Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2010

0 12 Δεκεμβρίου 2010 - Διαμαρτυρία για την "Κάρτα του Πολίτη" -Ανακοίνωση της ΠΡ.Α.Ο.Σ

Έχει γίνει πλέον γνωστό ότι μια μεγάλη ομάδα συμπολιτών μας που ασχολούνται με το διαδίκτυο ("Έλληνες youtubers") 

και θέλουν να εκφράσουν τις Ορθόδοξες και συνταγματικές  αντιρρήσεις εναντίον της επιβολής της "Κάρτας του Πολίτη" και της δικτατορίας της παγκόσμιας ηλεκτρονικής διακυβέρνησης , καλούν τον κόσμο σε ειρηνική διαμαρτυρία την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2010 στις 11 το πρωί εμπρός στο Ελληνικό κοινοβούλιο.

Αν και η ΠΡ.Α.Ο.Σ (Πρωτοβουλία Αντιρρησιών Ορθόδοξης Συνείδησης) δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την διοργάνωση αυτής της διαμαρτυρίας ,
ωστόσο θεωρούμε ότι κάθε ειρηνική και δημοκρατική εκδήλωση των συμπολιτών μας για την "Κάρτα του πολίτη" δεν μπορεί παρά να είναι χρήσιμη εφ΄όσον περιφρουρηθεί με αυστηρότητα και προσοχή από τους διοργανωτές της.

Αν στο μέλλον η ΠΡ.Α.Ο.Σ αποφασίσει να διαμαρτυρηθεί και με αυτόν τον τρόπο, θα σας το ανακοινώσουμε. 

Επειδή κυκλοφόρησαν μερικά φυλλάδια στα οποία οι youtubers ανακοινώνουν τις Ορθόδοξες αντιρρήσεις τους και προσκαλούν τον κόσμο σε αυτήν την συγκέντρωση διαμαρτυρίας, χρησιμοποιώντας το έγγραφο συλλογής υπογραφών της ΠΡ.Α.Ο.Σ στο οποίο υπάρχει και το κείμενο του π. Σαράντη πάνω στο οποίο βασίζεται και η πρωτοβουλία, μερικοί νόμισαν ότι ο π. Σαράντης και η ΠΡ.Α.Ο.Σ καλούν τον κόσμο στην διαδήλωση.

Ξεκαθαρίζουμε για μια ακόμη φορά ότι τόσο η ΠΡ.Α.Ο.Σ όσο και ο π. Σαράντης δεν ηγούνται της διοργάνωσης αυτής της δίκαιης ,κατά τη γνώμη μας, διαμαρτυρίας.


Πηγή: orthodox-watch.blogspot

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου