Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2010

3 Έφτιαξαν σημαία για τη Θράκη μας.....

Παρακολουθήστε ένα μέρος από την δραστηριότητα του Τουρκικού προξενείου στην Θράκη μας.

ΣΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΟΝ ΚΟΡΦΟ ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΦΩΛΙΑΖΟΥΝ ΗΓΕΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ???






Πηγή: youtube maiandros1

3 σχόλια:

Thessalonian είπε...

ΣΤΟ 2.37 ΛΕΕΙ Ο ΤΥΠΟΣ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ..ΑΣΠΑΣΤΗΚΑΜΕ ΞΕΝΟ ΘΕΟ ΚΑΙ ΑΠΟΡΙΨΑΜΕ ΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣΟΦΟΥΣ ΜΑΣ...ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΟΣ..Ο ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ!! ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΗΔΕΙΕΣ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΖΕΤΕ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΔΙΑΦΕΡΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ ΑΛΛΑ ΜΠΕΡΔΕΥΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ...ΔΕΣΤΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΝΕΒΑΣΤΕ ΤΑ!! ΑΚΟΥΣΕ ΕΚΕΙ "ΟΙ ΘΕΟΙ ΜΑΣ"..

asimpiestos είπε...

Αγαπητέ φίλε Αντίλογε
Επί του σχόλιού σου επέτρεψέ μου να σου πω ότι:
α) Το ζήτημα της σημαίας δεν σε συγκίνησε καθόλου; Προσπαθούν να μας πάρουν τη Θράκη μας οι Τούρκοι κι εσένα σε ενόχλησε η άποψη του δημιουργού περί "Θεού";
β) Αναδημοσιεύουμε απόψεις Ελλήνων πολιτών. Μερικές μπορεί να περιέχουν προσωπικές απόψεις του δημιουργού που να μην είναι αρεστές σε κάποιους. Αυτό δεν σημαίνει ότι όλη η ιδέα της ανάρτησης είναι λογοκριτέα!
γ) Σε πληροφορώ ότι οι "Μασόνοι" που αναγράφεις ίσως και να θέλουν την υποδούλωση-ξεπούλημα της χώρας μας. Οπότε μάλλον δεν είμαστε ούτε μοιάζουμε με κάποιους από αυτούς!!
Γι αυτό σε παρακαλώ την επόμενη φορά μπορείς να είσαι πιο "κόσμιος" με τον λόγο σου.

Με εκτίμηση
asimpiestos

Thessalonian είπε...

ΦΙΛΕ ΑΣΥΜΠΙΕΣΤΕ,

ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΛΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ. ΔΕΝ ΛΕΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΕ ΣΥΓΚΙΝΗΣΕ.
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΤΡΑΒΗΞΑ ΛΙΓΟ ΣΥΓΡΙΝΩΝΤΑΣ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ..ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΩ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΡΓΙΖΟΜΑΙ..ΤΕΤΟΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΜΠΕΡΔΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ..ΤΟΣΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥΣ..ΤΟ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΝ ΟΙΚΙΟΘΕΛΩΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ..ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΠΙΤΥΓΧΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΦΕΡΝΟΥΝ ΝΕΟ ΠΑΓΑΝΙΣΤΙΚΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΣ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΧΛΕΥΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΕΧΝΑΣΜΑΤΑ..ΟΤΑΝ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΘΕΟΥΣ..ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΧΤΥΠΑΕΙ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ!! ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΣΩΣΤΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ..ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΤΑ ΕΠΙΣΚΙΑΖΕΙ ΟΛΑ..ΜΠΟΡΕΙ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΜΠΑΜ..ΑΛΛΑ ΘΕΛΕΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΙ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ..ΟΤΑΝ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΜΑΣ ΠΛΑΣΑΡΑΝ ΕΝΑ ΘΕΟ ΚΑΙ ΜΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ..ΕΝΝΟΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ!! ΒΛΑΣΦΗΜΕΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΑΛΕΙΤΑΙ ΤΟ ΔΩΔΕΚΑΘΕΟ ΣΑΝ ΑΛΗΘΕΙΑ..ΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ;; ΔΕΝ ΣΕ ΚΑΤΗΓΟΡΩ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΕΠΙΑΣΕΣ ΤΟ ΟΛΟ ΘΕΜΑ..ΑΛΛΑ Η ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΜΟΥ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΛΙΓΟ ΤΙ ΑΝΕΒΑΖΕΤΕ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΟΛΥ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ..ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΑ ΑΦΗΝΕΙ ΟΛΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΕΤΣΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΚΑΤΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ..ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ..ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΛΙΓΟ ΤΙ ΔΙΝΕΤΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙ

Δημοσίευση σχολίου