Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

0 Απίστευτο συμβάν στις ΗΠΑ: Μητέρες συλλαμβάνονται γιατί δεν αποδέχονται την εγκατάσταση ''έξυπνων μετρητών''!!! (2 BINTEO)

Το απίστευτο και τρομακτικό για το μέλλον των απλών ανθρώπων περιστατικό, συνέβη στο Illinois των ΗΠΑ όπου μια αβοήθητη μητέρα με την κόρη της βαριά άρρωστη με χρόνιες παθήσεις,
υποχρεώθηκε υπο την απειλή κάποιου μπάτσου να της τοποθετήσουν ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ ΤΗΣ τους λεγόμενους ''έξυπνους μετρητές'' που έρευνες έδειξαν ότι προκαλούν ποικίλα προβλήματα υγείας επειδή εκπέμπουν ακτινοβολία (RF EMF) 160 με 800 φορές περισσότερη από αυτή των κινητών!
Η ακτινοβολία αυτή των μικροκυμάτων εκπέμπεται 14000 φορές την ημέρα!!!!
Μπήκαν στο σπίτι της χωρίς την συγκατάθεση της με την βοήθεια του οπλισμένου μπάτσου. Ο τελευταίος με βάση ένα αντισυνταγματικό νόμο μπήκε στο σπίτι της για να τοποθετήσει ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ ΤΗΣ τους λεγόμενους ''έξυπνους μετρητές''!!!

Η κοπέλα που βιντεοσκοπούσε την σκηνή προφυλακίστηκε άσχετα αν το 7ο Εφετείο που αποφάνθηκε πέρυσι, μπλόκαρε την εφαρμογή του νόμου αυτού (βιντεοσκόπηση αστυνομικών) επειδή ήταν αντισυνταγματικός.
Το έχω ξαναπεί. Οι απλοί αμερικάνοι πολίτες είναι τα ανθρώπινα πειραματόζωα της Νέας Τάξης Πραγμάτων. Ο ''καλός'' τρόπος τους δεν περνάει πλέον αφού σιγά σιγά οι πολίτες ξυπνάνε από τον λήθαργο της τηλεόρασης τους και αντιδρούν.
Έτσι προσπαθούν με τον έλεγχο της οπλακατοχής και τώρα με αυτές τις βλακείες περί πράσινης ενέργειας που τάχα σώζουν τον πλανήτη, να ελέγξουν ή καλύτερα να αρρωστήσουν όσο περισσότερο κόσμο γίνεται για να μείνουν οι λίγοι που αυτοί επιθυμούν! Δηλαδή 600000 εβραίοι.
Τι προκαλούν οι ''έξυπνοι μετρητές'' άραγε;
Μελέτες σε άνθρωπους, ζώα και κυτταροκαλλιέργειες υποδεικνύουν μακροπρόθεσμες συστημικές επιδράσεις στην υγεία από την ακτινοβολία, συμπεριλαμβανομένης της διάσπασης ορμόνης, βλάβη του DNA, η διαρροή του φράγματος αίματος-εγκεφάλου, μείωση αριθμού σπερματοζωαρίων και βλάβη, διαταραχές του ύπνου, μαθησιακές δυσκολίες, ADHD, ανοίας και καρκίνου. Υπάρχει ανησυχία ότι οι έγκυες γυναίκες και τα παιδιά είναι ιδιαίτερα ευάλωτα.
Άρα με λίγα λόγια ότι βλέπετε να συμβαίνει εκεί θα το δείτε σε λίγο καιρό να συμβαίνει και εδώ. Γι αυτό μην νομίζετε ότι όλα αυτά δεν σας αφορούν.
Ήδη στην Κύπρο η ΑΗΚ τοποθετεί ήδη τους ''έξυπνους μετρητές''.
Από τα σχόλια στο μπλόγκ του Επίτροπου Περιβάλλοντος κ. Θεοπέμπτου:
...η μελέτη έπρεπε να σταλεί στην ΕΕ στις 3 του Σεπτέμβρη (2012), μελέτη δεν έγινε, υποψιάζομαι ότι δεν θα ξέρουν ποιος πρέπει να την κάνει και η ΑΗΚ προχωρεί με την εγκατάσταση 3000 μετρητών από μόνη της!
Δείτε το απίστευτο βίντεο.



Πηγή 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου