Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013

0 Αγανακτισμένοι στο NEWS247: ''Γιατί επιστρέψαμε στο Σύνταγμα''


Δ είτε τι δήλωσαν στην κάμερα του NEWS 247 αγανακτισμένοι που διαδήλωσαν χθες στο Σύνταγμα (vids)














Αγανακτισμένος πολίτης στο Σύνταγμα από News247

Στέλιος Μπαμιατζής
news247 Μάρτιος 11 2013 11:00

Περίπου 1.500 άνθρωποι συγκεντρώθηκαν την Κυριακή στο Σύνταγμα σε μία ιδιαίτερα μικρή μάζωξη για να διαμαρτυρηθούν για την ακολουθούμενη πολιτική και την οικονομική κρίση. Συγχρόνως όμως, αυτή ήταν και η πρώτη διαμαρτυρία του κινήματος των αγανακτισμένων μετά πολύ καιρό και το News 247 ήταν εκεί.

Δείτε πώς κάλυψε τη συγκέντρωση το NEWS 247 μέσω της πρωτοποριακής live πλατφόρμας του.

Πολλοί ήταν εκείνοι που έλεγαν πως οι "αγανακτισμένο"” ως κίνηση έχουν τελειώσει. Πως δεν άντεξαν στην πίεση των καιρών, ότι ήταν μία “μόδα” της συγκεκριμένης εκείνης χρονικής περιόδου. Είναι αλήθεια πως Ισπανοί δεν φαίνεται να είμαστε, εντούτοις μόλις εχτές, Κυριακή 10 του Μάρτη, οι “αγανακτισμένοι” επέστρεψαν και υπενθύμισαν πως είναι ακόμα ζωντανοί.

Με την κάμερα του News247 πλησιάσαμε ξανά και μετά καιρό τους ανθρώπους οι οποίοι βρέθηκαν στο Σύνταγμα σε ένα νέο κάλεσμα μέσα από τα δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης και το ιντερνέτ. Προσπαθήσαμε να μάθουμε και να δώσουμε απαντήσεις σε βασικά ερωτήματα, όπως γιατί παρέμεναν εξαφανισμένοι για τόσο μεγάλο διάστημα, πως βλέπουν την κίνησή τους να προχωρά, όπως και το σημαντικότερο όλων:

Εάν θα επιστρέψουν πάλι στο προσκήνιο με καλέσματα και συγκεντρώσεις σαν εκείνες που είχαμε δει και καταγράψει.


Αγανακτισμένος - φίλος των ΑΝΕΛ στο Σύνταγμα από News247
 
Κάποιοι συνέδεσαν εμμέσως πλην σαφώς την εξαφάνιση των αγανακτισμένων με την κρατική καταστολή αλλά και την προβοκάτσια, ενθυμούμενοι τη Μαρφίν.


Υπάλληλος τράπεζας αγανακτισμένος στο Σύνταγμα από News247
 
Άλλοι προτίμησαν να μην δώσουν ξεκάθαρη απάντηση, ίσως να μην είχαν κιόλας. Γνωστοποίησαν ωστόσο και πάλι την οργή και το θυμό τους αλλά και την επιθυμία τους να συνεχίσουν τον αγώνα τους.


Οργή από αγανακτισμένη στο Σύνταγμα από News247

Ένα είναι πάντως το σίγουρο. Ότι όλοι έχουν διάθεση και όρεξη, τουλάχιστον όσοι μίλησαν στο News 247, να επανακάμψουν δυναμικά και να “κατεβάσουν” στους δρόμους της πρωτεύουσας εκ νέου τους Αθηναίους πολίτες.


Αξιωματικός του στρατού στο Σύνταγμα από News247

 
"Θα ξανακατέβω και με τη στολή" από News247
 
Πηγή: news247.gr


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου