Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2016

0 Η Χούντα είναι ΕΔΩ!

Δε χρειάζεται πλέον τα "τανξ" η χούντα... Ανά πάσα στιγμή, πέφτουν τα sms, οι μισθοφόροι εκτελεστές σηκώνονται από καναπέδες και ντιβάνια, βάζουν τις κουκούλες, φουλάρουν στο βενζινάδικο τις μολότωφ, κρεμάνε στην πλάτη το σακίδιο με τον οπλισμό και αμολάνε να καταστρέψουν, να κάψουν, να σπάσουν και να λεηλατήσουν, γνωρίζοντας ότι έχουν ασυλία.

Του Δημήτρη Καρατζά

Το κράτος, αριστερό, δεξιό, κεντρώο, εδώ και χρόνια υποθάλπτει και επιχορηγεί τους εγκληματίες τρομοκράτες, ώστε να μην μπορεί κανείς να κατηγορήσει ούτε την κυβέρνηση ούτε τα όργανά της.
"ΠΑΜΕ"...
"Αγανακτισμένοι πολίτες"...
"Αντιεξουσιαστές"...
"Αναρχικοί"...
"ΑνταρCIA"...
"Αντιφα"...
"Αυθόρμητα Εξεγερμένοι"...
Αυτοί είναι τα τανκς που σας ξεκοιλιάζουν κάθε μέρα... κοιμισμένοι!
Που σας κρατούν στον καναπέ σας να τρέμετε και να μην τολμάτε να ξεπορτίσετε μη φάτε καμιά αδέσποτη. Ο Παπαδόπουλος και οι πραξικοπηματίες του είναι αρσακειάδες μπροστά σ' αυτή τη λαίλαπα των "αθανάτων" του Ξέρξη, των ανθρώπων δίχως πρόσωπο, που δεν τους βρίσκει και δεν τους πιάνει κανείς.
Σε οποιαδήποτε φυσιολογική χώρα του πλανήτη μετά από ένα, δύο, άντε πέντε χρόνια θα είχαν εξαρθρωθεί οι συμμορίες, θα είχαν φυλακιστεί οι εγκληματίες. Εδώ, σχεδόν περισσότερο από είκοσι χρόνια τώρα, τα Τάγματα Εφόδου των κουκουλοφόρων κυβερνούν τους δρόμους της χώρας όποτε η εξουσία τους διατάξει και τους τάξει και την ανάλογη ανταμοιβή.
Η ΧΟΥΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ!
Πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου