Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

0 Σας εκλιπαρώ ενωθείτε για να σώσουμε τους εαυτούς και το μέλλον των παιδιών μας !

Για μια ακόμη φορά σας δημοσιοποιώ την ακόλουθο διαμαρτυρία που δεν θα βλάψει ακόμη και την Κυβέρνηση εάν ακόμη είναι Ελληνική , να παραμείνουμε στα σπίτια μας να νεκρώσει όλη η χώρα , με αυτόν τον τρόπο διαμαρτυρίας δεν θα ταλαιπωρηθεί κανένας συνάνθρωπος και
κανένα επάγγελμα με οπωσδήποτε 1οο% αποτέλεσμα σε όσα προσπαθούν να μας υποδουλώσουν οι προδότες πράκτορες του Δ.Ν.Τ. εξωτερικού , που θέλει να μας βγάλει από το χάρτη σαν Κράτος και σαν Θρησκεία .

Εμείς σαν Έθνος δεν έχομε δανειστεί από κανέναν και ούτε τους δώσαμε με δημοψήφισμα την συγκατάθεση μας , οπότε δεν τους χρωστάμε τίποτε , να τα εισπράξουν από αυτούς που δανείστηκαν , γιατί εμείς δεν γνωρίζομε ότι τα δανείστηκαν και που ξόδεψαν όλα αυτά τα δισεκατομμύρια .
Έτσι και άρχοντες θα βρούνε αυτήν την διαμαρτυρία ότι ο Λαός ξύπνησε και δεν μπορούν να δεχτούν αυτά που δεν χρωστάνε να πληρωνόσουν .
Εάν και με το ένα 24 ωρό δεν δείξουν , ότι είναι Ελληνες και θέλουν πραγματικά να σώσουν το Ελληνικό Έθνος , τότε να πραγματοποιήσουμε περισσότερα 24 ώρα , καλύτερα να πεθάνουμε στα σπίτια με τους αγαπημένους , παρά στους δρόμους χωρίς κανένα πίστεψέ με αποτέλεσμα , να θυμηθούμε τον χορό του Ζαλόγγου.
Σας εκλιπαρώ ενωθείτε για να σώσουμε τους εαυτούς και το μέλλον των παιδιών μας .
Σας ευχαριστώ ότι και εάν κάνετε.






Πηγή 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου