Τετάρτη, 2 Νοεμβρίου 2016

5 Θαύμα στην Φρεγάτα Θεμιστοκλής με εικόνα της Παναγίας. (Φωτό)

Πυρκαγιά ξέσπασε τις πρωινές ώρες της Δευτέρας 17 Οκτ. 2016 στην φρεγάτα Θεμιστοκλής. Δεν υπήρξαν τραυματίες ή σοβαρές ζημιές, σύμφωνα με το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού.

Το περιστατικό συνέβη περίπου στις 10 το πρωί, ενώ η φρεγάτα βρισκόταν εν όρμω στο ναύσταθμο Σαλαμίνας. Η φωτιά περιορίστηκε στους χώρους του μαγειρείου και χρειάστηκαν περίπου δέκα λεπτά μέχρι την πλήρη κατάσβεσή της από το άγημα πυρασφάλειας της φρεγάτας Θεμιστοκλής.


Πιθανόν ομως να ξέχασαν να ενημερώσουν οτι έλαβε χώρα ενα θαύμα..!! Η φωτογραφία ειναι απο το χωρο της φωτιάς.. Το ΓΕΝ όμως δεν το ανακοίνωσε.

Η Εικόνα της Παναγίας είναι χάρτινη και είναι κολλημένη πάνω σε ξύλινο κάδρο, χωρίς τζάμι κι όμως, η εικόνα της Παναγίας μας  έμεινε άθικτη χωρίς να πάθει το παραμικρό..!! Το πλήρωμα της φρεγάτας μιλάει για Θαύμα.


Ευχαριστούμε τον αναγνώστη που μας έστειλε την φωτογραφία.

Για μια φορά ακόμη η Παναγία μας καταδεικνύει οτι ειναι με το Έθνος μας ( όπως και το 40'), ακόμα και στους καιρούς που έχουμε ξεφύγει όλοι μας.. Για αυτο Έλληνες μην λυγίσετε..!! Μην αγχώνεστε..!!Ολα θα πάνε καλα.. Υπομονη, ΑΡΕΤΗ και Τόλμη και η ΛΕΥΤΕΡΙΑ ειναι κοντά ...ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ...ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ  ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ Δ ΡΑΙΧ....

5 σχόλια:

Unknown είπε...

Αφού μας προστατεύει, γιατί μας άφησε 400χρονια στα χέρια των Τούρκων?

vaggos είπε...

Για να βγάλουμε Αγίους και Μάρτυρες ορθοδοξίας..

Unknown είπε...

παντου υπαρχει και προστατευει!!!!!!!!!!!!

George paplos είπε...

xaxaxaxaxa!!! όχι άλλο καρβουνο!!!

Θωμας Παλαιοκωστας είπε...

Μαρεσει Που κάποιοι εδώ μέσα Δεν κουνάμε ούτε δαχτυλάκι και περιμένουμε να μας σώσει η Παναγία

Δημοσίευση σχολίου