Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013

1 Όταν η δικαιοσύνη αρνείται την αλήθεια οφείλει η αλήθεια να αποκαλύπτεται.


Τα χρόνια της δικής μου σιωπής πέρασαν, γιατί όποιος σωπαίνει συναινεί .
  - Chi tace acconsente- 

Δεν έχω σκοπό να συναινέσω άλλο ούτε κάτω από την εντολή του «βούλωστο!!!!» ούτε κάτω από τις απειλές "κατέβασε το....!!!!", ούτε κάτω από τις μνήμες του τελευταίου ξυλοδαρμού!!!!!
ούτε κάτω απ όλα ΑΥΤΑ που είσαστε ικανοί να κάνετε...και να παραμένετε ατιμώρητοι
γιατί έχω κουραστεί να φοβάμαι!!!!
Έχω κουραστεί πια να είμαι χωρίς φίλους, έχω κουραστεί να είμαι κάτω από συνεχή οικονομική καταδίωξη-παρακολούθηση και επαγγελματικό αποκλεισμό από εκείνους που όλοι εμείς οι άλλοι διακρίνουμε πλέον με τον όρο: ΕΦΙΑΛΤΕΣ!!!!
   Η προηγούμενη ανάρτηση μου (Η ζωή μας τελειώνει όταν σιωπούμε για πράγματα που μας αφορούν. Tα στοιχεία που δεν θέλει να τα δει η δικαιοσύνη, θα τα βλέπει ο κόσμος όλος...!!!) αφορά την κατάθεση καθαρά προσωπικών μου βιωμάτων την δεκαετία 1994-2004 στη Ξάνθη, όπου βρέθηκα να ζω και να εργάζομαι, ύστερα από πολλά χρόνια απουσίας μου από την Ελλάδα. 

Τα γεγονότα αυτά, έγιναν η αφορμή να αρχίσω να αντιλαμβάνομαι , ίσως νωρίτερα από κάποιους άλλους, ότι το κακό στη χώρα αυτή είχε ήδη βαθιές τις ρίζες…

Περιέγραφα λοιπόν, ότι στη προσωπική μου ζωή, βρέθηκα αντιμέτωπη με μία καθόλου συνηθισμένη πρώην σύζυγο, δηλαδή με υγιής και συνηθισμένες αντιδράσεις, αλλά μία πρώην με συμπεριφορές σιωπηλές, υποχθόνιες, ύπουλες μεθοδικές, στοχευμένες, χωρίς υπερβολές...."ψυχρού εκτελεστή".

Από τη στιγμή που βγήκα εν αγνοία μου και εγώ στο προσκήνιο, η επιλογή των ρόλων φάνηκε να είναι προκαθορισμένοι. Απλά αναπροσαρμόστηκαν γιατί κάποιοι έπρεπε να κάνουν τη δουλειά τους στη Θράκη, με το λιγότερο προσωπικό η αλλιώς,.... "οικογενειακό κόστος" .......

Αν το "κακό" περιοριζόταν ανάμεσα σε δύο, ίσως να υπήρχε η ελπίδα να βρω κάποια στιγμή το δίκιο μου.

Όταν όμως οι "κακές" ενέργειες του ζευγαριού, έχουν τη στήριξη πάνω απ όλα της σημερινής "πολιτείας" …τότε το θέμα είναι πάρα πολύ επικίνδυνο..........γιατί έχεις να κάνεις με "κύκλωμα" η αλλιώς με "σκοτεινή αδελφότητα".


 Καθώς!!!

Είδα να εκδίδονται δικαστικές αποφάσεις σε μορφή copy-paste, αιτήματος-απόφασης. 
Δηλαδή το ηλεκτρονικό αρχείο της αγωγής του δικηγόρου, να περνάει με μικρές διορθώσεις στην δικαστική απόφαση και αυτομάτως το αίτημα, από αίτημα να γίνεται ΝΟΜΟΣ!!!!
Είδα το Ελληνικό δημόσιο να κατασκευάζει πλαστά γραμμάτια παρακατάθεσης.
Είδα το Ελληνικό δημόσιο να αποδέχεται παράνομες απαιτήσεις πλασματικών οφειλών και να τις εκτελεί .
  Είδα το Ελληνικό δημόσιο να χορηγεί έγγραφα ψευδούς περιεχόμενου, προς τον εντολέα που επέλεγε να εξυπηρετεί με σκοπό την παραπλάνηση της Ελληνικής δικαιοσύνης.
(Πολύ αργότερα διαπίστωνα, ότι η δικαιοσύνη δεν θίχτηκε καθόλου που παραπλανήθηκε, το ίδιο και τα εμπλεκόμενα υπουργεία)
Είδα το Ελληνικό δημόσιο να επανακαταβάλλει στον εντολέα την ίδια οφειλή, όχι μόνο στο διπλάσιο αλλά στο πολλαπλάσιο.
Είδα το Ελληνικό δημόσιο να συνεργάζεται στη δημιουργία πλασματικών οφειλών με στόχο στο να δημιουργηθεί συνθήκη κατάσχεσης διαρκείας στα χέρια του, ποσού ανεξαρτήτου της αιτούμενης οφειλής.
Είδα το Ελληνικό δημόσιο να εκτελεί εντολές δικηγόρων και να εκτελεί ετσιθελικά και επιλεκτικά , δικαστικές αποφάσεις διατροφών .
Είδα το Ελληνικό δημόσιο (υπουργείο οικονομικών) , όταν πλέον εξάντλησε όλα τα προσχήματα να δηλώνει ευθαρσώς ότι εκτελεί δικαστικές αποφάσεις διατροφών!!!
[Δηλαδή όλοι οι πρώην με δικαστική απόφαση διατροφών ανηλίκων και υπόχρεο δημόσιο υπάλληλο, να πάμε στις εφορίες να τις καταθέσουμε και να επιβάλουμε κατάσχεση στο μισθό του η της πρώην.!!!! Τόσο απλά...
Τόσο απλά για ποιους.....; σίγουρα όχι γι εμάς τους απλούς κοινούς θνητούς.
Ας μη γελιόμαστε, αυτή τη χάρη τη κάνουν μόνο στους δικούς τους.....γιατί όλοι εμείς οι υπόλοιποι είμαστε αναλώσιμοι.."γκόιμ"..
Και αν όλα αυτά τα έκανε το Ελληνικό δημόσιο, για μία απλή περίπτωση ιδιώτη και για ποσά της τάξεως των 60.000€ περίπου... τι μπορεί να έχει κάνει για όλα αυτά τα ποσά που υπερχρεώθηκε και εξαθλιώθηκε η πατρίδα μας...καθώς ο εφιάλτης βρίσκεται εντός των πυλών!!!!
Καλή πάντως η κίνηση, να ζητάς από το Ελληνικό δημόσιο να σου εξοφλήσει ως τρίτος δήθεν οφειλή 8.000€ και εκείνο να σου πληρώνει 60.000€.....!!!!]

Είδα το Ελληνικό "δημόσιο" να υπεξαιρεί τη διατροφή των τριών ανήλικων παιδιών μου, εκτελώντας επί έξη ολόκληρα χρόνια κατασχετήρια απαίτηση καθ όλα κατασκευασμένη και άκυρη, η οποία σταμάτησε τελικά με εντολή του αρμοδίου υπουργείου, χωρίς να μπούνε βέβαια στην ουσία και χωρίς να κάνουν λόγο ΠΟΤΕ για ποσά ΑΧΡΕΩΣΤΗΤΩΣ ΛΗΦΘΕΝΤΑ.....
Η ζημιά όμως που προκαλέσανε στη τρίτεκνη οικογένεια μου όλα αυτά τα έξη χρόνια της υπεξαίρεσης, είναι ανυπολόγιστη και μας οδήγησε σταθερά σε οικονομική εξαθλίωση.
Τέλος είδα το Ελληνικό δημόσιο (Δ.Ο.Υ. Ξάνθης), ύστερα από έξη ολόκληρα χρόνια (2011) και αφού η καταγγελία μου (2009) 
για την εγκληματική συμπεριφορά τους είχε μείνει δύο χρόνια στα αζήτητα  της εισαγγελίας Ξάνθης, 
να επανέρχονται δριμύτεροι και να καταθέτουν στο αρμόδιο υπουργείο παιδείας ,  
ψευδείς δηλώσεις περί του ποσού που μου κατέβαλαν τότε, στη προσπάθειά τους να αποκλείσουν για ακόμη μια φορά το δικαίωμα της διατροφής των παιδιών μου!!!!   
Είχαν ήδη καλυφθεί δικαστικά, με τα γνωστά κουκουλώματα, κρίνοντας ως αβάσιμη την καταγγελία μου και αργότερα 
την προσφυγή μου. 
 Φροντίζοντας παράλληλα τα δύο χρόνια που μεσολάβησαν να συνταξιοδοτηθούν......οι εμπλεκόμενοι δημόσιοι λειτουργοί.
........Είδα ..και άλλα...... πολλά..., η απορία είναι πως ζω ακόμη ...!!!!!!!

Στη συνέχεια λοιπόν της ιστορίας που είναι η ζωή μου και αφού δεν πολύ κατάλαβα τότε (2004) τις απαιτήσεις της πρώην που τις είχε πλέον σε μορφή νόμου = δικαστικών αποφάσεων βασισμένων στο δόλο, το ψέμα και την απάτη.

Συνέχισα να τρέχω στο τεχνικό γραφείο μου με φρενήρη πλέον ρυθμό για να προλάβω να καλύψω τις υποχρεώσεις των δανείων που έτρεχαν επιτακτικές πάνω από το δικό μου κεφάλι αποκλειστικά και μόνο.
Πλησίαζαν οι γιορτές των Χριστουγέννων 2004 και τα παιδιά τους έπρεπε να τα φιλοξενήσω ξανά στο σπίτι μου, αν και τη τελευταία φορά μου είχαν σπάσει το κρεβάτι (κουκέτα) των κοριτσιών και ο πατέρας τους όχι μόνο δεν ενδιαφέρθηκε, αλλά ούτε καν μπήκε στον κόπο να το επιδιορθώσει. 
Τη φορά αυτή, που ήταν και η τελευταία, δεν δέχτηκα πια για τον ύπνο, να φιλοξενήσω τα δύο παιδιά τους στο σπίτι μου, αλλά παρακάλεσα τους γονείς μου που μίσθωναν σε διπλανό διαμέρισμα της ίδιας οικοδομής να τα φιλοξενήσουν για τον ύπνο και μόνο. 
Έτσι και έγινε , μόνο που εγώ ακόμη δεν γνώριζα ότι τον προηγούμενο μήνα και συγκεκριμένα τον Νοέμβριο του ιδίου χρόνουμε μία απλή εντολή προς τη Β Δ.Ο.Υ και τη β/βάθμια Ξάνθης είχε αρχίσει η μητέρα τους να εισπράττει σε προσωπικό της λογαριασμό στην εθνική τράπεζα όλο το ½ της μισθοδοσίας του συζύγου μου. 
Η εντολή της είχε την απαίτηση της καταβολής του συνολικού ποσού των 8.255,04€ για την περίοδο δήθεν της μη καταβολής των διατροφών περιόδου Απριλίου 2003 έως τον Νοέμβριο του 2004.
Στη πραγματικότητα κάθε άλλο παρά αυτό συνέβαινε.



Εγώ που χρήματα δεν έβλεπα ποτέ να μπαίνουν στο σπίτι μου από τον σύζυγό μου, εκτός ελαχίστων περιπτώσεων, την κατάσταση αυτή την αντιλήφθηκα, όταν πλέον  τον Ιανουάριο του 2005 δεν μπορούσα να σηκώσω άλλο το οικονομικό φορτίο μόνη μου και ζήτησα χρήματα από το σύζυγό μου, για να καλύψω τα κοινόχρηστα–θέρμανση του σπιτιού μας.
Η απάντηση που εισέπραξα ήταν ΒΙΑ…!!!, πλέον της λεκτικής που ήταν στην ημερήσια διάταξη..... και της σωματικής….. Το αποτέλεσμα ήταν το σπάσιμο του αριστερού χεριού μου στον καρπό.
Ύστερα απ αυτό, ζήτησα από τον "σύζυγο" μου να φύγει από το σπίτι. Τα παιδιά μου τότε ήταν μικρά ηλικίας επτά (7), πέντε (5) και τριών (3) χρόνων. 

Ο πατέρας μου μόλις είχε βγει από το νοσοκομείο όπου είχε νοσηλευθεί με πρόβλημα πνευμονίας. Η μητέρα μου είχε χρόνια προβλήματα με την υγεία της και δεν μπορούσε να με βοηθήσει. Η κατάστασή μου ήταν τραγική. 

Έπρεπε μ ένα χέρι να δουλεύω στο γραφείο και στο σπίτι , ενώ παράλληλα να παίζω θέατρο , ότι τάχα έπεσα κλπ. Τις γνωστές δηλαδή βλακείες που αραδιάζουμε όλες εμείς οι κακοποιημένες γυναίκες, γιατί κατά βάθος δεν μας επιτρέπει ο εγωισμός μας να παραδεχτούμε ότι η επιλογή συντρόφου που κάναμε, ήταν η χειρότερη που θα μπορούσαμε να είχαμε κάνει. Ειδικά αν είμαστε μορφωμένες και γυναίκες καριέρας….

Ύστερα έρχεται ο φόβος , γιατί πραγματικά οι άνθρωποί αυτοί με τον φόβο μας επιβάλλονται και μας χειραγωγούν, καθότι έχουν βολιδοσκοπήσει από νωρίς ότι δεν υπάρχει κανείς προστάτης για να μας προστατέψει….Στον μεγαλύτερο προστάτη όμως δεν υπολόγησαν, ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΩΞΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ.

Πήγα αμέσως σε δικηγόρο και ζήτησα να μου καταθέσει αίτημα διαζυγίου. Εκείνος παρέλειψε κατόπιν εντολής προφανώς του πρώην, το αίτημα διαζυγίου και μου εξέδωσε αποφάσεις διατροφών, ασφαλιστικών και ειδικής.

Η αλήθεια είναι, πως δεν υποπτευόμουν τότε το τι κρυβόταν από πίσω , έτσι δεν παρακολουθούσα στενά της ενέργειες του δικηγόρου. 


Επειδή τον εκτιμούσα ως επιστήμονα τον εμπιστεύτηκα τυφλά, καθότι ακόμα δεν είχα σχηματίσει την πλήρη εικόνα των πραγμάτων όπως λειτουργούσαν ..εντελώς διεστραμμένα τα τελευταία χρόνια…..Ούτε ποτέ άλλοτε είχα να κάνω για προσωπική μου υπόθεση, με δικαστήρια και αντιδικίες.

Πολύ αργότερα, το μόνο που θυμάμαι να μου κάνει εντύπωση, ήταν που ο δικηγόρος "μου", με ρωτούσε αν έτυχε ν ακούσω να υπάρχει εξέληξη γύρω από την προτεινόμενη υποψηφιότητα του ως βουλευτή με το ΠΑΣΟΚ, για τις επόμενες εκλογές (ενώ εκείνος ήταν φίλος του ΣΥΡΙΖΑ απ όσο γνωρίζω), πρόταση που τον πληροφόρησε ο πρώην ότι συζητιώταν στα κεντρικά....
.
Στις 16 Μαΐου 2005, λίγο πριν το Πάσχα ο πατέρας μου εντελώς ξαφνικά , παθαίνει εγκεφαλικό και μέσα σε δέκα μέρες φεύγει απ αυτή τη ζωή.
Εγώ πλέον μένω εντελώς μόνη με μία σειρά από άλυτα προβλήματα στις πλάτες μου έχοντας χάσει τη γη κάτω από τα πόδια μου. 
Αλλά ο εγωισμός μου και πάλι δεν μου επέτρεπε να το παραδεχτώ ούτε στον ίδιο μου τον εαυτό και δεν μοιραζόμουν τα οικογενειακά προβλήματά μου με κανέναν. Είχα πλέον απομονωθεί!!! 
Ο πρώην , βρήκε την ευκαιρία να μου συμπαρασταθεί και να αρχίσει να συμμετέχει πιο ενεργά στη ζωή μας, προσπαθώντας να με πείσει ότι για όλα όσα γίνονται δεν φταίει εκείνος , αλλά η πρώην του η οποία μάλιστα τον έχει δεσμεύσει …… και δεν μπορεί να κάνει διαφορετικά… 
Μου έδειξε μάλιστα και το εξώδικο που είχε κάνει εναντίον της παράνομης κατάσχεσης στο μισθό του, που είχε επιβάλει η πρώην. 
Το 2007 προέκυπτε με την υπ αριθμό 15/2007 απόφαση της Δ.Ο.Υ. η φαινομενική αναστολή της κατάσχεσης, η οποία σκοπό είχε την συγκάλυψη παρά τη θεραπεία της παρανομίας . Καθώς:

Η κατάσχεση του μισθού του υπέρ της πρώην... δεν διακόπηκε από το 2004 μέχρι το 2010.


Η παραπάνω απόφαση 15/2007 της ΔΟΥ μαζί με την έκθεση(ενημερωτικό σημείωμα) που εκδόθηκε στα τέλη του 2007, αναφέρει ξεκάθαρα ότι έχουν καταβληθεί αχρεωστήτως στην πρώην τα 6.431,81€ από τα 8.255,04€ της από 7-10-2004 απαίτησης της, την περίοδο Νοέμβριο του 2004 έως τον Ιούνιο 2005. 
Μία απλή αφαίρεση, (8.255,04-6.431,81=1.823,23), μας δίνει το υπόλοιπο που είναι το ποσό των 1.823,23€. 
Αρα το υπόλοιπο που έπρεπε να καταβληθεί στην πρώην από τον Ιούνιο του 2005 και μετά, βάση της απαίτησης του κατασχετηρίου της, ήταν το ποσό των 1.823,23€

Απορία πρώτη:

Γιατί η ΔΟΥ αποδέχεται το 2005 τον Οκτώβριο (η απόφαση 15 τονίζω ότι βγήκε στα τέλη του 2007) την εκ νέου καταβολή όλου του ποσού των 8.255,04€ της απαίτησης στην πρώην, με το που τους γνωστοποιεί στις 1 Σεπτέμβριου 2005 , την ίδια ακριβώς απαίτηση με αλλαγή μόνο της ημερομηνίας σύνταξης από 7-10-2004 σε 12-8-2005;;;

Φυσικά το θέμα γι αυτούς ήταν καθαρά τυπικό, για ν έχουν ένα χαρτί να πορεύονται για παν ενδεχόμενο. 
Γιατί επί της ουσίας δεν σταμάτησαν ποτέ στο να της καταβάλουν το 1/2 των μηνιαίων αποδοχών του πρώην.











Η συγκεκριμένη απαίτηση της πρώην πήρε την έγκριση εκτέλεσης κατασχετηρίου στις 27-10-2005 με το υπ αριθμό 119687/ΙΒ της Δ/νσης οικονομικών υποθέσεων τμήμα Γ του υπουργείου παιδείας, την περίοδο που το απαιτητό ποσό της οφειλής των 8.255,04€ (για την περίοδο στέρησης των διατροφών, Απρίλιο του 2003 έως Νοέμβριο 2004) μέχρι εξοφλήσεως
ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2005 ΤΗΣ ΤΟ ΕΊΧΑΝ ΕΞΟΦΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.....
Ο αριθμός λογαριασμού της Εθνικής Τράπεζας που γίνεται η κατάθεση από τη ΔΟΥ των παρακάτω ποσών, είναι ο αριθμός λογαριασμού: 223/617862-66. Πρόκειται για τον προσωπικό λογαριασμό που υποδεικνύει η πρώην στην 4η σελίδα των κατασχετηρίων της , με σκοπό να της καταβάλλονται εκεί τα χρήματα.

ΝΑ ΠΩΣ:

Καταβολή του 1/2 της μισθοδοσίας στη πρώην
μηνός Ιουλίου 2005



Καταβολή του 1/2 της μισθοδοσίας στη πρώην
μηνός Οκτωβρίου 2005
 
Καταβολή του 1/2 της μισθοδοσίας στη πρώην
μηνός Νοεμβρίου 2005
Καταβολή του 1/2 της μισθοδοσίας στη πρώην
μηνός Δεκεμβρίου 2005

Καταλήγοντας, στο μετέπειτα επίμαχο ποσό των 833,14€ μηνός Δεκεμβρίου 2005, το οποίο είχε την ίδια ακριβώς διαδρομή μ εκείνα των προηγούμενων μηνών. Κατέληξε δηλαδή στον λογαριασμό223/617862-66 τη
ς Εθνικής Τράπεζας της Πλ. Συντριβανίου στη Θεσσαλονίκη.

Είναι σαφές ότι δεν καταβλήθηκε στη πρώην μόνο το ποσό των 6.431,81€ 
που αναγράφεται στην υπ αριθμό 15/2007 απόφαση 
της Δ.Ο.Υ και που αναφέρεται τους μήνες Νοέμβριο 2004-Ιούνιο 2005. 
Απλά για τους μήνες Αύγουστο 2005 και Σεπτέμβριο 2005, δεν χορήγησαν σαφή αντίγραφα και για τους μήνες Ιούλιο 2005, Οκτώβριο 2005 και Νοέμβριο 2005, τα χορήγησαν ασφράγιστα. 
Χορήγησαν με σφραγίδα στρόγγυλη τον Δεκέμβριο 2005 (επειδή βρισκόταν σε σύγχυση γύρω από τη χρονιά που μαγείρευαν τα γραμμάτια παρακατάθεσης)


 



Από τα παραπάνω στοιχεία, που εκχωρήθηκαν κατόπιν εισαγγελικής εντολής και ελέγχου από τον τότε εισαγγελέα Ξάνθης,  προκύπτει ότι η πρώην, μέχρι και τον Δεκέμβριο του 2005 είχε εισπράξει το συνολικό ποσό των 9.692,88€, βάσει στοιχείων , στη πραγματικότητα εισέπραξε αντίστοιχα  και γιά  τους δύο μήνες του 2005  (Αύγουστο=809,31€ + Σεπτέμβριο=809,31€).  
Το παραπάνω ποσό των 9.692,88€ αναλύεται : {=6.431,81 + 2.427,93 (= 809,31 μηνός Ιουλίου 05 809,31+μηνός Οκτωβρίου 05 + 809,31 μηνός Νοεμβρίου 05) + 833,14 μηνός Δεκεμβρίου 05}, αν προσθέσουμε και του δύο μήνες 1.618,62€ (2Χ809,31) το ποσό που εισέπραξε η πρώην από τον Νοέμβριο του 2004 μέχρι και τον Δεκέμβριο του 2005 είναι το ποσό των έντεκα χιλιάδων τριακοσίων ένδεκα και πενήντα ευρώ(11.311,15€).
Η διαφορά του συνολικά εισπραχθέντος ποσού δηλαδή των 11.311,15€ μέχρι και τον Δεκέμβριο του 2005 από το ποσό της απαίτησης των 8.255,04€ (11.311,15-8.255,04=1.437,84€) αποδεικνύει ότι όχι μόνο  είχε ικανοποιηθεί κατά πολύ η απαίτηση της εξόφλησης των 8.255,04€, αλλά ότι η πρώην είχε εισπράξει επί πλέον ως μη όφειλε και το ποσό των 3.056,46€.
Απορία δεύτερη:
Ποιος λοιπόν ο λόγος, βάση του υπ αριθμό 6920/13-5-2009 σχετικό της  Δ.Ο.Υ,  της μοιρασιάς του ½ των μηνιαίων αποδοχών του πρώην, στις δύο δικαιούχους των επόμενων του Δεκεμβρίου 2005 μηνών και συγκεκριμένα από τον Ιανουάριο έως και τον Σεπτέμβριο του 2006,  εφ όσον η απαίτηση της εξόφλησης των 8.255,04€ στην πρώην, όχι μόνο είχε εξοφληθεί μέχρι και τον Δεκέμβριο του 2005, αλλά είχε δημιουργηθεί και αχρεωστήτως ληφθέν υπόλοιπο ποσού 3.056,46€;;;;;
  
Στη συνέχεια στο  6146/28-4-2009 σχετικό της η Δ.Ο.Υ απαριθμεί εννέα γραμμάτια παρακατάθεσης , τα οποία φέρουν όλα ημερομηνία του 2006 αλλά , το πρώτο με αριθμό γραμματίου παρακατάθεσης 4944, και ποσού 833,14€ φαίνεται πως είναι εκείνο του Δεκεμβρίου του 2005 που είχαν καταβάλλει στον λογαριασμό της πρώην με αριθμό: 223/617862-66 της Εθνικής Τράπεζας στη Πλ Συντριβανίου στη Θεσσαλονίκη.  

Γεγονός που επιβεβαιώνει και η πρώην στην αίτηση που απευθύνει στις 14-4-2006 προς το Ειρηνοδικείο Ξάνθης (διαδικασία ασφαλιστικών μέτρων), με την οποία αιτείται να διορισθεί συμβολαιογράφος προκειμένου να προβεί στη διανομή του κατασχεθέντος ποσού των 833,14€ μηνός Δεκεμβρίου του 2005  του συγκεκριμένου παραστατικού με αριθμό 4944 (βλέπε 2η σελίδα της αίτησης).




Η πρώην αιτήθηκε τη διανομή του ποσού που αντιστοιχούσε στο γραμμάτιο με αριθμό παραστατικού 4944 και δυνάμει της υπ αριθμό 184/9-6-2006 απόφασης του Ειρηνοδικείου Ξάνθης ορίστηκε συμβολαιογράφος. 
Η συμβολαιογράφος Ξάνθης Κουμουλίδου Ελένη που ορίστηκε, δυνάμει της παραπάνω απόφασης με την υπ αριθμό πράξη 10780/19-7-2006 διανομής μοίρασε το ποσό των 833,14€ μηνός Δεκεμβρίου του 2005 στα πέντε παιδιά του πρώην.

Μόνο που το ποσό των 833,14€ ήδη είχε καταλήξει στον λογαριασμό της πρώην από τις 13-5-2005..... Έτσι η Δ.Ο.Υ μας μοίρασε το ποσό που αντιστοιχούσε στο μήνα Αύγουστο του 2006, χωρίς να νομιμοποιείται, καθότι για το μοναδικό ποσό που υπάρχει συμβολαιογραφική πράξη διανομής είναι εκείνο του Δεκεμβρίου του 2005.





Απορία τρίτη:
Με ποιές λοιπόν συμβολαιογραφικές πράξεις διανομής μοίρασε στις "δικαιούχους" τα υπόλοιπα γραμμάτια που απαριθμούνται στο 6146/28-4-2009 σχετικό της η Δ.Ο.Υ , όπως ισχυρίζεται;;;
Εγώ που είμαι η μία αναφερόμενη εκ των δύο "δικαιούχων" δεν έχω εισπράξει παρά μονάχα εκείνο του Αυγούστου 2006 πιστεύοντας ότι είναι του Δεκεμβρίου του 2005.
Τα υπόλοιπα οκτώ με ποια συμβολαιογραφική πράξη διανομής τα μοιράσανε;;; Γιατί δεν ζητηθήκανε από την εισαγγελία και γιατί δεν της ζητήθηκαν της πρώην οι αντίστοιχες κινήσεις του συγκεκριμένου  λογαριασμού της στην Εθνική τράπεζα;


Από τα παραπάνω σχετικά (το από 1022/13-12-2005 το από 28-4-2009 & 13-5-2009 σχετικών της Δ.Ο.Υ. και το από 14-4-2006 Αίτημα της προς το Ειρηνοδικείο) προκύπτει συνδυαστικά ο παρακάτω πίνακας.


α/α
ΜΗΝΕΣ
ΕΤΗ
Αριθμός
Παρ/κών
γραμματίων
παρακατάθεσης
ΠΟΣΑ
Δικαιούχος
[Ι]
ΚΥΡΙΑΤΖΗ
Δικαιούχος
[ΙΙ]
ΜΠΑΛΟΥΣΗ
1
Δεκέμβριος
2005
4944
833,14
2
Ιανουάριος
2006
4948
823,27
315,78
517,36
3
Φεβρουάριος
2006
4953
823,27
315,78
507,49
4
Μάρτιος
2006
4955
823,27
315,78
507,49
5
Απρίλιος
2006
4960
758,71
291,00
532,27
6
Μάιος
2006
4967
925,18
354,86
403,85
7
Ιούνιος
2006
4972
775,75
297,54
627,64
8
Ιούλιος
2006
4978
841,79
322,86
452,89
9
Αύγουστος
2006
4996
322,88
322,86
518,93
10
Σεπτέμβριος
2006
322,86
11
ΣΥΝΟΛΑ
6927,26
2859,32
4067,92







Που δεν τα μοιράσανε γιατί τα γραμμάτια αυτά είναι πλαστά!!! 
......τα ποσά που αντιστοιχούν στα παραστατικά με αριθμό 4948/06-4953/06-4955/06-4960/06-4967/06-4978/06 ακολούθησαν την ίδια διαδρομή και κατατέθηκαν στον ίδιο λογαριασμό που κατατέθηκε και το ποσό των 833,14€ του Δεκεμβρίου 2005, του πλαστού γραμματίου με αριθμό παραστατικού 4944 για το οποίο είχε καταλήξει στο λογαριασμό της και δεν γίνεται πλέον λόγος για "δικαιούχο" καθότι η απαίτηση της εξόφληση των  8.255,04€είχε ικανοποιηθεί και με το πάραπάνω μέχρι τον Δεκέμβριο του 2005!!!


Απορία τέταρτη:

Γιατί σ εμένα ισχυρίζονται ότι μου κατέθεσαν το 2006 κατόπιν της διανομής των παρακρατηθέντων γραμματίων το ποσό των 4067,92€,  
εφόσον ζητούσα μόλις το ποσό των 2.611,68€ στην κατασχετήρια απαίτηση μου στις 7-6-2005,  που  πήρε εντολή  εκτέλεσης στις 3-8-2005 από το αρμόδιο υπουργείο παιδείας
ενώ εξακολουθούσαν να εκτελούν της πρώην (για τους μήνες Οκτώβριο 2005 -Νοέμβριο 2005-Δεκέμβριο 2005 βάση των πιο πάνω παραστατικών που χορηγήσαν στον πρώην κατόπιν εισαγγελικής εντολής) ,  
χωρίς να έχουν καμία εντολή εκτέλεσης στα χέρια τους από το αρμόδιο υπουργείο παιδείας;

Την δική μου απαίτηση, που ακολούθησε όλες τις νόμιμες διαδικασίες και τα οικονομικά έξοδα που προβλέπει η κείμενη νομοθεσία, η Δ.Ο.Υ. δεν την εκτέλεσε επί δεκατρείς (13 )ολόκληρους μήνες αφήνοντας εμένα και τα τρία ανήλικα παιδιά μου οικονομικά επικίνδυνα εκτεθειμένη προφασιζόμενη διάφορες σοφιστείες του τύπου που παραθέτω παρακάτω με το 13864/7-11-2005 σχετικό της Δ.Ο.Υ.
Σοφιστεία πρώτη: 
Απευθύνθηκα σε λάθος υπουργείο ως τελικό αποδέκτη.

Ισχυρισμό που διατυπώνουν και το 2009 ,προφασιζόμενοι ότι έλαβαν 
την από 1-7-2005/3210 γνωμοδότηση της Οικονομικής Επιθεώρησης Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης ύστερα από έγγραφο ερώτημά τους 
περί αρμοδιότητας υπουργών.  
 Μόνο που η δικιά μου κατασχετήρια απαίτηση τους επιδόθηκε στις 11-7-2005. …..δηλαδή εδώ μιλάμε για ταξίδι στον χρονοχώρο με αστρονομικές ταχύτητες ….Που είσαι Αϊνστάιν να δεις τα  χρονοταξίδια του Ελληνικού δημοσίου!!!!



Σοφιστεία δεύτερη:

Βλέπεις συνδιαστικά και το παραπάνω σχετικό σωρευτικής επίδοσης στον αρμόδιο υπουργό με αριθμό 13672/14-7-2005 και καταλαβαίνεις ότι λένε ψέματα....


Σοφιστεία 3η

Μια ιδιαίτερα περίεργη συγκυρία σχετική με καταβολή επιδόματος για ένα χρόνο 
στον ίδιο λογαριασμότης Εθνικής τράπεζας, που τους είχα υποδείξει για την καταβολή 
της διατροφής.
Συγκεκριμένα πρόκειται για το επίδομα μηχανικών δημοσίου (6/1000) που τότε πιά (από τον Νοέμβριο 2004 και μετά) δεν μου αναλογούσε γιατί είχα παραιτηθεί από το δημόσιο. 
Το αξιοπερίεργο είναι ότι , μου καταβάλανε για ένα χρόνο μόνο το ένα (το 6/1000) εκ των δύο (6/1000 & 7/1000) και σήμερα με απειλούν (με τον νέο νόμο) για την καταβολή του 7/1000, που το αντιστοιχούν στο ποσό των 4,280,98€
Ποσού που ουδέποτε μου καταβλήθηκε!!!!!

Σε προηγούμενη ανάρτηση μου αναφέρω ότι αναγκάστηκα να παραιτηθώ το 2004 από την οργανική θέση που είχα από τον Νοέμβριο του 1999 στη Τεχνική Υπηρεσία τμήμα Πολεοδομίας του δήμου Ξάνθης.
Το ΦΕΚ (Τεύχος νομικών προσώπων δημοσίου δικαίου) της παραίτησής μου δημοσιεύθηκε στις 22 Σεπτεμβρίου 2004 και αριθμό φύλλου 225.

Ως μηχανικοί τεχνικής υπηρεσίας του δημοσίου είχαμε ως συλλογικό επίδομα το 6/1000 και το 7/1000 των δημοσίων έργων. 
Για το λόγο αυτό, μας ζητήθηκε να ανοίξουμε λογαριασμό ταμιευτηρίου , για το μεν 7/1000 στην Εμπορική τράπεζα και εγώ άνοιξα στο 506 κατάστημα Ξάνθης τον λογαριασμό με αριθμό : 48062130 στις 23-11-1999 . 
Για το δε 6/1000, στην Εθνική τράπεζα στο κατάστημα Ξάνθης 435 με αριθμό λογαριασμού 623621-94. 
Όταν αργότερα το 2005, αναγκάστηκα να προβώ σε κατάσχεση επί του μισθού του πρώην, είχα δώσει τον λογαριασμό εκείνο της Εθνικής , όπου και μου κατέβαλλαν το 6/1000, όταν ήμουν εν ενεργεία δημόσιος υπάλληλος (βλέπε κατασχετήριο μου 6-7-2005 σελ 3).
Από το 2004 και μέχρι το 2009 που ξεκινήσαμε αρχικά τις καταγγελίες κατά της πρώην και των υποστηρικτών της , μαζί με τον τότε συζυγό μου

[ Η καταγγελία μας προς στο υπουργείο οικονομικών είχε χρεωθεί στον κ. Γεώργιο Παλαιοδήμο ο οποίος τις διαβίβασε με το υπ αριθμό 1-3-2010/ 851 σχετικό στο γραφείο του τότε υπουργού οικονομικών κ Γ. Παπακωσταντίνου, με τη χαρακτηριστηκή έκφραση: "για τις δικές σας ΤΥΧΟΝ ενέργειες....." ] , 
κανένας δεν με ενόχλησε για ποσά αχρεωστήτως ληφθέντα από το 6 και το 7 τοις χιλιοις, επί πέντε  (5) ολόκληρα χρόνια από τότε που παραιτήθηκα.


Ξαφνικά και ενώ οι καταγγελίες προς το υπουργείο οικονομικών, είχαν πάρει το δρόμο του αρχείου-παγώματος, μιάς που υπήρχε από τον κύριο Παλαιοδήμο και η ένδειξη : ΤΥΧΟΝ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ.

Αρχίσαν, μέσα στο 2010 από το υπουργείο Υποδομών Μεταφορών και Δυκτίων, να με βομβαρδίζουν  με απαίτηση επιστροφής χρημάτων που ουδέποτε μου κατέβαλαν για το 7 /1000, ενώ για το 6/1000 την περίοδο ακριβώς (1-10-2004 με 31-10-2005), [περίοδο που κατέθετε η πρώην το πρώτο άκυρο έγγραφο (7-10-2004) και με απαίτηση οφειλής μέχρι εξοφλήσεως του ποσού των 8.255,04€) , με την περίοδο που πήρε την εντολή τελικά εκτέλεσης από το υπουργείου παιδείας (27-10-2005) του δεύτερο εγγράφου κατάσχεσης (12-8-2005 και με απαίτηση οφειλής μέχρι εξοφλήσεως του ποσού των 8.255,04€). 

Ποσό που είχε ήδη εισπράξει από το πρώτο κατασχετήριο έγγραφο(7-10-2004) αντί το ποσού της απαίτησης των 8.255,04€, το ποσό των: 11.311,15€ μέχρι τον Δεκέμβριο 2005 ] μου είχαν καταβάλλει το ποσό των 1.944,55€ αφού είχε ήδη δημοσιευθεί στις 22-9-2004, σε ΦΕΚ η παραίτηση μου.  

Η συγκεκριμένη ενέργεια του υπουργείου, άγνωστη προς εμένα τότε , καθώς ο λογαριασμός ταμιευτηρίου της εθνικής τράπεζας ήταν ο ίδιος που απαιτούσα να μπαίνει η διατροφή των παιδιών μου. Μου προκάλεσε σύγχυση ως προς τις καταβολές των ποσών της διατροφής των παιδιών μου. 

Καθότι μου είχαν καταβληθεί βάση της κίνησης του λογαριασμού μου τα παρακάτω ποσά με κωδικό τράπεζας [072]που αφορά την καταβολή του 6/1000:

1] Στις 29-11-2004 το ποσό των 282,75€
2]Στις 14-2-2005 το ποσό των 607,09€
3] Στις 22-6-2005 το ποσό των 408,01€
4]Στις 12-10-2005 το ποσό των 506,05€
5]Στις 15-12-2005το ποσό των 277,39€

1] Στις 28-7-2006 το ποσό των 514,91€
2]Στις 29-8-2006 το ποσό των 514,91 €
3] Στις 02-10-2006 το ποσό των 514,91€
4]Στις 01-11-2006 το ποσό των 514,91€
5]Στις 01-12-2006το ποσό των 514,91€
6]Στις 04-12-2006 το ποσό των 645,76€

Ενώ με κωδικό τράπεζας [013], είναι η καταβολή της κουτσουρεμένης διατροφής, ύστερα από αναμονή δεκατριών ολόκληρων μηνών..... 

Οι λήσταρχοι, αφού είχαν καταβάλλει όλα τα ποσά των 9 πλαστών γραμματίων από τον Δεκέμβριο 2005 μέχρι και τον Ιούλιο 2006 στον λογαριασμό της πρώην, μας μοίραζαν, (με την αναλογία που προέβλεπε η συμβολαιογραφική πράξη διανομής πάνω στο ποσό των 833,14€ στο ΜΟΝΑΔΙΚΟ γραμμάτιο του Δεκεμβρίου 2005 που προβλέφθηκε η διανομή αλλά δεν μοιράστηκε ποτέ), αντί το γραμμάτιο του Δεκεμβρίου 2005, το γραμμάτιο του Αυγούστου 2006.

Από τον Αύγουστο του 2006 και μετά, προσπάθησαν να ταυτήσουν, τον αριθμό των πλαστών γραμματίων που τα ποσά τους αναφερόταν στους μήνες πριν τον Αύγουστο 2006, με εκείνα μετά τον Αύγουστο. 
Έτσι μου κατέβαλαν κουτσουρεμένα τη διατροφή του μηνός Σεπτεμβρίου 2006, Οκτωβρίου 2006 Νοεμβρίου 2006 και Δεκεμβρίου 2006. 

Οι λήσταρχοι που συνέχιζαν να καταβάλουν στην πρώην (για να δημιουργήσουν άλλωθι πάνω στα πλαστά γραμμάτια) το υπόλοιπο του ημίσεως και για τους μήνες Σεπτέμβριο 2006, Οκτώβριο 2006 και Νοέμβριο 2006. 
Ύστερα από δική μου εντονότατη αντίδραση, μου κατέθεσαν μέσα στον Δεκέμβριο 2006 , τα ποσά που είχαν καταβάλει στη πρώην για τους μήνες Νοέμβριο και Δεκέμβριο 2006, γι αυτό υπάρχει και η επί πλέον κατάθεση στις 4-12-2006 του ποσού των 645,76€(=2 Χ 322,88).

 

Όλη την αλληλογραφία με τα υπουργεία την παραλάμβαινα στη ταχυδρομική 
δ/νση Ικονίου 9 στη Δράμα. 

Το παρακάτω όμως σχετικό το παρέλλαβα σε διεύθυνση και σε χρόνους που φυσιολογικά , ήταν αδύνατο το υπουργείο υποδομών μκδ (εκτός τον πρώην), 
να γνωρίζει ότι τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο είχα καταφύγει 
σ αυτή τη διεύθυνση καθώς: 


Σήμερα ζητούν να τους καταβάλω εντόκως ποσό φάντασμα, ανύπαρκτο δηλαδή, 
που αντιστοιχεί λένε στο 7/1000 για την ίδια περίοδο που δεν καταβλήθηκε μετά από την δημοσίευση της παραίτηση μου στις 22-9-2004 
στον λογαριασμό αυτό της Εμπορικής τράπεζας ούτε ένα ευρώ.



Ο λογαριασμός αυτός, όπου μου κατέθεταν το 7/1000 από τις 1-7-2005 ξανακινήθηκε στις 7-12-2007, δηλαδή τρία χρόνια μετά την παραίτηση. Στα ενδιάμεσα ούτε ένα ευρώ δεν κινήθηκε. Που την είδαν οι λήσταρχοι,  την καταβολή αυτού του ποσού που το έφτασαν μάλιστα ν αγγίζει τις 5.000€;;;;
 Η μήπως προσπαθούν να μου αρπάξουν ακίνητο, με τον νέο νόμο που ετοιμάζουν περί οφειλών στο δημόσιο με όριο τις 5.000.!!!!!
Καθώς όλες οι άλλες απόπειρες τους μέχρι στιγμής βρίσκονται σε εξέλιξη.  Άλλωστε η Εμπορική τράπεζα , δικό τους μαγαζάκι είναι...


Για μένα είναι ερμηνεύσιμο το γιατί ζητούν το 7/1000 και δεν ζητούν το 6/1000. 
Αυτή τη φορά το έγγραφό τους το έστειλαν στο πατρικό μου, στη Ικονίου 9.



Το κακό είναι ότι η δικαιοσύνη δεν τολμά να τους αγγίξει, έτσι βρίσκονται πάντα στο απυρόβλητο, για ότι εγκληματικό και να διαπράττουν!
Συγκατοικώντας στην ίδια οικοδομή με παλινοστούντες.
Στην οικοδομή που έμενα στη Ξάνθη, οι περισσότεροι συνιδιοκτήτες προερχόταν από τις χώρες της πρώην σοβιετικής ένωσης σε ποσοστό 85%, εκ των οποίων το 80% μουσουλμάνοι το θρήσκευμα.

Η συμβίωση πραγματικά ήταν τελείως προβληματική καθώς συνέβαιναν διάφορα περίεργα περιστατικά και μακριά από τις δικές μας συνήθειες.

Ένα απ αυτά, μου συνέβη καθώς επέστρεφα ένα απόγευμα από το γραφείο μου κουρασμένη και κουβαλώντας μισοκοιμισμένο τον μικρό από τον παιδικό σταθμό. 


Στο σπίτι ήταν ο πρώην ο οποίος τα απογεύματα κρατούσε και διάβαζε τα παιδιά καθότι εγώ κατά της επτά επέστρεφα και πάλι στο γραφείο μου. 

Καθώς πήγα να αφήσω τα αμάξι μου στον προκαθορισμένο χώρο του ακαλύπτου που το άφηνα πάντα, μία κυρία από την πρώην σοβιετική ένωση, που είχε στην ιδιοκτησία διαμέρισμα στην οικοδομή μας , αλλά κατοικούσε στη Θεσσαλονίκη όπου εργαζόταν σε bar , επέμενε να διεκδικεί τον δικό μου χώρο στάθμευσης με τον ισχυρισμό ότι βρισκόταν κάτω από το διαμέρισμά της.
Εκείνο το απόγευμα λοιπόν και ενώ τη βλέπω να παρκάρει στη θέση μου, της ζητάω ευγενικά στην αρχή να πάρει το αυτοκίνητό της από εκεί. 
Εκείνη αντί για απάντηση γυρνάει με φτύνει και φεύγει. 
Εγώ παίρνω το παιδί μου, της πετάω ένα "γαλλικό" γιατί δεν άντεξα από την προκλητική της στάση και ανεβάζω το παιδί στο διαμέρισμα εξιστορώντας βιαστικά στον πρώην το τι συνέβη καθότι το αμάξι το είχα παρατήσει ανοιχτό, όπου να ναι και έπρεπε να το παρκάρω. 
Εκείνος άδραξε την ευκαιρία κατεβαίνει κάτω και κάνει έναν τρομερό καυγά με την κυρία αυτή. Αργότερα η ίδια ισχυρίστηκε ότι ο πρώην της προκάλεσε υλικές ζημιές σε αυτοκίνητο και κινητό και ενώ καταλήξανε και οι δύο στο τμήμα δεν καταθέσαν μήνυση.

Λίγες μέρες αργότερα , ο πρώην μου τηλεφωνεί στο γραφείο για να μου πει ότι το αμάξι μου είναι καμένο σε πολλά σημεία με καυστικό υγρό σε κακά χάλια και ότι κάλεσε την αστυνομία να πάρει αποτυπώματα για να καταγράψει το συμβάν και να πάω αμέσως και εγώ εκεί.
Η εικόνα που αντίκρισα όταν πήγα ήταν αυτή:
                .......ακόμα περιμένω την έκβαση της μήνυσης κατά αγνώστων....
(πολλά που δεν έπρεπε να δημοσιευθούν τα δημοσίευσε ο πρώην, ..αλλά αυτό το τόσο επικίνδυνο για την οικογένεια
"του"
Δεν το δημοσίευσε όπως και εκείνο στις 8-2-2007.......!!!!!!!)
Αντί αυτού βρέθηκα μαζί με τον πρώην κατηγορούμενη για εξύβριση σε αγωγή που κατέθεσε η κυρία αυτή από την πρώην σοβιετική ένωση. 



Κατά τη διεξαγωγή της ακροαματικής διαδικασίας διαπίστωνα ότι η κυρία ήτανε κουμπάρα γνωστού ζεύγους δικηγόρων της Ξάνθης οι οποίοι της βάφτισαν το παιδί και την υπερασπιζόταν σθεναρά στο δικαστήριο. Η ίδια παρουσιάστηκε ενώπιον της προέδρου με τη κοιλιά της απέξω μασώντας προκλητικά… τσίχλα… 

Κανένας δεν της έκανε καμία απολύτως παρατήρηση. 
Άλλες φορές το ένα πόδι πάνω στο άλλο να βάλει κάποιος στο ακροατήριο …θα του κάνουν παρατήρηση ..(μου έτυχε γι αυτό το αναφέρω).

Η πρόεδρος ούτε καν ν ακούσει για το περιστατικό με το καμένο μου αυτοκίνητο, το προσπέρασε σαν να μην το άκουσε και με καταδίκασε για εξύβριση σε έξη μήνες φυλάκιση με αναστολή …..και πρόστιμο 40€.

Εμένα μου κόστισε το δικαστήριο μαζί με την επισκευή του αυτοκινήτου γύρω στις 2.000€….
Κανένας δεν μου βρήκε τον δράστη!!!!! 
ΕΝΩ στα καλά των καθουμένων και εντελώς άδικα αμαβρώθηκε το ποινικό μου μητρώο. Τελικά μήπως η όλη ιστορία εδώ αποσκοπούσε....;;; καθότι.....
Μερικούς μήνες αργότερα από το προηγούμενο γεγονός και συγκεκριμένα στις 8-2-2007
βρίσκω το αυτοκίνητο μου σε ακόμα χειρότερη και ακόμα πιο επικίνδυνη κατάσταση που οφειλόταν σε ανθρώπινη ενέργεια. .......
Συγκεκριμένα σύρμα που ξεκινούσε από τον πίσω προφυλακτήρα ......τυλιγόταν στα γρανάζια και στο σύστημα των φρένων του πίσω δεξιού τροχού......

Αυτό αν δεν κάνω λάθος στα Ελληνικά λέγεται: ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ....η μήπως είναι ΑΒΑΣΙΜΑ και αυτά...;;;;




Συμπτωματικά, την ίδια ακριβώς ημέρα
8-2-2007 κατέθετε η πρώην στη δικαιοσύνη σημείωμα πάνω σε αίτημα ανάκλησης των ασφαλιστικών μέτρων διατροφής των τριών παιδιών μου.


Αφού μας παρακολούθησε για μία μόνο ημέρα στις 19-8-2006 με ιδιωτική κινηματογράφηση στη παραλία Οφρυνίου, δημιουργώντας DVD και συλλέγοντας φωτογραφίες. 
Κατέθεσε το υλικό αυτό το δικαστήριο και την υπόθεση την ανέλαβε ο τότε πρόεδρος των πρωτοδικών Ξάνθης.
Ο τελευταίος δίκασε την υπόθεση στο γραφείο του και όχι στο ακροατήριο γιατί δεν τον έπαιρνε και ανακάλεσε με "άρες μάρες κουκουνάρες" απόφαση ασφαλιστικών μέτρων διατροφής τριών ανηλίκων δεκαοκτώ μήνες μετά την έκδοσή τους...... 
Η ανάκληση έγινε, επειδή η πρών είχε ανάγκη καθαρά και μόνο από μία απόφαση που να έχει τον συγκεκριμένο 
τίτλο-αποτέλεσμα. 
Επειδή με τα ασφαλιστικά μέτρα είχα ασκήσει την κατάσχεση στο μισθό του πρώην και έπρεπε να τα εξαφανήσει ένεκα των πλαστών γραμματίων παρακατάθεσης και των επί σειρά ετών αχρεωστήτως ληφθέντων ποσών από την ίδια......








Να και τα ασφαλιστικά μέτρα που ο πρόεδρος πρωτοδικών Ξάνθης αποφάσισε να εξαφανήσει, την επικοινωνία την ειδική διαδικασία... και ότι τους βόλεψε...Αρκεί να έχουν στα χέρια τους Αριθμό απόφασης που να γράφει ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΤΡΙΩΝ ΑΝΗΛΙΚΩΝ





Ορίστε και η ειδική διαδικασία διατροφών 25/2006 που ήθελαν να εξαφανίσουν αλλά δεν τα κατάφεραν.

Με το περιεχόμενο της απόφασης ανάκλησης , 
αναφερόταν στο περιεχόμενο της ειδικής. 
Ενώ ταυτόχρονα αρνιόταν την ύπαρξή της.

Αφού ο άλλος (ο,η δικηγόρος μου) το χαλί τους το είχε στρώσει. Εκείνη όμως ήθελε να χτυπήσει τ ασφαλιστικά όπου συνδεδεμένη και η απαίτηση μου, άρα και τα δικά τους πλαστά γραμμάτια παρακατάθεσης.




Να κι η άποψη της αρχής προστασίας προσωπικών δεδομένων σχετικά με την κινηματογράφηση τη δική μου και των τριών αηλίκων παδιών μου.





Με την απόφαση ειδική διαδικασία διατροφών του 2006 η πρώην ανέβασε την απαίτηση στα 600€/μηνα και για πλασματική οφειλή ύψους 3.800€ δρομολόγησε κατάσχεση 600€ τον μήνα για διάρκεια πέντε χρόνων, όσο και η διάρκεια της δικαστικής απόφασης.

Το αισχρό θράσσος της ατιμωρησίας, τολμάει να ζητάει από πάνω και αποζημίωση 12.000€, για την περίοδο που η ίδια έκλεβε την διατροφή των παιδιών μου, μαγειρεύοντας αιώνιες κατασχέσεις και πλαστά γραμμάτια με τη συνεργασία του υπουργείου οικονομικών και της ανύπαρτης δικαιοσύνης. Βδελύγματα.... .








Ευτυχώς υπάρχουν και σωστοί δικαστές 
αν και τους ελέγχουν και αυτούς.








Δυστυχώς όμως η παράνομη κατάσχεση των 600€/μήνα για οφειλή 3.800€ και για διάρκεια πέντε χρόνια , ξεκίνησε να καταβάλεται από την αρχή του 2007 και συνέχιζόταν μέχρι και τον Αύγουστο 2010.
Η εκτέλεση της με τη μετάθεση τυ πρώην στη Δράμα τον ακολούθησε. 
Στις 18-9-2009 ο πρώην φαινόταν υπόχρεως να καταβάλει ασταμάτητα το ποσό των 600€ τον μήνα , ενώ η πλαστή οφειλή των 3.800€ είχε ήδη εξωφληθεί μέσα στους πρώτους έξι με επτά μήνες του 2007 (7Χ600=4.200€).
Όλες οι αναστολές - ανακοπές απορριπτόταν . Τα παιδια μας δεν είχαν να φάνε και η λέκτορας μας έπινε το αίμα ασταμάτητα. 

Επειδή η αλητεία ήταν τεράστια κατέθεσα μήνυση εναντίον τους. Η μήνυση φυσικά δεν προχωρούσε και έτσι προχώρησα με καταγγελίες στα εμπλεκόμενα υπουργεία 

Η ένταση μέσα στο σπίτι είχε πλέον θεριέψει 

Έτσι τελείωσε ο γάμος μου που δεν άρχισε ποτέ.
Ύστερα από αυτό σταμάτησε και η παράνομη κατάσχεση του μισθού του με απόφαση του Υπουργείου παιδείας. Απόφαση ακόμη μία φορά χάριτος για την αχαρακτήριστη και τα
έργα-εγκλήματα της.












Πηγή: mapysak.blogspot.gr


1 σχόλια:

tasos2222 είπε...

Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ Η ΣΙΩΠΗ ΕΙΝΑΙ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ ..ΔΕς ...ΚΑΘΩς ΤΟ ΑΡΘΡΟ 120 ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΙΛΗΚΤΟ ΓΙΑ ΤΟΥς ΠΡΟΔΟΤΕς ΕΝΣΤΟΛΟΥς ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΑΔΗΛΩΝΟΥΝ ΕΝ ΚΑΙΡΟ ΚΑΤΟΧΗς ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗς ΖΗΤΏΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΚΤΗΤΗ ΝΑ ΤΟΥς ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑΤΩΝ . ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΙΩΠΗΣΕΙ ΣΤΟ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟ 24\11\2011 ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΕΣΧΑΤΗς ΠΡΟΔΟΣΙΑς ΠΟΥ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΧΕΙ ΣΧΗΜΑΤΙΣΕΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΝΤΟΛΕΩΝ ΤΩΝ .ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΟΔΗΓΗΘΟΥΝ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΟΛΟΙ ΤΩΝ, ΕΝΑς ΠΡΟς ΕΝΑΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΣΤΡΑΤΟΔΙΚΕΙΟ .
Ρώτησε λοιπον αυτους που βγαινουν και διαδηλωνουν τους ενστολους στρατιωτικους ευθεως .Για ποιον λογο υποκρυπτουν την δικογραφια που εχει η δικαιοσυνη σχηματησει κατα των εντολεων των για εσχατη προδοσια ... ΔΕΙΤΕΤΟ .
Σταματηστετους στρατιωτικους αυτους .Ειναι προδοτες ΨΕΥΔΟΝΤΕ εκεινοι οι στρατιωτικοι που ΔΙΑΔΗΛΩΝΟΥΝ , δηθεν υπερ της εθνικης μας αξιοπρεπειας ..(ΚΑΘΩς ΤΟ ΑΡΘΡΟ 120 ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟς ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΙΛΗΚΤΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥς ΤΟΥς ΠΡΟΔΟΤΕς ΚΑΙ ΤΟΥς ΣΥΝΕΡΓΟΥς ΤΩΝ ,ΘΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ ΠΕΙΤΕ ΤΟΥς ΕΠΕΙΔΗ . ΥΠΟΚΡΥΠΤΟΥΝ και υποθαλπτουν ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΕΣΧΑΤΗς ΠΡΟΔΟΣΙΑς ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ απο τις 24\11\2011 ΣΧΗΜΑΤΙΣΕΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΕΝΤΟΛΕΩΝ ΤΩΝ .ΔΕΣ ΚΑΙ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΕΤΟΥς . ΠΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑς ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΧΗΜΑΤΙΣΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ , ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΩς ΣΥΓΚΡΟΤΟΥΝ ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΟΥς ΦΟΡΕΙς ΟΠΩς ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΣΜΕΔ Κ Π Λ .Θα κλιθουν συντομα να λογοδοτησουν στη δικαιοσυνη και το στρατοδικειο για υποθαλψη κακουργηματων (εσχατη προδοσια) που εχουν διαπραχθει κατα του λαου και της πατριδος .. Και συγκεκριμενα θα λογοδοτησουν για την υποκρυψη δικογραφιας γιο εσχατη προδοσια που εχει η ελληνικη δικαιοσυνη απο τις 24\11\2011 σχηματισει κατα των νομοθετικων αρχων και της κυβερνησης.
24-11-2011(είναι καταγεγραμμένο στα πρακτικά της Βουλής στη σελ.1985),ανακοίνωσε ο κ Αποστολάτος ότι:“Κυρίες και Κύριοι συνάδελφοι, έχω την τιμή να ανακοινώσω στο Σώµα ότι ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων διαβίβασε στη Βουλή σύµφωνα µε το άρθρο 86 του Συντάγματος και του Ν.3126/2003 για ποινική ευθύνη των Υπουργών, όπως ισχύει, δικογραφία κατά µελών της Κυβέρνησης.....
Εχουμε μαζίμας ολο το δίκιο . Και με βαση την εθνικη και διεθνη νομοθεσία, καλό είναι,,εκτος απο απλη και τυχαια αντισταση , απο σημερα να κανουμε παραλληλα με την αντισταση καιο χρηση του δικαίου και του νομου.(ΜΗΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΠΑΕΙ ΧΑΜΕΝΗ Η ΔΙΑΜΕΣΩ ΤΗς ΝΟΜΙΜΗς ΟΔΟΥ ΝΙΚΗ ΜΑς .Και να καταγγειλουμε με δικογραφο τα παρανομα και την υποδούλωσήμας ,Ετσι, ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΑ ΔΙΑ ΜΕΣΩ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΤΜΉΜΑΤΟς .
Ειτε ετούτη την ιερή δήλωση- καταγγελία δήλωση που βλέπετε στόν τοίχο μου ,ειτε κάποια άλλη ανάλογη ,την καταθέτουμε , είτε ομαδικά είτε μεμονωμένα. Δεν χρειάζεται να πληρωσουμε παράβολο . Ζητάμε απο τον αξιωματικό που θα την παραλάβει να μας δώσει και δυο επικυρωμένα αντίγραφα με τον αρ. πρωτοκόλλου να αναγράφεται επάνω σέ αυτά
{η προγενέστερη ημερομηνία κατάθεσης της δηλώσεως σαν ετούτη , παίζει σημαντικο ρολο}http://www.geostrategic.ru/.

Δημοσίευση σχολίου