Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2016

0 Μήνυμα προς τους αφυπνισμενους της Πατρίδας μου…

Τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά..μα πάρα πολύ σοβαρά !

Διαβάζω στα social media δηλώσεις από ανθρώπους που γνωρίζω και τραβάω τα μαλλιά μου !

Σας παρακαλώ όλους τους αγωνιστές , όλους τους ανθρώπους που συνειδητά πολέμησαν την νέα τάξη πραγμάτων να σοβαρευτείτε και να μην πέφτετε σε επικοινωνιακές παγίδες τόσο εύκολα!!

Διαβάστε με προσοχή το παρακάτω και πριν συνεχίσετε να εκτίθεστε κάντε το σαν πείραμα με την φαντασια σας !

Έχουμε πολύ λίγα σενάρια μπροστά μας με βάση τα δεδομένα μας και δεν είναι καθόλου δύσκολο να βρούμε την παγίδα ..!

Σενάριο πρώτο …Ο Τραμπ είναι αυτός που λέει ότι είναι … τον αφήνουν να κυβερνήσει ..(πράγμα που αμφισβητώ και στα δυο μέρη ) και κάνει την μεγάλη αλλαγή … !! Τέλος η νέα τάξη πραγμάτων …μπαίνουν φυλακή όλοι οι τραπεζίτες ..σταματούν οι πόλεμοι … γίνεται προσπάθεια να έρθει μια δικαιοσύνη και λογική στον πλανήτη γη!! Ο Αλεξ Τζόουνς ασχολείται πια με συνταγές μαγειρικής , εμείς το γυρίζουμε στο χιουμοριστικό ελαφρό λαϊκό, ο ένας που είναι να έρθει και ο όλεθρος ξεχνιέται για πάντα, δεν έρχεται η συγκομιδή , δεν είχαν δίκιο οι προφητείες , όλα όσα φοβηθήκαμε περνάνε σε άλλες γενεές , η οικονομική κρίση και η απάτη της Ευρώπης τελειώνει και οι ένοχοι οδηγούνται στα δικαστήρια., η διαδικασία τα κράτη να παραδίδουν ήθη,έθιμα και σημαία σταματα , ξανά βρίσκουμε το πατριωτικό μας δικαίωμα ……βαριέμαι να συνεχίσω στο πόσα καλά μπορούν να γίνουν αν έστω ένας είναι αληθινός!

Σενάριο δεύτερο… Ο Τραμπ δεν είναι αυτός που δηλώνει ότι είναι …κάνει στην αρχή τον καλό αλλά στην πορεία ξεκινά της κολοτουμπες ….και βλέπουμε τον Αλεξ Τζόουνς να ζητά με κλάματα συγνώμη στο παγκόσμιο κοινό του..!Εμάς να συνεχίζουμε το έργο μας να σας αφυπνίσουμε , τους προδότες να γλυτώνουν ανενόχλητοι, της τράπεζες να συνεχίζουν να καταδυναστεύουν τον πλανήτη γη , η διαδικασία παγκοσμιοποίησης συνεχίζει να εφαρμόζει τους νέους κανόνες και νόμους …βαριέμαι να ξανά εξηγώ τα δεινά του παγκόσμιου σχεδίου τους ..!

Τρίτο Σενάριο…Ο Τραμπ υπάρχει μόνο και μόνο για να πιστέψεις ότι θα κάνει κάτι…αλλά κάποιος η κάτι τον εμποδίζει να το κάνει …και έτσι επιταχύνεται η παγκόσμια κρίση μέσα από την διαδικασία στρατιωτικών νόμων , εμφυλίων κοκ κοκ κοκ….


Θέλω να χρησιμοποιήσεις την φαντασία σου να κλείσεις τα μάτια σου και με βάση τα όσα γνωρίζεις τόσο καιρό για τους δυνάστες του πλανήτη γη να αποφασίσεις ποιο από τα παραπάνω σενάρια είναι το πιο εφικτο;

Το να λες σήμερα ότι τρέμουν οι παλαιοί…και εσύ το μαθαίνεις από την τηλεόραση… ότι τρέμουν… !!!

Ότι φοβούνται πλέον οι τραπεζίτες …και εσύ το μαθαίνεις από την τηλεόραση ότι φοβούνται!!

Ότι έχουν λυσαξει οι αντίπαλοι του…και εσύ το βλέπεις από την τηλεόραση ότι έχουν λυσαξει….σε κατατάσσει πια όχι στον αφυπνισμενο αλλά στον βλάκα και και στον επικίνδυνο πλέον!!

Γιατί όταν θα έρθει η ώρα που θα καταστρέφονται οι τράπεζες και θα καίγονται εσύ πάλι θα λες νικήσαμε…σαν χαϊβάνι που τελικά θα είσαι ..και δεν θα μπορείς να διακρίνεις την αξία που έχεις εσύ φυτεμένη μέσα σου ..και την αξία που έχουν οι εχθροί σου φυτεμένοι μέσα τους!!

Εσύ θεωρείς το ζωγραφιστό χαρτί αξία…αυτοί όχι…αυτοί είναι πλέον μεταπαικτες …αυτοί ήδη έχουν διαμοιρασει τον πλανήτη γη για την εποχή της αχρηματης κοινωνίας …. εσύ θα λες σαν στούρνος ..μα έχασαν τόσα δις …όταν αυτοί ήδη δεν συναλλάσσονται πια με χρήμα…αλλά με πόντους…σε ενα δικό τους σύστημα πλέον …που ισχύει αλλά όχι για σένα…..εσύ πας προς τα εκεί!

Αν λοιπόν τις νοητικές παγίδες δεν μπορείτε να της δείτε σας παρακαλώ μην παίρνεται θέση όλοι όσοι μέχρι χτες ήσασταν αφυπνισμενοι ….γιατί στο τέλος θα καταφέρουν να μας κάνουν να σκοτωθούμε όλοι μεταξύ μας χωρίς όχι μόνο να υπάρχει λόγος αλλά καμία απόδειξη ότι ο ήλιος και το φως έχει αυξήσει την ποιότητα και ποσότητα που μας χαρίζεται!

Ξανά σε όλους σας….όλες οι μάχες πριν έρθουν στο πεδίο της πραγματικότητας μας περνούν από το πεδίο μάχης της εννοιολογικής τοποθεσίας κάθε εννοιας …αν λοιπόν τους αφήσετε στην εννοιολογική τοποθεσία της συνείδησης σας να σας περάσουν ότι πέθανε η Νεα Ταξη Πραγματων…τότε γίνατε υπηρέτες του ίδιου του συστήματος που τόσα χρόνια επάξια πολεμήσατε !!

Αν πέθανε η Νέα Τάξη και το πιστεύεται πραγματικά…τότε σαν σωστοί και ηθικοί άνθρωποι κατανοηστε ότι το έργο σας τέλειωσε και ασχοληθείτε με της δουλειές σας … δεν χρειάζεται άλλο κανένας την αφύπνιση σας….γιατί αν κάνετε λάθος και δεν πέθανε η νέα τάξη….κάνετε πλέον κακό στον αγώνα όλων μας!!

Stranger…

Πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου