Δευτέρα 2 Ιουλίου 2012

4 Έλληνες Youtubes: Προσοχή! Προσοχή!


Ευχαριστούμε όλους αυτούς που μας κατέβασαν τα 4 πανό με σύνθημα "ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ" και τους γνωστοποιούμε ότι αυτές οι πράξεις τους, μας δυναμώνουν σύντομα!

Θα δείτε ντυμένες όλες τις γέφυρες των Αθηνών με το σύνθημα "ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ" και "ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ", είναι προσωπικό μας στοίχημα!

Και Σεπτέμβρη θα διαπιστώσετε τι σημαίνει μεγαλειώδη συγκέντρωση, με παλμό και κόσμο που ξέρει τι ζητάει!















4 σχόλια:

tasos2222 είπε...

Ολα , ο,τιδηποτε μας λένε απο δω και μπρος Σημαιοφορε , (ακομη και ολες οι αλήθειες οι οποιες αναφεροντε στο παρελθον ή τό μέλλον , εχουν μοναδικο σκοπο τον αποπροσανατολισμό .ΔΗΛΑΔΗ ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΟΥΝ ΤΑ ΒΛΕΜΑΤΑ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΦΑΓΗ (ΤΙς ΑΘΡΩΠΟΘΥΣΙΕς) ΠΟΥ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ (αλλά και όσοι αποπροσανατολιζουν) ΔΙΑΠΡΑΤΤΟΥΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑΤΟΥς ΤΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΗΔΗ ΒΟΥΤΗΓΜΕΝΑ ΣΤΟ ΑΘΡΩΠΙΝΟ ΑΙΜΑ ΔΕς ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕΤΟΥςΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩς ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΜΠΡΟς ...

tasos2222 είπε...

.Αφού.,κανείςτων δεν εχει προσφερθεί να βάλει την πρωτη υπογραφή προς την συμπλήρωση τών 30)Ετσι ,(εκτός... απο προδότης)... ΕΙΝΑΙ και ΦΟΝΙΑΣ . DEITE ΤΟ , ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙ ΤΩΡΑ. .(διοτι εδω, δεν ειναι μονο το οικονομικο, αλλα προκειται και για προσχεδιασμένες δολοφονίες (ξεκαθαρη σφαγή)ΞΕΚΑΘΑΡΟς Ο ΔΟΛΟΣ ΚΑΙ Η ΠΡΟΘΕΣΗΤΩΝ ΝΑ ΣΚΩΤΩΣΟΥΝ .. . Συνεπώς,(και επειδη εξακολουθουν να σιωπουν και να αποφευγουν να βαλουν την πρωτη υπογραφη, εμεις προχωρούμε στα παρακατω.

tasos2222 είπε...

2)ΣΥΜΠΛΗΡΏΝΟΥΜΕ ΔΗΛΩΣΗ ΤΩΡΑ ΓΙΑ <>>Η ΔΙΚΗΜΑΣ ΛΟΓΙΚΗ , ΜΑς ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΣ ΕΞΑΥΤΩΝ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ , ΕΙΝΑΙ ΦΟΝΙΑΣ .

...ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΥΠΕΓΡΑΡΨΕ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ (ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΣΤΟ ΕΞΗς ΝΑ ΤΟΥς ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ0. ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΟΙ "...ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ".. ΠΟΥ ΣΚΙΖΟΥΝ ΤΑ ΙΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.. ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ 2010, ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ 2011.ΟΥΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ..

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΛΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΛΑΘΟΣ ΠΛΕΟΝ..... ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΤΟ Μ...ΕΛΛΟΝ ΟΛΩΝ ΜΑΣ!
Σιωπουν ,(ΚΑΙ Η Χ.Α ΣΙΩΠΑ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ(η παραγραφη ειναι ο στοχος των και μας αποπροσανατολιζουν δηθεν για την εθνικη κυριαρχεια. Μακεδονια Θρακη αοζ κ λ π σταχτη στα ματια . (δειτετο στό σχόλιο ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙΑΜΑς . )https://www.facebook.com/photo.php?fbid=353787934637374&set=a.222403157775853.73303.219448804737955&type=1&theater... ....

tasos2222 είπε...

ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΕ ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ youtubers

Δημοσίευση σχολίου