Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012

2 H ΤΡΟΙΚΑ απαίτησε το "μεγάλος αδελφός"... στα σπίτια μας! (Δεν θέλει πολύ κλικ-κλικ...)


Σύμφωνα με δήλωση που έκανε στον τηλεοπτικό σταθμό ALPHA, ο διευθύνοντας σύμβουλος της Digea, κ. Γιώργος Μαθιός,  
"το δεύτερο μνημονίο, θέλει την οριστική μετάβαση της χώρας στην ψηφιακή μετάδοση, να ολοκληρωθεί μέχρι τον Ιούνιο του 2013, αλλά λόγω της γεωλογικής ιδιαιτερότητας της Ελλάδος, αυτό θα επιτευχθεί κατά 95%".

Η προμήθεια - αγορά, του "αποκωδικοποιητή" ψηφιακού συστήματος DIGEA θα είναι Υποχρεωτική (!) - απο 20/7/2012 - για όλους τους κατόχους τηλεοράσεων... σ' ΟΛΟΚΛΗΡΗ την Ελλάδα, αφού θα διακοπεί ΟΡΙΣΤΙΚΑ - (κατ' απαίτηση του ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ 2..), η αναμετάδοση απο τους πομπούς του Υμηττού :

-Για να δείς το - οποιοδήποτε - τηλεοπτικο κανάλι θα σου επιβληθεί (στο εγγύς μέλλον) ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ (ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ!) ΣΥΝΔΡΟΜΗ.

-Και όχι μόνον αυτό...

-Κάθε "συνδρομητής" θα καταχωρείται - σε "ηλεκτρονική βάση δεδομένων" με έναν (συγκεκριμένο και ΜΟΝΑΔΙΚΟ ) αριθμό.... που θα αποτελεί την "ταυτότητά" του χρήστη!

-Μια ... "ταυτότητα" που θα επιτρέπει στους ... "ενδιαφερόμενους" - μέσω δορυφορικού συστήματος - να ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΟΛΕΣ τις "τηλεοπτικές προτιμήσεις" - επιλογές - μας, σε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ (και μάλιστα ΔΩΡΕΑΝ!)

-Ουσιαστικά ΚΑΤΑΡΓΟΥΝ την ΙΔΙΩΤΙΚΗ μας ΖΩΗ και ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΥΝ ΒΑΝΑΥΣΑ τα ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ μας ΔΕΔΟΜΕΝΑ...

-Με το "ταυτοποιημένο - κωδικοποιημένο σήμα" οι ... ενδιαφερόμενοι" μπορούν να ... πετύχουν και άλλες "εφαρμογές" ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ - ΜΕΣΑ στο ΙΔΙΟ μας το ΣΠΙΤΙ... (ο νοών νοήτω!)


Γιάννης Ζαφειρόπουλου

2 σχόλια:

Σινεφίλ είπε...

http://www.home-biology.gr/index.php/ilektromagntikes-aktinovolies-anexigita-symptomata

Unknown είπε...

o paisios eixai pei gia auto "8a er8oun kenouries thleorasois pou 8a mporoun na mas parakoulou8oun apo thn europh"{h toulaxiston kati tetio eipe}

Δημοσίευση σχολίου