήκον του όπως όλοι οι 8000 πεσόντες έλληνες αξκοι και οπλίτες στο μέτωπο της Β.Ηπείρου. Το ερώτημα που προβάλλει με την κακή κατα την γνώμη μου χρήση του ονόματος του Γενναίου Φριζή ,πρέπει να επεκταθεί στα αλληλοσυγκρουόμενα εθνικά συμφέροντα.


Δηλαδή ,εαν θα είχε κάποιος να διαλέξει μεταξύ της υπηρεσίας στο γένος και της υπηρεσίας στο κράτος ,τι θα έπραττε,και κατά πόσο μπορούμε εμείς να δημιουργήσουμε αμφιβολίες για το ποιον έχει στην πλάτη του ο Έλληνας στρατιώτης,η αν θα πρέπει να φροντίσουμε ,ο Έλλην στρατιώτης να έχει τις όσο το δυνατόν λιγότερες αμφιβολίες γαι την ηγεσία του .

Να υπενθυμήσω την περίπτωση του Ελληνα αξκού του τουρκικού στρατού,ο οποίος παρέδωσε στον ελληνικό στρατό τα σχέδια στο Μπιζάνι.

ΕΠΡΑΞΕ ΩΣ ΕΠΡΕΠΕ ΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΕΝΟΣ,ΠΕΡΙΦΡΟΝΩΝΤΑΣ ΤΟ ΤΕΧΝΗΤΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑ ΤΗΣ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΟΣ και ήταν Έλληνας στο γένος ,αξκός του τουρκικού στρατού.

ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΝΟΙΕΣ ΥΠΕΡΤΕΡΕΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΥΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ,και αυτό μας δείχνει το παράδειγμα του γενναίου Έλληνα.

Εσείς πιστεύετε ότι δεν θα κάνει το ίδιο ο Αλβανός ,ο Τούρκος ,ο ισλαμιστής Πακιστανός και Νιγηριανός ,όταν η χώρα του,η μια μουσουλμανική χώρα θα βρεθεί απεναντί μας;;;;

Είμαι σίγουρος ότι δεν υπάρχει αξκός ,που να σκέφτεται επιπόλαια ,δεδομένου ότι για κανέναν λόγο ,δεν θα ρισκάραμε ως αξκοί, την ασφάλεια των ελλήνων οπλιτών.. αλλά και την έκβαση της όποιας στρατιωτικής επιχείρησης

ΤΟΝΙΖΩ ΟΤΙ ΟΙ ΑΞΚΟΙ, ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΜΕ ΟΤΙ ΛΕΜΕ και ας μου επιτραπεί ,να το τονίσω αυτό ως απάντηση στην κριτική που εδέχθη ως τώρα ο αρχηγός μας, Στρατηγός Κωσταράκος, για την υπεύθυνη θαρραλέα και ουσιαστική τοποθέτηση επι ενός θέματος που αφορά την ουσία της αποστολής του και όχι ιδεολογικούς νεολογισμούς.

Ωστόσο ,επειδή θεωρώ ότι ο προβληματισμός κάποιων ,λόγω της ελλειπούς γνώσης τους,είναι ειλικρινής ,εγώ θα πρότεινα να παραδειγματιστούμε απο τα καλύτερα απο εμάς κράτη,όπως το κράτος του ΙΣΡΑΗΛ.
Οι εβραίοι είναι ένα γένος ,που έχει παράλληλη διαδρομή με εμάς.

Εδιώχθησαν,υπέστησαν ολοκαυτώματα,και το κράτος τους αυτήν την στιγμή περιστοιχίζεται απο εχθρούς ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ είναι εθνικό κράτος ,στηρίζεται στον νόμο του αίματος και όχι στον νόμο του εδάφους........και αυτό διότι το εβραικό κράτος φτιάχτηκε για να αποτελεί καταφύγιο των εβραίων,όπως φτιάχτηκε και το ελληνικό,απλά εμείς κάπου χάσαμε τον δρόμο.......Ας πάρουμε μερικές ιδέες απο τον στρατό τους.

Τελειώνοντας να τονίσω για μια ακόμη φορά ότι επ ουδενί λόγω θα συμβιβαστούμε με την παράδοση της διοίκησης των ελληνικών ενοπλων δυνάμεων σε αλλοφύλους, πολύ περισσότερο μάλλον, όταν αυτό, προτείνεται απο ανθρώπους που όχι μόνο δεν έχουν ωφελήσει το ελληνικό κράτος, αλλά αντιθέτως , με δογματικό τρόπο , βερμπαλισμούς και χρησιμοποιώντας εξαρτημένα αντανακλαστικά, που επι σειράν ετών διέσπειραν στην λαική συνείδηση,στηρίζουν ανθελληνικά ιδεολογήματα και απόψεις ,στοχεύοντας σε ένα κράτος θρησκευτικά και εθνικά αποχρωματισμένο και χωρίς ρίζες, οπότε έχουμε και κάθε δικαίωμα να αμφιβάλλουμε για τις αγαθές προθέσεις τους.

Η ΕΧΘΡΟΤΗΣ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΓΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ

ΠΛΩΤΑΡΧΗΣ (ΥΙ)
ΖΩΗΣ Κ. ΜΠΕΧΛΗΣ Π.Ν.
ΕΙΔΙΚΟΣ ΠΑΘΟΛΟΓΟΣ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου