Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013

1 ΑΝΑΨΑΝ ΤΑ ΑΙΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ «ΝΑΙ» ΣΑΜΑΡΑ ΣΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΓΙΑ ΤΖΑΜΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

· Πανηγυρίζουν στην Τουρκία που θεωρούν προσωπική επιτυχία Ερντογάν τη δημιουργία τζαμί στην Αθήνα!
· Η γείτονα χώρα όχι μόνο δεν έδωσε τίποτα αλλά θέτει θέμα casus belli στην Θράκη και ζητεί την αλλαγή της Συνθήκης της Λωζάνης!


Όπως φαίνεται, ο βασικός λόγος για τον οποίο ο Α. Σαμαράς μετέβη στο Κατάρ, δεν ήταν για να βρει επενδυτές αλλά για να διαβεβαιώσει τον Ερντογάν (με τον οποίο συναντήθηκε όλως συμπτωματικώς!) ότι το μουσουλμανικό τέμενος θα κατασκευαστεί στην Αθήνα με χρήματα του ελληνικού Δημοσίου! Ουσιαστικά, ο Έλληνας Πρωθυπουργός, πιστός στην πολιτική δουλοπρέπειας και στην τακτική του "κάτσε στα τέσσερα» που υιοθετεί εδώ και καιρό απέναντι στους δανειστές, την ίδια ακριβώς στάση τήρησε απέναντι στον Τούρκο ομόλογό του. Όποιος πίστευε ότι ο κ. Σαμαράς βρισκόταν σε θέση ισχύος αφού συναντήθηκε με τον κ. Ερντογάν λίγες μόνο μέρες μετά την ψήφιση στη βουλή του διορισμού από την ελληνική κυβέρνηση των 240 ιμάμηδων που θα διδάσκουν στους μουσουλμάνους της Θράκης, απογοητεύτηκε.
Ο Ερντογάν, εξοργισμένος μετά την ψήφιση του συγκεκριμένου νόμου, έκανε ευθέως λόγο για casus belli και ζήτησε την αλλαγή της Συνθήκης της Λωζάνης η οποία αναφέρεται σε μουσουλμάνους και όχι Τούρκους. Η Τουρκία –ως γνωστόν- ονομάζει όλους τους μουσουλμάνους της Θράκης «Τούρκους», απαιτώντας αμέσως αλλαγή του status quo έτσι ώστε να κοσσοβοποιήσει εύκολα την περιοχή.
Το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών, αναφερόμενο στο θέμα, τόνισε ότι «Είναι λυπηρό το γεγονός ότι η τροπολογία που αποσκοπεί στην ενεργοποίηση του σχετικού νόμου, ο οποίος είχε ψηφιστεί το 2007, αλλά δεν είχε τεθεί σε εφαρμογή ύστερα από αντιδράσεις της τουρκικής μειονότητας στη Δυτική Θράκη, πέρασε δίχως να ληφθούν υπόψη οι απόψεις της μειονότητας».
Ο Α. Σαμαράς λοιπόν, προσήλθε υποτακτικός ενώπιον του Ερντογάν και του υποσχέθηκε στο «πιτς φυτίλι» την κατασκευή του μουσουλμανικού τεμένους. Του υπογράμμισε δε ότι το θέμα έχει περάσει από την βουλή.
Μετά από αυτή τη διαβεβαίωση Σαμαρά, στην Τουρκία άρχισαν να πανηγυρίζουν και να παρουσιάζουν ως προσωπική επιτυχία Ερντογάν την κατασκευή του τεμένους στην Αθήνα!
Θυμίζουμε ότι κατά τη συνάντηση Σαμαρά-Ερντογάν στο Κατάρ, ο Έλληνας Πρωθυπουργός, θέλοντας να εξασφαλίσει κάτι από τον Τούρκο ομόλογό του και να μην γυρίσει με άδεια χέρια στην Αθήνα, ρώτησε τον Ερντογάν: «Εμείς περάσαμε το θέμα του τεμένους από τη βουλή και αποφασίσαμε να γίνει. Εσείς θα κάνετε κάτι αντίστοιχο;». Η απάντηση που πήρε ήταν: «Γιατί όχι;»!!!
Αυτή ήταν η επιτυχία Σαμαρά. Έδωσε τα πάντα στον Ερντογάν και εξασφάλισε το… casus belli και την απαίτηση για αλλαγή της Συνθήκης της Λωζάνης ώστε όλοι οι μουσουλμάνοι της Θράκης να χαρακτηρίζονται και με την... βούλα «Τούρκοι».




ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ!


Στο μεταξύ, ξαναρχίζουν οι αντιδράσεις των κατοίκων Βοτανικού στο άκουσμα της είδησης ότι πρόκειται στην περιοχή τους να κατασκευαστεί τζαμί!

Μπροστάρηδες στον αγώνα αυτό είναι ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ κι ένας αξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού, ο σημαιοφόρος Θανάσης Τσακάλης (φωτό). Ο Θ. Τσακάλης ετοιμάζεται δε να επανέλθει δριμύτερος και να δώσει προσωπικό αγώνα ώστε να αποτραπεί η δημιουργία τζαμί στον Βοτανικό. Θα βασιστεί στα …καυτά επιχειρήματα που υπέβαλε με αναφορά του τον Μάρτιο του 2010 στο ΣΔΝ και στην οποία μεταξύ άλλων, τόνιζε: «Επιφυλάσσομαι για κάθε νόμιμο δικαίωμά μου μια και η ανωτέρω περιουσία δεν ανήκει προσωπικά και ιδιοκτησιακά σε κανένα πρόσωπο (φυσικό ή οτιδήποτε άλλο) παρά συλλογικά σε όλο το Πολεμικό Ναυτικό και ως εκ τούτου και σε μένα που αποτελώ μέρος του Π.Ν. και άρα έχω το απόλυτο και έννομο δικαίωμα να διεκδικώ τα δικαιώματά μου». Ο κ. Τσακάλης, εξειδικεύοντας την αντίθεσή του στην κατασκευή τζαμί υπογράμμιζε: «Όταν σε όλη την έως τώρα καριέρα μου, έχω γίνει κοινωνός όπως και όλοι οι συνάδελφοί μου, των αιματηρών περικοπών και κρατήσεων όσον αφορά τα εργασιακά μας δικαιώματα και αποδοχές, θεωρώ σκανδαλώδη μία τέτοια απόφαση. Πώς είναι δυνατόν από τη μια να γίνονται συνεχείς περικοπές στους προϋπολογισμούς, επιδόματα κ.λ.π. και από την άλλη να παραχωρούνται περιουσιακά στοιχεία άνευ εκμεταλλεύσεως;».
Πηγή

1 σχόλια:

tasos2222 είπε...

ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ..........ΜΕΣΑ ΣΤΙς ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙς ΜΑς ΕΚΕΙΝΕς ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΕ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗς ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΤΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ , ΕΧΕΙ ΕΙΣΧΩΡΙΣΕΙ Η ΠΕΜΠΤΗ ΦΑΛΛΑΓΓΑ ΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥ ΚΑΙ ΞΕΝΟΥ ΚΑΤΑΚΤΗΤΗ ΚΑΙ ΤΙς ΚΑΤΕΥΘΕΙΝΕΙ . κοινοποιείστε παντού... ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΙ ΜΕΣΑ και δρουν ανενοχλητοι ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ . ΠΡΟΔΟΤΕς δηλαδη ΤΗς ΑΡΙΣΤΕΡΑς σε απο κοινου δραση με τους προδοτες της δεξιας με σκοπο να κερδισουν την εμπιστοσυνη του ελληνικου λαού. ... ΕΤΟΥΤΟ ΕΔΩ ΝΑ ΤΟΥς ΚΟΙΝΟΠΟΙΕΙς ..................ΒΗΜΑ 1)
ΔΙΩΧΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗς ΧΑΛΚΙΔΙΚΗς . ΤΟΥς ΠΡΟΔΟΤΕς ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΠΡΟΒΟΚΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΕ ΔΟΛΟ ΣΚΟΠΕΥΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤEΥΘEIΝΟΥΝ κομματικά ΤΙς ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙς .Προσέξτε ποιοί σας καλούν να εξεγερθείτε. Διοτι υπάρχει δόλος .Δείτε εδω το δόλο. .ΕΚΤΕΛΩΝΤΑς ΤΙς ΕΝΤΟΛΕς ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΤΩΝ ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΑ ΔΕΙΛΆ ΚΑΙ ΥΠΟΥΛΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΣΚΟΠΕΥΟΥΝ,ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΠΟΜΠΟΥΛΑ ΤΗς ΕΞΕΓΕΡΣΗς, ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΕΜΦΥΛΙΟ. ΔΗΘΕΝ ΤΥΧΑΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙς ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ (ΌΠΩς ΕΚΑΝΑΝ ΣΤΗ ΛΥΒΗ ΤΗ ΣΥΡΙΑ , ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ 1944 , Κ Λ Π ..Δειτε το αίσχος και την δικογραφια εσχατης προδοσιας (της οποιας προδοσιας , δευτερογεννη συνεπεια ειναι και η πωληση των ορυχείων της Χαλκιδικης) . Και που την οποιαν δικογραφια υποκριπτουν οι πολιτικοι και ολοι οι φορείς (εξωκοινοβουλευτικοί κρυπτοπροδοτες )που προσπειουντε τους μαχητες και οτι δήθεν πολεμουν για τα ορυχεια και στο πλευρο των κατοικων της Χαλκιδικης . Και που συγχεινως Υποκρυπτουν ΕΤΟΥΤΗ ΤΗ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ(η οποια στρεφεται αμεσα και κατα των ορυχειων . …24-11-2011(είναι καταγεγραμμένο στα πρακτικά της Βουλής στη σελ.1985),ανακοίνωσε ο κ Αποστολάτος ότι:“Κυρίες και Κύριοι συνάδελφοι, έχω την τιμή να ανακοινώσω στο Σώµα ότι ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων διαβίβασε στη Βουλή σύµφωνα µε το άρθρο 86 του Συντάγματος και του Ν.3126/2003 για ποινική ευθύνη των Υπουργών, όπως ισχύει, δικογραφία κατά µελών της Κυβέρνησης.
ΒΗΜΑ 2)
ΣΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ , ΜΕ ΣΧΕΤΙΚΟ ΔΙΚΟΓΡΑΦΟ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 120 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟς . (σχετιζοντας σε δικογραφο και την ανω δικογραφια (ΤΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΤΗς ΒΟΥΛΗς) την οποια ολοι οι πολιτικοι για πανω απο ενα χρονο υποκρύπτουν.ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΠΑΡΑΒΟΛΟ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΑ ΤΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ 120 , ΝΑ ΜΑς ΔΩΣΕΙ 2 ΕΠΙΚΥΡΩΜΕΝΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΑ ....( ΕΙΝΑΙ Η ΙΕΡΗ ΔΗΛΩΣΗ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟΜΟΥ) (ΑΡΧΙΖΕΙ Ως ΕΞΗς)
1. Προς όλα τα αρχηγεία της ελληνικής αστυνομίας προκειμένου να ενημερωθούν επίσημα όλοι οι ανώτατοι αξιωματικοί, οτι ενσυνείδητα έχουν τουλάχιστον από τις 2411–2011,καταπατησει τις ιερες των δεσμεύσεις που οφειλουν και που ορκιστήκαν να τηρουν απεναντι εμου και των συμπολιτών μου, .Και ότι οι ενέργειες των δυναμεων καταστολής θα θεωρηθούν εχθρική εισβολή εάν δεν σταματήσουν άμεσα ( σημερα δηλαδή) να υπακούουν στις εντολές απολιτικών προϊσταμένων των οι οποίοι(πολίτικοι των προϊστάμενοι) από την 24–11–2011 κατηγορούνται επίσημα από την Ελληνική Δικαιοσύνη για Εσχάτη Προδοσία . και πουεις βάρος των οποίων εκρεμει δικογραφία ποινικών ευθυνών. 2.Την Εφορία, την κάθε αρμόδια Εθνική και Διεθνή Αρχή της προστασίας των ΑνθρωπίνωνΔικαιωμάτων και του Πολίτη, καθώς επίσης και των αρμοδίων Εκλογοδικείων αναλόγως.
Προς όλα τα Γενικά Επιτελεία Ενόπλων Δυνάμεων, προκειμένου να ενημερωθ...................................
http://www.geostrategic.ru/...

Δημοσίευση σχολίου