Σάββατο, 26 Νοεμβρίου 2016

9 ΣΟΔΟΜΑ ΚΑΙ ΓΟΜΟΡΡΑ! Η ΕΕ ΚΑΤΑΡΓΕΙ ΜΕ ΝΟΜΟ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ "ΠΑΤΕΡΑΣ" ΚΑΙ "ΜΗΤΕΡΑ" ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΟ "ΓΟΝΕΑΣ Α" ΚΑΙ "ΓΟΝΕΑΣ Β"! ΕΚΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΟΥΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ.... ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΤΕ

Τα Σόδομα και Γόμορρα είναι εδώ. Είναι στην ΕΕ η οποία με νόμο ετοιμάζεται να καταργήσει τους όρους "πατέρας" και "μητέρα" επιβάλλοντας τα ονόματα "Γονέας Α " και "Γονέας Β" προς...

αντικατάστασή τους. Ο λόγος δεν είναι άλλος από την επιβολή των ομοφυλόφιλων οι οποίοι πλέον ως άτομα που τους δίνεται το δικαίωμα να υιοθετούν παιδιά, απαιτούν και -προφανώς- πετυχαίνουν την κατάργηση των όρων "Μητέρα" και "Πατέρας"!
Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος για την αντιμετώπιση του τεράστιου αυτού προβλήματος που δημιουργεί η ΕΕ με την επιβολή ενός σοδομιστικού νόμου, ζητεί από εκατομμύρια πιστούς να συλλέξουν υπογραφές ώστε αυτές να σταλούν υπό μορφή διαμαρτυρίας στην ΕΕ, λέγοντάς τους ότι η ελληνική οικογένεια είναι παραδοσιακή οικογένεια και τέτοια θα μείνει.


Ενα εκατομμύριο υπογραφές πρέπει να μαζευτούν από 7 διαφορετικές ευρωπαικές χώρες μέχρι τις 10 Δεκέμβρη 2016. Αν είναι αυτη η πρωτοβουλία να βοηθήσει ας μη μείνουμε στα κακώς τα της εκκλησίας μας απο ανθρώπους και κάποιων ιερέων και ας προσπαθήσουμε να συμβάλλουμε στο να προστατέψουμε την παραδοσιακή οικογένεια όπως την γνωρίζουμε απο την αρχή του κόσμου. Ας προστατέψουμε τα παιδιά γιατι είναι τα μόνα που δεν φταίνε να υποστούν τέτοιου είδους ψυχολογική ίσως και σωματική βία.

ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΠΟΙΟΥΜΕ

Μπορείτε να υπογράψετε μεσα απο τη σελίδα http://www.mumdadandkids.eu/el , μπορείτε να πάτε στις ενορίες σας να υπογράψετε εκεί ή να κατεβάσετε απο τη σελίδα σχετικό έντυπο να το συμπληρώσετε, να το στείλετε στις διευθύνσεις που λέει, να το μοιράζετε και σε άλλους για να το υπογράψουν.


Περισσότερες πληροφορίες εδώ:
Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΑΖΕΥΕΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΘΕΣΜΟΥ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ-ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΜΕΧΡΙ 10 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016

9 σχόλια:

Lemonia Rapti είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Lemonia Rapti είπε...

Αίσχος

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ είπε...

ΤΟ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΝ ΤΟ ΠΑΤΕΡΑΣ,ΤΡΩΓΕΤΑΙ,ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ .........ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΙΓΟΥΡΟΣ,ΠΟΙΝ ΜΠΑΜΠΑ ΕΧΟΥΜΕ,ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΗΤΕΡΑ,ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ!!

Unknown είπε...

Από τη στιγμή που αποδέχτηκε ο κόσμος αυτός την ύπαρξη και δημιουργία ομοφυλόφιλων ζευγαριών είναι ένα καθόλα λογικό και νόμιμο επακόλουθο.!!! Δεν καταλαβαίνω γιατί οι διαμαρτυρίες!

ΑΝΤΟΥΛΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑ είπε...

ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΜΑΖΕΣ ΛΑΩΝ ΧΩΡΙΣ ΕΘΝΙΚΑ,ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.ΧΩΡΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ,ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ.Ο ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΜΑΖΕΨΕ 4.ΟΟΟ.ΟΟΟ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑ ΣΤΙΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ,ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΗΔΕΝ.ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ.

George Person είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Aspasia Nikolouzou είπε...

ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑΑΑΑΑΑ.....

nikos iliopoulos είπε...

Gay A gay B

Spiros Dertouziadis είπε...

Μετά θα μας απασχολεί ποιος θα είναι από Α και ποιος ο Β ....Ρε δεν πάμε καλά

Δημοσίευση σχολίου