Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2010

23 Συγκέντρωση - Διαμαρτυρία για την κάρτα του πολίτη 12-12-10 .

ΚΥΡΙΑΚΗ 12/12 ΣΤΙΣ 11 ΤΟ ΠΡΩΙ . Βουλή των Ελλήνων

Διαμαρτυρία για την Κάρτα Του Πολίτη


H συγκέντρωση διοργανώνεται από έλληνες youtubers



ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ !!!!
Πηγή    hellenicrevenge.blogspot.com

23 σχόλια:

kik είπε...

Τι συγκέντρωση και τι διαμαρτυρία;
Όταν 55.000 χιλιάδες αστυνομικοί έχουν ήδη παραλάβει τη κάρτα πολίτη, τι θέλετε; Να τους στηρίξουμε;

MAXIMOS SPARTAKOS είπε...

ELLHNARES EISASTE AKOMA STHN EPOXH TWN AXAN8RWPWN.
15.000 XILIADES XRONIA PISO.
H KARTAT TOU POLITOU EINAI ENA XRISIMO ID.
MONON OI KLEFTES KAI OI FAKELOMENOI TROMOKRATES KOMMOUNISTES DEN THN 8ELOUN.
GIA TON APLO ELLHNA POLITH EINAI KATI TO POLITISMENO KAI SYNXRONO ID.

john είπε...

na pas me toys politismenoys prodotes re emeis de ueloyme na xeroyn pote xesame kai pote aytosame ....to katalabate re oloi baltoi edw mesa.....de ua sas perasei lamogia........de ua th paroyme reeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!

grekos1940 είπε...

ΕΛΛΑΣ Κ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ...ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ///

Unknown είπε...

Ναι στις κάρτες και σε όποιον αρέσει...Σε όλο τον πολιτισμένο κόσμο τις χρησιμοποιούνε, εσείς που ανήκετε, αν θέλετε να είστε τριτοκοσμικοί μην την δεχτείτε...

last777chance είπε...

Για να βοηθήσω την συζήτηση:

Παλαιά Διαθήκη, Ιώβ, κεφάλαιο 26, εδάφιο 7
«εκτεινει τον βορεαν επι το κενον ΚΡΕΜΑΕΙ ΤΗΝ ΓΗΝ ΕΠΙ ΤΟ ΜΗΔΕΝ»
Πως ήξερε ο συγγραφέας ότι η γη αιωρείται στο κενό του διαστήματος, ΑΙΩΝΕΣ ΠΡΙΝ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΤΟ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙ;;;

Ησαϊας, κεφ.40, εδαφ.22
«αυτος ειναι ο καθημενος επι τον ΓΥΡΟΝ ΤΗΣ ΓΗΣ»
Πως ήξερε ο συγγραφέας ότι η γη είναι στρογγυλή, ΑΙΩΝΕΣ ΠΡΙΝ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΤΟ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙ;;;

Γένεσις, κεφ.1, εδαφ.9
«και ειπεν ο Θεος ας συναχθωσι τα υδατα τα υποκατω του ουρανου ΕΙΣ ΤΟΠΟΝ ΕΝΑ και ας φανη η ξηρα και εγεινεν ουτω»
Πως ήξερε ο συγγραφέας ότι στην αρχή όλα τα νερά ήταν σε μια μεριά και επομένως όλη η ξηρά ήταν σε άλλη μεριά (η γνωστή ως Παγγαία), ΑΙΩΝΕΣ ΠΡΙΝ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΤΟ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙ;;;

Ιώβ, κεφ.9, εδαφ.8
«αυτος μονος ΕΚΤΕΙΝΕΙ ΤΟΥΣ ΟΥΡΑΝΟΥΣ και πατει επι τα υψη της θαλασσης»
Ιερεμίας, κεφ.51, εδαφ.15
«αυτος εποιησε την γην εν τη δυναμει αυτου εστερεωσε την οικουμενην εν τη σοφια αυτου ΚΑΙ ΕΞΕΤΕΙΝΕ ΤΟΥΣ ΟΥΡΑΝΟΥΣ εν τη συνεσει αυτου»
Ζαχαρίας κεφ.12, εδαφ.1
«ουτω λεγει κυριος Ο ΕΚΤΕΙΝΩΝ ΤΟΥΣ ΟΥΡΑΝΟΥΣ και θεμελιων την γην και μορφονων το πνευμα του ανθρωπου εντος αυτου»
Πως ήξερε ο συγγραφέας ότι το σύμπαν διαστέλλεται, ΑΙΩΝΕΣ ΠΡΙΝ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΤΟ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙ;;;

Εκκλησιαστές κεφ.1, εδάφ.7
«παντες οι ποταμοι υπαγουσιν εις την θαλασσαν και η θαλασσα ποτε δεν γεμιζει εις τον τοπον οθεν ρεουσιν οι ποταμοι ΕΚΕΙ ΠΑΛΙΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΣΙ δια να υπαγωσι»
Πως ήξερε ο συγγραφέας για τον υδρολογικό κύκλο, ΑΙΩΝΕΣ ΠΡΙΝ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΤΟ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙ;;;

Αυτά και ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ άλλα εδάφια αποδεικνύουν ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ ότι η Βίβλος γράφτηκε από ανθρώπους που γνωρίζαν με υπερφυσικό τρόπο κάποια πράγματα!

Πάμε τώρα και σε αυτό που οι ίδιοι συγγραφείς, μας λένε ότι ΘΑ ΓΙΝΕΙ:
Αποκάλυψις Ιωάννου κεφάλαιο13, εδάφια 16-18
«και ποιει πάντας, τους μικρους και τους μεγάλους, και τους πλουσίους και τους πτωχούς, και τους ελευθέρους και τους δούλους, ινα δωσιν αυτοις χάραγμα επι της χειρος αυτων της δεξιας η επι το μέτωπον αυτων, και ινα μή τις δύνηται αγοράσαι η πωλησαι ει μη ο εχων το χάραγμα, το ονομα του θηρίου η τον αριθμον του ονόματος αυτου. Ωδε η σοφία εστίν. ο εχων νουν ψηφισάτω τον αριθμον του θηρίου, αριθμος γαρ ανθρώπου εστίν. και ο αριθμος αυτου ΕΞΑΚΟΣΙΟΙ ΕΞΗΝΤΑ ΕΞ.»

Αν δεν σας προβληματίσουν όλα τα παραπάνω, τότε δεν πρόκειται να σας προβληματίσει τίποτα και ποτέ...... και ειλικρινά λυπάμαι.

last777chance είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
sunrisesun είπε...

Ναι , ολοι ειναι πολιτισμενοι και εμεις οι οπισθοδρομικοι. Οπως και στην Αγγλια φανταζομαι που για λιγο εγιναν πολιτισμενοι και μολις ειδανε τι εστι αυτου του ειδος πολιτισμος, γινανε οπισθοδρομικοι.

Προτιμω να σκαω απο τα νευρα μου στους γκισεδες, παρα να πουλησω τη ψυχη μου που καποτε ενας αθωος εδωσε το ΑΙΜΑ του για αυτη. Προτιμω να σκαω τα νευρα μου στη γραφειοκρατια, παρα να δωσω την ελευθερια μου που καποτε καποιοι πολεμησανε για να ζω ελευθερος τωρα και να κανω και τον καμποσο!!

Αν λοιπον δεν πιστευουμε στους αγωνες τις ιστοριας μας και δε τους στηριζουμε, δε χρειαζεται καν να υπαρχουμε. Αν μηδενισουμε ΕΜΕΙΣ, τον κοπο, τους αγωνες, το αιμα που χυθηκε για να ειμαστε τωρα ελευθεροι, τοτε ειμαστε αξιοι της μοιρας μας.

Ο Θεος μας εδωσε το πολυτιμοτερο αγαθο, την ελευθερια μας, ποιοι λοιπον ειναι αυτοι που νομιζουν πως εχουν τη δυναμη να μας τη παρουνε πισω? Ποιος νομιζετε πως ειναι πιο δυνατος? Μαντεψτε ποιος θα νικησει!!

Unknown είπε...

Sunrisesun με κάλυψες 1.000%. Σε ευχαριστώ.

Unknown είπε...

Τις προφητείες του Nostradamus της παραλείψατε να τις αναφέρετε, πιστεύω από άγνοια.
Τώρα αν πιστεύετε ότι ο θεός μας ελευθέρωσε από τους Οθωμανούς, τι να σας πω!!! Καλά κάνετε και συνεχίστε, “πίστευε και μην ερεύνα”. Απόψεις που αντικατροπτίζουν εποχές παλαιοντολογικές και οριστικά περασμένες. Πιστεύετε ότι σας αρέσει και ότι θέλετε, αλλά με μέτρο και προ παντός με μυαλό, γιατί σε μερικές και μερικούς αναγνώστες απουσιάζει, παντελώς.

john είπε...

αννουλα,αει..... κοριτσι μου !
Ο νοστραδαμος ηταν το μεγαλυτερο λαμογιο της εποχης,πηρε ολες τις γνωστες προφητειες των πολιτισμων τα βαλε στο μπλεντερ και εκανε ενα κοκταιλ,σαν τα μουτρα του τα ασχημα.τα μυαλα μας στο μπλεντερ δε θα τα βαλλετε βαλτοι ολοι(ΧΑΤΖΙΝΙΚΟ-ΣΡΟΙΤΕΡ-ΤΡΕΜΗ υπαλληλοι του τζεφρυ) την προχωρημενη την κοινωνια των τεχνωκρατων την ειδαμε,δε θελουμε αλλο.κρεμαλεs θελουμε να στηθουν για κατι bigbrothermasterchef-pasoko-nd-dap παιδακια που βρηκαν ετοιμη δουλεια απο τα λαμογια γονεις τους και τα χε ολα με λαμογιες ετοιμα.να το ξερετε οτι με το πρωτο μπαμ που θα γινει στην ΕΛΛΑΔΑ μας εσεις θα μπειτε πρωτοι στη κρεμαλα,οι υποστηρικτες και οι αυλοκολακες αυτων των προδοτων....... Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ.

mariapapadopoulou είπε...

Παρακαλώ στον διαχειριστή του asimpiestos να μου υποδείξει το μέιλ διότι δεν βρήκα τρόπο να επικοινωνήσω μαζί του
dm.papadopoulou@gmail.com

sunrisesun είπε...

Βρε παιδια η συγκεντωση ειναι στις 11:00? Ή στις 13:00 ? Βρηκα και αλλου που λενε για τις 16:00..
Ξεχωριστες ομαδες ανθρωπων οργανωνουνε ξεχωριστες συγκεντρωσεις? Μπορει καποιος να εξηγησει τι συμβαινει? Αποψη μου ειναι η ολοι μαζι η κανενας!!
Εκτος κι αν μερικες ομαδες δε πανε για τη καρτα του πολιτη και πανε για αλλα συμφεροντα.

Αν ξερει καποιος ας το διευκρινησει γιατι αλλα ξερουμε, αλλα λεμε στους δικους μας και στο τελος αλλα θα γινουν.

asimpiestos είπε...

Αγαπητέ sunrisesun
Δεν υπάρχει απόκλιση από την επίσημη αναγγελία της ώρας προσέλευσης. Η επίσημη ώρα είναι 11:00 το πρωί της 12/12/2010.
Και αυτό γιατί:
1) Θα υπάρξει κόσμος, που θα παρευρεθεί από επαρχεία, και καλό θα είναι να επιστρέψει στο σπίτι του με το φως του ηλίου.
2) Η συγκέντρωση θα γίνει νωρίς, για να αποφευχθεί εισροή μη επιθυμητών στοιχείων.

Κλείνοντας θα θέλαμε να τονίσουμε ότι οποιοσδήποτε άλλος προσδιορισμός ώρας, που αφορά την συγκέντρωση της ιδίας ημέρας, είναι απλώς άστοχος-παραπλανητικός.

Με τιμή
asimpiestos

asimpiestos είπε...

Αγαπητή mariapapadopoulou
Κάτω από το "about me" και πάνω από το ρολόι υπάρχει το "contact me". Πατώντας πάνω του ανοίγει η φόρμα με στην οποία γράφετε και μας στέλνετε τα μηνύματά σας.

Ευχαριστώ
asimpiestos

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΔΡΑΣΗ ΛΥΣΗ είπε...

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΟΧΙ ΣΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΦΑΚΕΛΩΜΑ ΟΧΙ ΣΤΟ 666!!!...

zorzet είπε...

paidia mprabo to exv anarthsei ki egv sto diko moy!!!!

Unknown είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Unknown είπε...

ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ Σ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΥΖΗΤΩ ΜΟΝΟ ΤΑ ΠΕΡΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΦΑΚΕΛΩΜΑΤΟΣ & ΠΑΡΑΒΙΑΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ. ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΕΡΙ ΑΡΙΘΜΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΤΙΝΩΝ ΤΑ ΘΕΩΡΩ ΜΠΟΥΡΔΕΣ & ΓΙΑ ΑΤΟΜΑ ΟΠΙΣΘΟΔΡΟΜΙΚΑ.

Orthodox True είπε...

Αγαπητοί μου, μέσα απο τα ανωτέρω σχόλια, βλέπω σπίθες λεβαντιάς και αρετής απο ορισμέμους Ελληνορθόδοξους αδελφούς μας, και χαίρομαι ιδιαίτερα και ευφραίνομαι.

Τούτες οι σπίθες με το κάλεσμα των καιρών και την βοήθεια του Αγίου Θεού, γίνονται πυρκαγιά και κατακαίει και πυρπολεί κάθε σκοτεινή και ξένη διαβολή που προσπαθεί να αλλώσει Την Αγία Θεοπαράδοτη Πίστη μας, το Έθνος μας και την Πατρίδα μας.

Ας μην ξεχνάμε λεβέντες μου ότι "Ει ο Θεός μεθ' ημών, ουδείς καθ' ημών" και ολοι οι Άγιοι μας, είναι δίπλα μας και μας ακουμπάνε και μας βοηθάνε και δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα με την Χάρη Του Θεού μας.

Έχουμε λαμπρή ιστορία πίσω μας αρετής λεβεντιάς και παλικαριάς και δεν πρέπει να δειλιάσουμε και να ενδώσουμε ούτε σε ηλεκτρονική κάρτα του πολίτη για λόγους ταύτησης της έγγραφης (ηλεκτρονικη ταυτοτητα) προσωπικότητας μας με το θηρίο --666-- ούτε για την πλήρη υποταγή στο παγκόσμιο μαντρί της ανθρώπινης δουλείας και ξεφτίλας.

Μαρίνος Ριστούδης

Administrator είπε...

καλησπέρα σε όλους.
Πολύ σημαντικό το θέμα που έχει αναρτηθει και είτε το θέλουμε είτε όχι μας αφορά όλους.Μπράβο στα παιδιά που βγαίνουνε και μοιράζουνε έντυπα για αυτό το θέμα.Ανεξάρτητα από την οπτική γωνία που το βλέπει ο κάθε ένας.Από θεολογικής απόψεως αξίζει το κόπο κάποιος να ψάξει πηγές που έχουν ακουμπήσει το θέμα αυτό (αποκάλυψη κ.α.).Προχτές έγινε μία κουβέντα στο πολυτεχνείο για το θέμα αυτό.Πάντως και από τη σκοπιά του αναρχικού του κουμουνιστή και οποιουδήποτε ανθρώπου με κάποια ιδεολογία καλο είνια να είμαστε όλοι στις 12/12 στη βουλή.Το θέμα είναι να σηκωθούμε από τις πολυθρόνες και να δώσουμε λίγη παραπάνω σημασία στις εξελίξεις που τρέχουν μα απίστευτη ταχύτητα γύρω μας.και ύπάρχουν πολλού τρόπου για να ενημερωθεί κάποιος σήμερα και να ενημερώσει(κουβέντες,αφίσες,έντυπα,συγκεντρώσεις...και ασφαλώς το διαδίκτυο).

Αγωνιστικούς χαιρετισμούς σε όσους διαδίδουν προβληματισμούς.

birdy

Glyfadaweb είπε...

''Τι θέλει να πεί ο ποιητής........ο Προφήτης. Οτι στο μέλλον όλοι και όλες θα έχετε το χάραγμα, δηλαδή το chip εμφύτευμα με το οποίο θα ασκούν πλήρη έλενχο σε όλα τα προσωπικά σας δεδομένα.
Αυτή είναι η εξέλιξη, η πρόοδος, ο εκσυχρονισμός που θέλει και επιτάσει το σύνολο των πολιτών σε παγκόσμια βάση, να ενιοποιηθούν λειτουργόντας σε απόλυτα ελενχόμενη κατάσταση.
Ποιός η ποιά απο εσάς εχει ουσιαστικό πρόβλημα; Ποιοί είναι αυτοί που ενοχλούνται όταν οι ίδιοι και ίδιες επιζητούν την διασημότητα και την προβολή τους καθημερινά, και εχει γίνει δεδομένο όλων να δημοσιοποιούν ακόμα και την προσωπική τους ζωή; To σχεδιαστήριο επιθυμεί διακαώς την απόλυτη επιβεβαίωση αυτών που υπάρχουν ως προφητείες, ώστε να μπορούν να επιβεβαιώνουν την πλανητική υπεροχή τους και παγκόσμια επιρροή οι Εβραίοι. Πίσω απο όλη αυτη την διαδικασία κρύβεται μια μικρή κάστα ανθρώπων που ασκούν παγκόσμιο έλενχο σε επίπεδο Κυβερνήσεων και επιθυμούν τον πλήρη έλενχο των στοιχείων όλων των ανθρώπων ανα πάσα στιγμή, ώστε να είναι υποχείρια του παγκοσμιοποιημένου συστήματος. Μελλοντικά βάση αυτής της υλοποίησης δεν θα μπορούν ελεύθερα οι πολίτες να διαδηλώσουν, η διαμαρτυρηθούν διότι αυτόματα όλα τα προσωπικά οικογενειακά στοιχεία θα είναι απόλυτα προσβάσιμα και θα ασκούν πιέσεις οχι μόνο του κατόχου αλλα και της οικογενείας του, και στενών προσώπων του. Επιθυμούν απόλυτα ανελεύθερα ελενχώμενα άβουλα άτομα. Αυτή είναι η Κυριαρχία του Θηρίου σε πλανητικό επίπεδο. Οι κάρτες είναι απλά η πρώτη φάση του σχεδίου και είναι βέβαιο οτι θα ισχύσει όπως και οι επόμενες φάσεις του σχεδίου διεθνώς.


Ο Πρωτεργάτης,


Γιάννης Κουρδομένος


Glyfadaweb

Katerina είπε...

Κυρια ΑΝΝΑ και Κυριε ΜΑΧΙΜΕ ΣΠΑΡΤΑΚΕ ΜΑΘΕΤΕ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΠΟΧΗ ΟΤΙ ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΕΙΤΑΙ.Αυτη ειναι η τεχνολογια του σημερα.ΔΕ ΘΑ ΠΩ ΠΟΛΛΑ ΑΠΛΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΥΠΟΚΛΕΠΤΟΝΤΑΙ .ΘΕΩΡΟΥΜΑΙ ΟΠΙΣΘΟΔΡΟΜΙΚΗ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΑΝ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ HACKERS-CRACKERS ΣΠΑΝΕ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ,ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΜΕ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΟΥ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΡΑΠΕΖΗΣ!ΤΙ ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΡΕ ΜΑΓΚΑΚΙΑ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ?ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΤΟ ΠΙΤΣ ΦΙΤΙΛΙ,ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΟΔΟΣ ΤΗΣ ΚΛΕΨΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ.ΚΑΙ ΑΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ ΕΣΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΒΑΛΤΕ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΤΟ ΤΣΙΠΑΚΙ ΣΤΑ ΧΕΡΑΚΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΝΩ ΟΤΙ ΟΙ BIG BROTHERS ΘΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΚΤΟΥ ΣΑΣ!!!

Δημοσίευση σχολίου