Σάββατο 2 Μαρτίου 2013

0 Ο ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί τη Χρυσή Αυγή για «παιδομάζωμα»

SOS:





ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ, ΑΠΟ ΤΑ ΒΡΩΜΙΚΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΚΟΜΜΑΤΟΚΡΑΤΙΑΣ!!! 

ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΚΡΙΑ, ΑΠ' ΤΟ  ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ  ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ!!!

______________

Σφοδρή επίθεση κατά της Χρυσής Αυγής εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ, καταγγέλλοντας ένα... σύγχρονο «παιδομάζωμα».


Να θυμίσουμε όμως στο ΣΥΡΙΖΑ ότι ακριβώς τις ίδιες μεθόδους χρησιμοποιούν όλα τα φασιστικά καθεστώτα…

Την ίδια ακριβώς μέθοδο, ακολουθούν και οι ίδιοι στο κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ όπως επίσης το ΚΚΕ, οι καθεστωτικές κυβερνήσεις αλλά και διάφορες ανθελληνικές οργανώσεις (Μ.Κ.Ο κ.λπ.).. !!!



Και για του λόγου το αληθές:


«Ριζοσπάστη» της 6ης Φεβρουαρίου 2011:

Στο 10ο Συνέδριο της Οργάνωσής μας αποφασίσαμε να επεξεργαστούμε και να καταπιαστούμε συγκροτημένα με την παρέμβασή μας στις μικρές ηλικίες.

«Το νέο Κεντρικό Συμβούλιο να επεξεργαστεί,...
σε συνεργασία με το Κόμμα, την παρέμβαση της ΚΝΕ στις μικρές ηλικίες που βρίσκονται στην προσχολική ηλικία και το Δημοτικό, στο Γυμνάσιο, στα παιδιά της εργατικής τάξης και των φτωχών λαϊκών στρωμάτων, των νέων ζευγαριών, αξιοποιώντας όλες τις μορφές.

Όλες οι Οργανώσεις της ΚΝΕ, οι εδαφικές και οι άλλες πρέπει να απευθύνονται με εκδηλώσεις στα μικρότερα παιδιά και τους γονείς τους. 

Με απαιτητική προσπάθεια, επιστημονική γνώση και προσοχή λόγω ηλικίας, να αποκτήσουμε την ικανότητα να επικοινωνούμε με τα παιδιά του Δημοτικού και του Γυμνασίου.

Είναι σημαντική πλευρά της προετοιμασίας των νέων για τα μαθητικά χρόνια, της παρέμβασής μας στους νέους γονείς».

Στην κατεύθυνση αυτή έγινε προσπάθεια να αναβαθμιστεί το πρόγραμμα του παιδότοπου στα πλαίσια του 36ου Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή». Η χρονιά έκλεισε με επιτυχημένες χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις για παιδιά που διοργανώθηκαν στην Αθήνα αλλά και σε άλλες πόλεις.....

 Πηγή: rizospastis.gr
_________________________________


Γονείς ΠΡΟΣΟΧΗ:
Προπαγάνδα και πογκρόμ μαζικά ετοιμάζουν οι αριστερο-Συριζαίοι καθηγητές στα ελληνικά σχολεία!




Δυστυχώς στα ελληνικά σχολεία η ιδεολογική κυριαρχία της αριστεράς είναι γεγονός εδω και πολλά χρόνια. Οι αριστεροί καθηγητές ανέκαθεν προσπαθούσαν με πολιτική προπαγάνδα και απειλές να προσηλυτίσουν νέους ψηφοφόρους για τα αριστερά κόμματα. 
 Πάντοτε "παρέκκλιναν" όπως οι ίδιοι λένε απο την διδακτέα ύλη και μιλούσαν μέσα στις σχολικές αίθουσες υπέρ των αριστερών ιδεών.

Καμιά κυβέρνηση δυστυχώς δεν πήρε μέτρα ενάντια στην ανθελληνική αριστερή προπαγάνδα στα σχολεία. Κανείς Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων δεν διαμαρτυρήθηκε ποτέ για τις φασιστικές πρακτικές των αριστερών καθηγητών στα σχολεία.

Αν και η πολιτική προπαγάνδα θα έπρεπε να τιμωρείται τουλάχιστον με απόλυση, στα ελληνικά σχολεία οι αριστεροί καθηγητές δρούν ανενόχλητοι και απειλούν ακόμη και με μείωση στη βαθμολογία νεαρούς μαθητές που τολμούν να πάρουν διαφορετικές θέσεις σε πολιτικά και επιστημονικά ζητήματα με τους καθηγητές τους.

Το τελευταίο καιρό οι αριστεροί καθηγητές βλέποντας οτι ανεβαίνουν στα σχολεία τα ποσοστά μαθητών που δεν αναμασάνε ότι τους λένε οι καθηγητές τους, προσπαθούν σε πανελλαδικό επίπεδο να συντονίσουν την δράση τους για να φιμώσουν όποιον μαθητή διαφωνεί με τις απόψεις τους και είναι υπέρ της Ελλάδας και του Ελληνισμού.

Τα παρακάτω είναι αποσπάσματα απο άρθρο ενός Κατσούλα, εκπαιδευτικού, που συνδέεται με τον ΣΥΡΙΖΑ και όπως θα διαβάσετε καλεί ξεκάθαρα τους αριστερούς Συριζαίους καθηγητές να κάνουν συντονισμένη προπαγάνδα εναντίον της Χρυσής Αυγής και των "φασιστικών" απόψεων και να "παρεκκλίνουν" απο την διδακτέα ύλη προκειμένου να πείσουν τους μαθητές για τους κινδύνους της Χρυσής Αυγής.

(Όμως, με πρόσχημα το ακροδεξιό κόμμα, ΣΤΟΧΕΥΟΥΝ την ΠΑΤΡΙΔΑ..)

Όταν ένας καθηγητής λέει αυτά τα πράγματα και δεν καλείται τουλάχιστον σε απολογία, πως να πάει μπροστά η εκπαίδευση των ελληνόπουλων;

Εμείς πληρώνουμε δηλαδή τους αριστερούς καθηγητές για να κάνουν τα παιδιά μας ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ;

"Να δημιουργηθεί άμεσα ένα ενιαίο αντιφασιστικό μέτωπο στα σχολεία. Ανοιχτό και όχι κλειστό. Πλατύ και όχι στενό. Όχι μόνο της αριστεράς, αλλά όλων των προοδευτικών, δημοκρατικών εκπαιδευτικών"

"Χρειαζόμαστε τοπικές και κεντρικές κινήσεις, χρειάζεται να ορίσουμε διαδικασίες μετώπου με στόχο το πέταγμα της Χρυσής Αυγής και των νεοναζιστικών ιδεών έξω από τα σχολεία."

"Χρειάζεται πολύπλευρη μορφωτική και ιδεολογική δουλειά σε κάθε σχολείο, ειδικά σε αυτά που υπάρχουν συγκροτημένοι πυρήνες της Χρυσής Αυγής."

"Να «παρεκκλίνουμε» από την ύλη, από τα αναλυτικά προγράμματα σπουδών και από τα σχολικά εγχειρίδια."

"να ξαναβάλουμε την πολιτική και την ιστορία στα σχολεία και στους μαθητικούς χώρους."

"Δεν χρειάζεται να είμαστε οι καθηγητές της ιστορίας για να το κάνουμε αυτό"

"Να προβάλουμε πολυμεσικό υλικό και βίντεο, να οργανώσουμε μαθητικές παρεμβάσεις και να διαμορφώσουμε διδακτικές προτάσεις όπου να χρησιμοποιηθούν συνολικότερα στις τάξεις από τους εκπαιδευτικούς. Να συζητήσουμε με τους μαθητές μας είτε στην τάξη, είτε στα διαλλείματα και να οργανώσουμε ποικιλία δραστηριοτήτων"

"Να μιλήσουμε ξανά για την ιδεολογία. Για την παραγωγή ενός άλλου πολιτισμού, μιας άλλης κουλτούρας." (;;;;)

Να προκαλεί ανησυχία ειδικά σε εμάς τους εκπαιδευτικούς αλλά και στους γονείς η τάση των μαθητών προς την πειθάρχηση και την τήρηση της ιεραρχίας. (γιατί τόση ανησυχία;;;)

Να δώσουμε σημασία σε μικρά – μικρά πραγματάκια τα οποία διαμορφώνουν συνειδήσεις και αντιλήψεις (πχ η μόδα του μιλιτέρ στις μαθήτριες ή οι αποκριάτικες ενδυμασίες σε στυλ στρατιωτικής παραλλαγής). (Σ.Σ: Ακόμη και το ντύσιμο θα ελέγχουν οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ όταν γίνουν κυβέρνηση)

Να διευκολύνουμε την συνεργασία μεταξύ μαθητών Ελλήνων και μεταναστών. (ααα... μπήκαμε στο ζητούμενο της Σιωνοκινούμενης Παγκοσμιοποίησης.....)
Bέβαια στην συγκεκριμένη και περίπτωση, αλλά και σε άλλες αυτό που αποδείχτηκε πως ήταν ανώτερο ήταν τα ελληνικά χάπια που καταβρόχθιζαν οι ολυμπιονίκες. 
 (Σ.Α: Λες και οι άλλοι ολυμπιονίκες ήταν καθαροί ΟΛΟΙ..Βέβαια αν ο Κεντέρης, η Θάνου και οι υπόλοιποι Έλληνες ολυμπιονίκες κρατούσαν τις σημαίες με το σφυροδρέπανο δεν θα υπήρχε κανένα πρόβλημα.. Μην ξεχνάμε άλλωστε οτι οι πρώτοι διδάξαντες το ντόπινγκ ήταν οι Σοβιετικοί)

--------

Ο Κατσούλας εισβάλλει στην ΝΕΤ - Σε ποιό κομμουνιστικό κράτος θα επέτρεπαν άραγε μια τέτοια "παρέμβαση"; Σε κανένα φυσικά... 

Ο Κατσούλας μίλησε σε ομιλία του ΣΥΡΙΖΑ http://www.syn.gr
Εδώ διαβάστε όλο το κείμενο του Κατσούλα: http://www.iskra.gr

Πηγή: antipliroforisi.blogspot.gr

__________________________________

Δείτε τί μαθαίνουν στα παιδιά μας 
οι υπάλληλοι των Μ.Κ.Ο. του Soros!


Οι επιδοτούμενοι της Νέας Τάξης συνεχίζουν την ανθελληνική προπαγάνδα τους..
Έτσι επέρχεται μία πλύση εγκεφάλου στους νέους μας..
Ωστόσο το βιλαέτι τους: τα πανεπιστήμια και τα σχολεία, έχουν ξυπνήσει από το λήθαργο και αντιδρούν..

Συνεχώς η νεολαία αφυπνίζεται και καταλαβαίνει το τί παιχνίδια παίζονται, ερήμην της και αυτό φοβίζει ακόμη περισσότερο τους θρασύδειλους..

Αξίζει να δείτε με τι......αθλιότητες ποτίζουν τα μυαλά των παιδιών μας..
Οι δάσκαλοί φυσικά και δεν αντιδρούν.. αλλά δυστυχώς πολλές φορές επικροτούν.. πράγμα καθόλου περίεργο, αφού υπέστησαν την ίδια προπαγάνδα, ως φοιτητές.


Οι Μ.Κ.Ο. πληρώνουν καλά τους Νεοταξίτες υπαλλήλους τους, για να κάνουν το μυαλό της Ελληνικής ναιολαίας, πουρέ.... 

Ευτυχώς, έχουμε αντισώματα στην 
Σιωνοκινούμενη πανδημία!!!!!

_________________________________

ΠΑΡΑΝΟΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΜΑΣ:

"ΝΟΣΗΡΗ Η ΑΓΑΠΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ" ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ 
ΤΗΣ Β' ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ




Στο «Τετράδιο Εργασιών» του εγχειριδίου της Νεοελληνικής Γλώσσας της Β’ Γυμνασίου και συγκεκριμένα στις σελίδες 37 και 38, αναφέρεται μεταξύ άλλων ότι:

«Η νοσηρή αγάπη προς την πατρίδα, η προγονολατρεία, ο εθνικισμός, η ξενοφοβία και η εθνική αλαζονεία δεν έχουν θέση στο σύγχρονο ελληνικό σχολείο, γιατί συγκρούονται με την βαθύτερη ουσία του ελληνισμού και υπονομεύουν την πρόοδο της πατρίδας μας».
(Συγγραφείς του Βιβλίου: Μαρία Γαβριηλίδου, Παναγιώτης Εμμανουηλίδης, Έλλη Πετρίδου-Εμμανουηλίδου)

Σύμφωνα με το άρθρο 16 παράγραφος 2 του Συντάγματος 
«Η παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Κράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Ελλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες». 
Κατόπιν τούτου προκύπτει η σαφής υποχρέωση του Κράτους να προσαρμόζει την σχολική ύλη στις ανωτέρω απαιτήσεις του συντακτικού νομοθέτη. 

Δυστυχώς, η ελληνική πολιτεία φέρεται να "αδιαφορεί" για τις υποχρεώσεις της αυτές, όπως αρκετά παραδείγματα αποδεικνύουν. 

 Διαβάστε αποσπάσματα από το “νεοταξικό ανθολόγιο” που περιέχεται-επιβάλλεται στους μαθητές των Ελληνικών σχολείων…

Στο «Τετράδιο Εργασιών» του εγχειριδίου της Νεοελληνικής Γλώσσας της Β’ Γυμνασίου και συγκεκριμένα στις σελίδες 37 και 38, αναφέρεται μεταξύ άλλων ότι «Η νοσηρή αγάπη προς την πατρίδα, η προγονολατρεία, ο εθνικισμός, η ξενοφοβία και η εθνική αλαζονεία δεν έχουν θέση στο σύγχρονο ελληνικό σχολείο, γιατί συγκρούονται με την βαθύτερη ουσία του ελληνισμού και υπονομεύουν την πρόοδο της πατρίδας μας».

Επιπλέον, στο βιβλίο του μαθήματος «Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων και Υπηρεσιών» και συγκεκριμένα στις σελίδες 25, 27, 28 και 36 αναφέρεται συμπερασματικά πως η επιχείρηση αποτελεί κοινωνικό στοιχείο ίσης αξίας με τον θεσμό της Οικογένειας.

Στο «Ανθολόγιο» των Γ’ και Δ’ τάξεων, που τιτλοφορείται «Στο σχολείο του κόσμου» (και όχι της πατρίδας μας) διαβάζουμε κείμενο με τον τίτλο «Τότε που πήγαμε βόλτα τον Επιτάφιο». Αναγιγνώσκουμε ότι «σήκωσαν τον Επιτάφιο ψηλά πάνω κι όλοι περάσαμε από κάτω. Να, όπως παίζουμε το περνά-περνά η μέλισσα». 

Στη σελίδα 72 του ίδιου βιβλίου παρουσιάζεται ένα «τουρκάκι», ο Νουρεντίν, που πήγε σε μια εκκλησία. Διαβάζουμε πως εντυπωσιάζεται «απ’ την εκκλησία του χριστιανού Αλλάχ. Δεν μπορούσε να χωνέψει γιατί οι χριστιανοί κάνουν τέτοιες ζωγραφιές».

Στο εγχειρίδιο της Γλώσσας Ε’ Δημοτικού και στη σελίδα 44 διαβάζει κανείς πως:
«Η Ιταλία μας κήρυξε τον πόλεμο! Κι εμείς πήγαμε στο υπόγειο», ενώ στη σελίδα 29 του ίδιου βιβλίου αναφέρεται για την εορτή των Θεοφανείων ότι «Στη χώρα μας ρίχνουμε το σταυρό στη θάλασσα για να τον πιάσει ο καλύτερος και γρηγορότερος κολυμβητής»

Στο Τετράδιο Εργασιών της Στ’ Δημοτικού, τεύχος δεύτερο, υπάρχει άσκηση στην οποία καλούνται οι μαθητές να γράψουν «Την ιστορία και την περιπέτεια», στην οποία θα πρωταγωνιστούν ο Καραγκιόζης, η Κοκκινοσκουφίτσα και ο Μ. Αλέξανδρος.  

(;;;;;;;;;;.................................... )


___________________________________

Μοίρασαν φυλλάδια στα σχολεία της Κοζάνης 
με αντεθνικό περιεχόμενο

Ενόψει της παρέλασης της 28ης Οκτωβρίου, μέλη του αντιεξουσιαστικού χώρου μοίρασαν φυλλάδια σε Λύκεια της Κοζάνης

ΜΗΝ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΗ
Η 28η Οκτώβρη αποτελεί μέρα εθνικής εορτής. Αργία, μέρα παρελάσεων σε κάθε πόλη και χωριό. Όλοι οφείλουν να συμμετέχουν σ’ αυτή τη μορφή εθνικού παραληρήματος. 
Μέσα σε αυτούς συγκαταλέγεσαι κι εσύ αγαπητέ/ή μαθητή/τρια και μάλιστα ως ανέκφραστο, πειθήνιο στρατιωτάκι προσφέροντας ένα ξεκάθαρα φασιστικό θέαμα.
Σου μαθαίνουν να απαγγέλεις ποιηματάκια εθνικού περιεχομένου και κείμενα που εξυμνούν τον πατριωτισμό των Ελλήνων φαντάρων του Μετώπου του ’40.
Έτσι και εσύ, άβουλα, συμμετέχεις στην παρέλαση της επόμενης μέρας με κίνητρο τις ώρες μαθήματος που θα γλιτώσεις προβάροντας το στρατιωτικό βήμα στην αυλή του σχολείου, ώστε να περάσεις ‘’με αντρεία και εθνική περηφάνια’’ μπροστά από την εξέδρα των επισήμων....

Ολόκρηρο το κείμενο εδώ: http://www.kozan.gr/?p=48143

Η ειρωνία όμως, είναι η προδοτική προπαγάνδα που έκανε η αριστερά το 1940..
2. Και για να μην ξεχνάμε τον προδοτικό ρόλο του ΚΚΕ! Η Ιστορία μιλάει πάντα τη γλώσσα της Αλήθειας!

___________________________
Αριστερίστικη προπαγάνδα σε σχολεία:

Απ' τη μία οι κήνσορας του "φασισμού",  
προσπαθούν να "αποτρέψουν" το φασισμό να μπει από την πόρτα κι απ' την άλλη, 
αυτοί οι ίδιοι "αντιφασίστες".. 
σπρώχνουν το φασισμό απ' το παράθυρο..


Μία παροιμία λέει: "Άσπρη γάτα, Μαύρη γάτα.. 
ποντίκια τρώει"!!

Ο φασισμός, είτε δεξιός είτε αριστερός, 
δεν παύει να είναι επικίνδυνος!!!!



______________________

Η αφορμή για την παραπάνω ανάρτηση ήταν το άρθρο του Θέμου Αναστασιάδη, στο "Πρώτο Θέμα":

Παιδομάζωμα και συμμορίτες


Σε κανέναν δεν πρέπει να επιτρέπεται να μαζεύει μικρά παιδιά και να τους κάνει πολιτικό... κατηχητικό. 

Είτε πρόκειται για τη Χρυσή Αυγή, είτε για φεστιβάλ Νεολαίας μεγάλων προοδευτικών κομμάτων, όπου συχνά βλέπουμε γονείς κομματόσκυλα να ’χουν τα παιδιά τους αγκαλιά με τα σφυροδρέπανα – ή με τους πράσινους ήλιους παλιότερα.

Εδώ, και στο γήπεδο που λέει ο λόγος, τα πάνε μετά από μια κάποια ηλικία, για να μην ακούν τα «γαλλικά» των οργανωμένων. 


Αν μη τι άλλο, όμως, με αφορμή τα πατριωτικά φροντιστήρια της Ακροδεξιάς, γελάσαμε και λιγάκι... Ωστε ο ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλει «παιδομάζωμα» ε;
Μιλάνε για σκοινί στο σπίτι του κρεμασμένου; 

Γενιές ολόκληρες πήρε στο λαιμό της η Αριστερά τους, σέρνοντας σε μια ζωή βασάνων και βαρβαρότητας στον «κομμουνιστικό παράδεισο» χιλιάδες αθώα Ελληνόπουλα, τα πιο αγνά θύματα του Εμφυλίου!!! 

Με τα σημερινά δεδομένα αυτό που έκαναν θα μπορούσε να θεωρηθεί ότι αγγίζει τα όρια του εγκλήματος πολέμου, και ηθικά στιγμάτισε ιστορικά αυτή την παράταξη. Για κανένα λοιπόν δεν είναι καλό να ξαναθυμόμαστε όλα όσα αποφασίσαμε από το ’74 και μετά να αφήσουμε πίσω μας.
ΥΓ.: Και μια που ο ΣΥΡΙΖΑ τώρα τελευταία μιλάει για Συμμορία της Τρόικας, γιατί δεν το καθιερώνει; Να αποκαλεί όλους τους κυβερνητικούς και μνημονιακούς… «συμμορίτες». Ή ακόμα καλύτερα «Κομισιόν-συμμορίτες». Καλά λένε ότι η ιστορία επαναλαμβάνεται σαν φάρσα.


Θέμος Αναστασιάδης


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου